Eski sevgilim resimlerimle tehdit ediyor

arkadaslar eski sevgilim, eger konustugum biri olur da bunu kendisi duyarsa onume tas koyacakmis, cok aglayacakmisim. zamaninda birbirimize guvenip bir kac resim atmistik ozel tabi. oyle olmasa umrumda bile olmaz ama simdi elim kolum bagli. telefonunu alip da resimleri de silemiyorum. gorusmuyoruz cunku. mahkemeyede gidemem ailemin bilmemesi gerek. resmen psikopata bagladi kendisi benim gozumun onunce kizlarla konusuyor sosyal aglardan ben sadece icten kizabiliyorum ona. akil verin lutfen benim bu serefsiz icin biseyler yapmam lazim. cok pismanim da onun icin
Güncellemeler
+1 yıl
uyusturucu kullaniyor biliyorum,mesajlari var kanit olarak ve surekli yaninda musta tasiyor,evde de 9 tane musta var. napiyosun bu kadarini demistim,karanlik isler sen bosver demisti. sikayet etmekle tehdit etsem?
Güncellemeler
+1 yıl
ben ondan ayrildigim icin cok caninin yakmisim o da beni aglaticakmis. ama sorsan seviyorum diyo. saplantili veya hastalikli oldugunu dusunuyorum artik. internetten bilmedigi haplari siparis ettirip kullaniyor :o nelerin kafasini yasadigini bi bilsem
Eski sevgilim resimlerimle tehdit ediyor