Yemin ediyorum bunların güzelliklerine bakıp intihar etmemek için kendimi zor tutuyorum skksjsjsjsjsjs
Angelina jolie

Aishwarya Rai

Kate Winslet

Penelope Cruz

Adriana Lima

İlk başta hortum tutup suratlarında ki boyayı temizlemek lazım. Daha sonra da estetikli bölgeleri daha önce nasılmış onu hayal etmek.. O kadar estetiğe makyajı Harun abiye yapsak o da bunlar gibi olur :D
Aishwarya raide estetik yokmuş angelina jolienin sadece burnunda varmış ve de makyajsız hallerine bakıp beğenmediğimi atmam buraya şimdi yoldan geçen bş kızda da makyaj var hiçbiri bu kadar güzel değil hakkını yemeyin
Angelina nın sadece burnunda mı varmış. Kadın hakkında bir ton estetik iddiası var. Burnu, elmacık kemikleri vs. vs. Bir tek dudaklar hakkında kimse estetik demiyor.
Bunlar arasında bana en güzel gelen Penolope. Ama onun için bile senin abarttığın kadar güzel diyemem. Bu resmini koyduklarından daha güzelleri de var.
Bunlar kadınsa ben neyim demende senin kendini beğenmediğini gösteriyor. Evet sen kendini beğenme başkası beğensin. (Beğenen de, güzel bulan da vardır büyük ihtimalle) Ama hayran olduğun kişilerin güzelliklerini de bu kadar abartma bence
Bunları kastetmiştim ben
https://arsiv.sabah.com.tr/2004/02/21/gny103.html
al bak aralarında angelina da var kate de
www.stars-arena.com/.../tom-cruise-with-beard.jpg
gmdergi.com/.../53707638.jpg
icube.milliyet.com.tr/.../...nayacak--5287639.Jpeg
bunlar erkekse biz neyiz gibi bir soru işte senin ki de. :)
Aslında bunlar da iyi ama tom cruiseun eski hali çok çirkin. Erkek dediğin leonardo dicaprio gibi olur sjjsdkd
hımm peki. O zaman kadın dediğin de jennifer aniston gibi olur derim sana.
Kocaman çenesi var hiç beğenmiyorum
Konu tam da istediğim yere geldi. İşte sorunuza cevabım. İnsan sadece "insan olabildiği kadar" güzeldir. Varsa sevgilinize sorun bakalım. Sizden daha güzel biri var mı O'nun için. Siz kendinize O'nun gözleriyle bakamazsınız.
Bunlar erkekse sokakta gördüklerimiz ne mahmut mu?
41.media.tumblr.com/.../...9Ethb1qg22hlo1_1280.jpg
41.media.tumblr.com/.../...crpxT1qg22hlo1_1280.jpg
Çok genç ergen duruyo
Cevap
62Cevap
dünyanın gözü önünde olsaydın ve onlar kadar para kazansaydın sende onlar kadar güzel olabilirdin bence. estetikler kremler makyajlar.. en doğal halini nerden bileceksin ki? abartma o kadar.. allaha şükür bir eksiğim yok de. ALLAH şükür ettikçe daha fazlasın ıverir. ya görme özürlü olsaydın? ya da konuşamasaydın? daha mı iyi olurdun?
Aishwarya Rai gibi karım olsun. Dokunmaya kıyamam :D o derece güzel. Senin de bir yerlerde alıcın vardır illa ki :)
https://i.hizliresim.com/4qpnR4.jpg
İstemsizce bunu hatırladım.
Bu soğuk ve itici tiplere bakıp böyle şeyler düşünmen yanlış..
Herkesin zevki farklıdır.. Mesela ben angelina jolie'nin dudak tipinden hiç hazzetmiyorum..
bazen sokakta gördüğün sıradan kızlar bunlardan çok daha çekici olabiliyor..
canım birde bunların makyajsız , en doğal hallerini gördükten sonra birde kendi halin için şükret :)
Ya oyunculuk ve mankenlik mesleklerini bir düşün kıskanmayın hemen. Güzel olmasalar onları orda tutarlar mı dudakları da mı makyaj gözleri de mi makyaj?
estetik diye birşey var tatlım ve her ünlüde mevcut olan.. ben çirkinler demiyorum ki , sadece onlardan hiç bir eksiğinin olmadığını söylüyorum
Sorunlu musun ,, sanana bunlardan hem herkesin güzelliği farklı önemli olan onu ön plana çıkarmak ,,, onlar da bu işi biliyo
Cogunda estetik val
Ama simdi guzel kadinlar orasi su goturmez birgercek sjsjsj
Estetiksiz halleri bence daha da güzel gençlik resimlerine bakıyorum daha güzeller
Kesinlikle ya bos bosuna yapmislar ama iyiki bir ajda pekkan a donmemislerjsjs
Sen intihar etmek istiyorsun biz osbir çekmek, işte erkek kadın farkı.
Yüzlerine bakıp mı tahrik oluyorsun abartmaaaaa
Bunlar yüzlerine 10 kilo makyaj yapıyor hergün makyaj yapmasında gör bakalım onları yanından kaçarısn :)
Makyajsız hallerine bakıp beğenmediğimi atmam buraya bir de mantıklı düşünün oyunculuk mankenlik zaten güzelllikle alakalı güzellik olmasa onları orda tutmazlar eminim yolda yürüyen liseli bir kızda bile kaç kilo makyaj vardır.
Ama demek istediğim şu bunlar oyuncu ve manken oldukları için zengin ve bakımlılar. Oyuncu ve mankenlik işi için seçilmelerinin sebebi de güzel olmaları.
evrimini, tamamlayamamış bir tür yaratık olabilr mi :)
Bunlar kadınsa, sende kadınsın.
Her şey dış görünüş değildir, güzellik de görecelidir.
Bana pek çekici geldiklerini söyleyemem.
kate winslet ve aishwarya rai bana göre dünyanın en güzel kadınlarından ikisinide öyle çok seviyorum ki
Aishwarya rai zaten dünyanın en güzel kadını olarak adlandırılıyo kate winslet de titanicin meleği
doğru
onlara yapılan yatırımın binde biri sana yapılsa eminim onlar kadar dikkat çekersin.
kimseye özenmeyip özgüvenini arttırırsan eminim şu halde bile yeterince güzel olursun
sende bir kadınsn, sadece kendine bakmıyor, ve ilgilenmiyorsun, onlar kendilerine bakıyor ve ilgileniyorlar, ondan bu kadar güzeller.
Onların güzellikleri kusursuz fiziklerinde. Yüzü çoğunun ki makyaj harikası ama alt yapı sağlam olmasa makyaj da kurtarmaz hani.
öyle düşünme biz kadınsak onlar ne diye düşün nfksjdfnsjdv
Hahaha en sonuna kendi resmini koysandin süper olurdu :-D
Saçmalama kendimi bunların altına koyuyum da egom yerle bir olsun djjdjdjsusuz
Güzel kadinlar gercekten evet. Ama baskasinin guzel olmasi, benim guzel olmama engel değil. Bu kadinlarin guzel olmasi bizi cirkin yapmaz.
Bunlardaki imkan para sende de olsa sende boyle olursun
Ama bunlar güzel oldukları için oyuncu olarak keşfediliyo beni kimse keşfetmedi dkdkdksk
Resim yolla bana ben yonetmenim 😂😂😂😂😂
Adriana Lima ve Angelina Jolie çok ayrı bir boyut gerçekten.
Hepsinde bir ton makyaj var bea. Hani güzellik demek yanlış bnc -_-
Insan kendisi ile barisik oldugunda hic sorun yasamaz..
Hatunlar belki hos bulmuyorsunuz ama su adriana insan olamaz
"o beni unutamaz" tribine asla girme. herkes unutulur.
peki ya sence?
bunlar kadınsa ben kakayım
1 tanesi türk kadar güzel değil TÜRK kızları 100 çeker bunlara
Amaaaan herşeyi millete bağlamayın türk kızları çirkin mi dedik saçma saçma konuşmayın
senin ki nlardan cok daha guzel oldiinu dusunen vardir illaki insalalh karsinada cika boyle birisi
Angelina ve Adriana çok güzel ama diğerlerini beğenmiyorum.
Aishwaryanın gözleri penelopenin bakışları katenin ten rengi yeter
Gördük bunların geçek yüzünü makyajsız hallini eminim sen onlardan daha güzelsindir
Sorun biz de değil onlar da. :D
bence abartıyorsun, bu saydıkların normal bence.
Belki sen onlardan daha güzelsindir.
Renkli goz sevmeme ragmen iclerinde en iyisi lima gerisi cöp
Dünyanınn en güzel kadınlarına çöp dedi
Benim zevkime gore degil bana gore cöp...
Penelope Cruz hem sevimli hem seksi
onlar la kendini kıyaslama bence
bunlar kadınsa sen hanımefendisin
Ve Tanri kadini yaratti...
Aynen özellikle Angelina
Makyaj güzeli Adriana olmasa iyiydi.
Tamam diğer dördü kadınsa ben neyim o zaman? Kskskskkzk
Sen soğan cücüğüsün :D
angelina jolie'ye hayranım..
adriana güzel kadın harbi
böyle düşünmen çok yanlış
Yav hanım apla yapma etme 😱
Muntazam kadınlar.
senin ne olduğunu çözemedim :/
Yaaa neden öyle diyosun? Skjzjzjzj
Aishwarya Rai ve Adriana Lima çok güzel <3
Bunlarin neresi guzel ya son derece iticiler
Bence bunlar güzel değil.
makyaj güzeli çoğu aldırma
Hic deilse saglgmz yerinde 😕
bizde brad pit değiliz 😂idare edek birbirimizi
Sen gardaşımızsın...
Yaaaa jssjsjsj
And Barbara Palvin...
Makyajsız hallerine bakıp teselli olursun artık.
Senidegorseydik ne oldugunu soylerdik
Birde seni görseydik ensonda
penelopem benim o hariç hepsini çöpe atarım
Kendini tanıyor olman güzel bişey..
Sadece Adriana yeter.
Hiçbirini güzel bulmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar