tutku arıyorsun hemde deliler gibi ve çoğu zamanda karşındaki kişide kendin kadar hatta yarısı kadar bile tutku olmadığı için olmuyor. kaliteli yaşarken insanların arasına karışmak hoşuna gidiyor ama genellikle şehrin güzel kısmında olmayı seviyorsun biraz gösteriş seviyorsun sanki :)
Aramiyorum sadece istiyorum. Ben o tutkuyu kariyer icin feda edebilirim. Cunku yaş olarak mantikli degil. Gerisi uyabilir. Ama henuz tam kaliteli yasadigim dogru olmaz. Deniyorim diyelim.
Rica ederim :) iltifat etmek kadar almakta onemli. Iciniz cirkin ise, disgorunusunuz hic bir ise yaramaz. Hergun ayni guzel olamayiz ki, dun yuzum daha bir guzeldi bugun ise yorgun.
Orasi dogru. Aslinda biraz asildi desem yalan olmaz. Daha fazla asilmamasi icin gitmem gerekir. Malum vakit cok degerli. Gunum sadece telefon ile gecirmek istemem. Tekrardan tesekkur ederim.
kendini akışa bırakmaya meyillisin ayrıca sakin ve kompleks bir kişiliğin olduğunu söyleyebilirim genelde aman bana birşey sorulmasın tarzında durursun toplum içinde
o zaman soyle diyelim yine aynı kapıya acılıyor farklısın fonetik sebeplerden değil kemençeyi sevmenin sebebi nedeni farklı oluşu en buyuk sıkıntın kalabalığın içindeki yalnızlığı çok yaşaman bence kemanıda denemelisin
yooo kemençe ne kadar neşeli gibi gözüksede aslında hüzünlü bir enstrumandır aslında ikisi birden de diyebiliriz anda anda hem neşeli hemde çok derin olabilir bir anda cok neşeli bir kuş cıvıltısı iken bir anda eşini kaybetmiş bir ceylanın bağrınışları olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Latin-amerikan pop.
Shakira.
malesef shakira bir enstruman değil :)
Haha Allah iyilignizi versin :D
Gitar
Bunu gormezden gel :p
Neyse shakira hayranlik var biraz bende.
Onun tesiriyle ^^
tutku arıyorsun hemde deliler gibi ve çoğu zamanda karşındaki kişide kendin kadar hatta yarısı kadar bile tutku olmadığı için olmuyor. kaliteli yaşarken insanların arasına karışmak hoşuna gidiyor ama genellikle şehrin güzel kısmında olmayı seviyorsun biraz gösteriş seviyorsun sanki :)
Ilgi alanlardaki tutku mi? Aşk tutkusu mi?
aşk tutkusu kesinlikle biri gelsin seni elinden tutsun götürsün hiç bırakmasın istiytorsun resmen
Aramiyorum sadece istiyorum. Ben o tutkuyu kariyer icin feda edebilirim. Cunku yaş olarak mantikli degil. Gerisi uyabilir. Ama henuz tam kaliteli yasadigim dogru olmaz. Deniyorim diyelim.
Ayrica resminizdeki beyefendi yakisikli :)
biraz beklersen hemen kendisine ileteyim bu iltifatını ayna yan odada çünkü :)
çok iyi ya :)
Iletme, simdi simarir :p şaka şaka iyisiniz. Allah icimizde daima guzel eylesin.
vallaha bu iltifatlar sanırım sizin ruhunuzun güzelliği ve naifliğinden doalyı zira çirkin güzeliyim hahah
Rica ederim :) iltifat etmek kadar almakta onemli.
Iciniz cirkin ise, disgorunusunuz hic bir ise yaramaz.
Hergun ayni guzel olamayiz ki, dun yuzum daha bir guzeldi bugun ise yorgun.
varsın yorgun olsun güzel yüzünüz asılmasın da :)
Orasi dogru. Aslinda biraz asildi desem yalan olmaz.
Daha fazla asilmamasi icin gitmem gerekir. Malum vakit cok degerli. Gunum sadece telefon ile gecirmek istemem. Tekrardan tesekkur ederim.
anladım çabalar beyhude daha önemli işlerim var diyorsunuz :) pekala dikkat edin unutma ki hiçbir şey yüzündeki gülümsemednendaha önemli değil :)
pop-piyano
kendini akışa bırakmaya meyillisin ayrıca sakin ve kompleks bir kişiliğin olduğunu söyleyebilirim genelde aman bana birşey sorulmasın tarzında durursun toplum içinde
Pop-kemençe😂
basit kalabalığa karışmak normal bir insan olmak istiyorsun ancak canın sıkılıyor ve ilginç olsun diye burada kemençe yazıyorsun :)
Alakası yok kardeş kemençeyi gerçekten seviyorum bu emojiyde 😂 tuhaf bulacağını bildiğim için koymuştum 😉
o zaman soyle diyelim yine aynı kapıya acılıyor farklısın fonetik sebeplerden değil kemençeyi sevmenin sebebi nedeni farklı oluşu en buyuk sıkıntın kalabalığın içindeki yalnızlığı çok yaşaman bence kemanıda denemelisin
Hahahhahahah taktın ama haaa sen yanlızlığa sen burda kendini anlatıyorsun belli
yooo kemençe ne kadar neşeli gibi gözüksede aslında hüzünlü bir enstrumandır aslında ikisi birden de diyebiliriz anda anda hem neşeli hemde çok derin olabilir bir anda cok neşeli bir kuş cıvıltısı iken bir anda eşini kaybetmiş bir ceylanın bağrınışları olabilir