Arkadaşlar internetten nasıl film indirilir , ya da film indirilen bir site var mı ? Program kullanamıyorum , download manager ya da grieeX dışında kullanımı kolay bir film indirme sitesi biliyor musunuz ? internetten film nasıl indirilir
Internet Download Manager programıyla her türlü videoyu boyutu ne olursa olsun hızlı bir şekilde indirebilirsin. Ben bu sayede full hd dizi ve 1080p film koleksiyonu yaptım ;) Videoların kenarlarında "idm ile indir" çıkar. Ona tıklayınca indirirsin. Bir de Yandex kullanıyorsan IDM programından ayarlara girip Yandex'i programa tanıtmalısın. Aynı anda sadece bir tane film indirebilirsin. Diğer indirmek istediklerini kuyruğa ekliyorsun. Böylelikle indirmekte olduğun film bitince kuyruktan birine geçiş yapıyor. İnternetten nasıl film indirilir böylelikle anlamış oldun bence. :)
film nasıl ındırılır
Bir de bunun μTorrent programı var. Oradan da kolaylıkla indirebilirsin. Nasıl mı şöyle; 1337x sitesine girip arama butonuna istediğin filmi yazıp aratıyorsun. Filmini bulunca "magnet download" butonuna basıyorsun. Basınca Magnet URI adlı uygulamayı açıyorsun. Sonra bilgisayarın sana bir sekme açacak. Oradan "tamam" butonuna basınca utorrent filmi indirmeye başlayacak. Nasil film indirilir gibi sorulara umarım doğru cevabı verebilmişimdir.
En İyi Cevaplar