Kitaplarrr!!!
Kitap okumayı çoook seviyorum. Yeni kitaplar satınalmaya bayılıyorum. Satın almış olduğum kitapları ilk benim açtığımı okuduğumu bilmek keyif ve büyük bir haz veriyor.
Kitaplığımda yüzlerce kitabım var. Kitapçıya ne zaman gitsem en az 5 kitap almadan çıkamıyorum. Bitirmediğim bir kaç kitap olmasına rağmen içimdeki ses bu kitaplarıda almalısın ne kadar güzeller diyor.

Arkadaşlarıma kırıştıracaklar, üzerine birşey dökülecekler, cildini ikiye ayırıp bozacaklar ya da zarar verecekler ya da kaybedecekler endişesi ile kitaplarımı arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum
Takıntı haline geldi mi bilemiyorum fakat her kitabıma ayrı değer veriyorum. Sık sık kitaplığımı temizliyorum. Kitaplığımı aydınlatması için tavana bir kaç spot ışık dahi yerleştirdim. Kitapta sevdiğim bir bölüm olduğunda altnı çizmek yerine yazının bulunduğu sayfaya postit (yapışkanlı not kağıdı) yapıştırıp üzerine kitabın ismini, sayfa numarasını ve o sayfada bulunduğu satırı yazıyorum. Postite daha sonra yerde ya da başka bir yerde rastladığımda kitabın ismi ve sayfası yazdığı için yerine tekrar koyuyorum.

Amazon. com'dan dahi kitap sipariş ediyorum. Kendime hakim olamayıp bir sürü kitap sipariş ettiğim için maalesef her birini okuma fırsatı bulamıyorum. Şu an okunacak 6 kitabım daha var. Fakat hala kitap almak istiyorum.
Evimin büyük bir odasını barok kütüphaneye çevirme fikrim var. Duvar kağıtları, oymalı kitaplıklar ve tavanda desenler...
Barok stilini bilmeyenler için Örnek görseller:

Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Kitap sana ne ifade ediyor? Gece yatmayıp saatlerce kitap okumak hakkındaki görüşlerinizi alalım? Kitaplığınız var mı? Kitabınızı ya da söyle diyelim kitaplarınızı genellikle nerede okuyorsunuz?
Gençler canlanın haydi fikirlerinizi göüşlerinizi paylaşın! dökün içinizi merakla görşlerinizi bekliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Bu konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar