hocam böyle aşkların son kullanma tarihi geçti. bir kadın senin ona aşık olduğunu hissederse senden kaçıyor nefret ediyor niye anlamadım ama ''ben sana mı bakacam lan varoş'' duygusunu verirsen sana tapıp köpek oluyor
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDönmüş mü yoksa kaçmış mı
21 Yorumla
veysel şatıroğlu, ölüm yıl dönümü bugün.. 3 ay önceki soru da olsa, bugün o'nu unutmayan ve hatırlatan ks yönetimini taktir ettim..
121 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarısının kaçacağını hissetmiş demek ki.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nedense aklıma Nazım Hikmet'in şiirinden bir dize geldi
"yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı?
Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?"
Kadın kaçmış olsa da yine sevmiş olmasa o parayı oraya koyup düşünür müydü hiç oralarda ne yapacak diye... sevmek sevilmekten bağımsız bir şey.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bu benim gercekten hosuma gitmişti ama şimdilerde neredeyse herkes birbirini öldürme peşinde nerede hoşgörü Nerede saygı.. bazen derler ya hani eski insanlar eski hayatlar maddî olarak çok sey eksikti ama manevıyat göklerdeydı. Şimdi sözde seven çok ama özünde yaşayıp seven yok..
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMıdesızlık tavan yapmis açlık desen almis basını gitmiş. Kiminin karnı aç kımının nefsi sonumuz hayrolsun
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Görünen o.
+1 yılAnasayfada gördüm şaşırdım 3 ay önceki soru ama taktir ediyorum ks yi bu güne karşı olan duyarlılıklarından ötürü. Gerçekten doğru söylemiş Aşık Veysel. Aşkla bakınca her şey güzel görünür.
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle bencelerin popüler soruların arasında gördüm
+1 yılAşık Veysel'in ölüm yıl dönümü olduğu için günün sorusu yapmışlar, fark etmişsindir..
Adam biraz enayiymiş.13 Yorumla- +1 yıl
Popüler
Evet neden öyle demiş çünkü cirkjni güzel yapan sevgidir birine tutulursun sana çok güzel dünya güzeli gibi görünür ama başkasına çirkin gözükür neden çünkü sen onu sevyrsn sevdiğin için o sana diğer insanlardan daha farklı gözükür anladın?
11 YorumlaBiraz felsefi kaçacak ama. Güzelliğe anlamını veren nesnenin kendisi değildir. Biraz detaylı düşünürsen anlarsın ne demek istediğini. Yani daha açık bir anlatımla birisi güzel olamaz. Birileri ona güzellik kavramını yükler.
11 Yorumla
+1 yılKadın bunun üzerine gidebilmiş mi acaba merak ettim
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven erkek varmış da biz mi kalmamışız..
Geri dunmemismi 😔 yani guzel bakan adamin guzleri kadin diil 😳
11 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden aşık veysel gibi adam bir kere gelir dünyaya.
11 Yorumla
+1 yılKac aylik bu sorunun burada hala ne isi var la 😂 hikayeden cok buna takildim. enteresan
12 Yorumla- +1 yıl
Bosver kankaa , ks de her an hersey olur
Böyle seven!! Şimdilerde aşk on para etmez güzelliğin olmasa kafasındalar.
13 Yorumla
+1 yılAşık Veysel in ölüm yıldönümü bugün
O bakımdan öne çıkmış olabilir soru 😊11 YorumlaEvet biliyordum bunu. Çok etkileyici. Bu arada popüler olma sebebi dün Aşık Veysel'in ölüm yıl dönümü olması :)
22 Yorumla
+1 yılHikayesi çok etkilemiştir beni ve şimdiki nesilin şiddetini edebi kelimelerle özetleyen sitemini keşke örnek alabilsek.
16 Yorumla- +1 yıl
Yok işte ben göremiyorum ya da akranlarım bile çok başka bir hayat görüşü içindeler nerede aşık veysel cemal süreya naiflikleri
- +1 yıl
Dün doğum günümdü
- +1 yıl
Teşekkür ederim nazik davranışın için.
+1 yılÜstat Bir Sözüm Var
Gidene ''Eğeri'' Verilmez Biz Severiz Onlar Gider;
Herşey Güzel Olurda Hiçbirşey Eskisi Gibi Olmaz.
Doğru Noktaya Bastım Sanırım.10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılRahmetle ve saygıyla anıyorum 43 yıl olmuş gideli vayh vayh yanmazmi insan gönül gözüyle gormus herkesi doğru demiş bu bendeki aşk olmasa 10para etmez güzelliğin nekadar güzel olursan ol biri sana gönülden bağlı olmazsa gerçekten bir ise yaramaz
10 Yorumla
+1 yılYa, her şeyin güzellik olmadığını vurgulamış ya da güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu. Belki de ikisini de vurgulmak istemiştir, haklı da adam Güzellik nereye kadar ki bir yerden sonra karakter gerekir
10 Yorumla
+1 yılBunu bir yerden duymustum hatirlamiyorum tam nereden...
114 Yorumla- +1 yıl
Senden once 😂😂
- +1 yıl
Arada derken 😀
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂 iste insanin kendininki olmayinca. ... 😂
- +1 yıl
Yooo keske 😂😂
- +1 yıl
bir arabam bile yok 😀
- +1 yıl
Amaan zaten benim dgil ufleyerek de kullanmiyom. Benzin parasi falan da dert degil bir turlatirim. 😂😂😂
- +1 yıl
🚜 geliyom 🚜😂
Benim sevgim olmassa sen hicsin demis duygulandim :(
11 YorumlaEvet biliyorum bu hikâyeyi. İlk okuduğunda çok şaşırmıştır. Böyle bir erkek olabilir mi diye. Aşık Veysel in sevgisi ve vefa duygusu çok güçlüymüs demekki. Sırf kendine kadınlık yaptı diye vefa duygusundan bunu yapıyor bence.
10 YorumlaAhh esma ahh güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa... !
11 YorumlaVay be.. Harika çok teşekürler aydınlattığın için :)
13 Yorumla
+1 yılEdebiyatçı anlatmıştı ve adam profesör bize öyle bir yasatti ki bu hikayeyi benim tüylerim diken diken oldu ah birde tamamen hayatını bilseler, karacaoglanin hikayesini de arastirmani öneririm
10 Yorumla
+1 yılAşk gözle değil gönül ile görülen dipsiz karanlık bir kuyudur.
18 Yorumla- +1 yıl
e biliyoruz olduğu kaar bişiler :)
- +1 yıl
güzel güzel senin nickin de güzel :)
- +1 yıl
nedir anlamı
- +1 yıl
Ne güzel :)
+1 yılBiliyorum bu hikayeyi aşık veysel adam gibi adamdı mekanı cennet olsun
20 Yorumla
+1 yılTürkler böyle bir sanatciya sahip oldugu icin bile cok sansli
20 Yorumla
+1 yılAdam bayağı eden ve hoş görür sahibiymis yaptığı takdir edilir lakin eşine acıdım öyle bir insanı bırakıp gittiği için inşallah pişman olmamıştır
10 YorumlaHey gidi Aşık Veysel güzel yürekli insan hikayesini biliyordum ve en çok sevdiğim şeylerden birisi şudur, ne zaman hatırlasam duysam mutlu olurum.
"Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa..."10 Yorumla
+1 yılÖlüm tarihi 21 Mart bundan dolayıdır popüler olması bana göre.. 43. yıldönümü neden ile
11 Yorumla
+1 yılErdemli olmak, Kemal e ermek böyle bişey demekki, örnek alınası bir insan :)
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 690 cevap paylaştı. gemi yükünü aldı, gam ile doldu.
harekete kimse mani olamaz10 Yorumla3 ay geçmiş ama bilmiyordum gerçekten iyiymiş adamsın.
10 Yorumlayakishikliligin bes para etmez bendeki bu ask olmasa
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi kör olduğundan güzellik hakkında fikir beyan etmesi tuhaf sanki.
10 Yorumla
+1 yılpalavra hikayelerden biridir. çoğunlukta saf gibi inanir ah ah
10 Yorumla
+1 yılBilmiyordum teşekkürler bu değerli bilgi için. Rahmetle de anıyoruz değerli ozanımızı..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hikayeyi biliyordum ama uygulama hatali benim dusunce insanlar hatalariyla yasar. Giden gitsin üstüne para mi verelim
10 Yorumla
+1 yılYaptigi cok cirkin kadinin ama onun sevgigisi guzel bence bunu kast etmis.
Cok mert adammis.10 YorumlaEvet dogru soylemis insallah karisiyla barismamisdir
11 Yorumla
+1 yılBendeki aşkın olmasa diyor cidden öyle bende yaşamış biri olarak bendeki aşkın olmasa güzelliğin on para etmez.
10 YorumlaKadın sa.. lakmis adam başkasına kaciyo diye kadına para veriyo böyle insan nerde bulunur
10 YorumlaBir insanı değeri onu sevenle ölçülür sevgi yüceltir insanı onun için ne kadar güzel olursanız olun ya da zengin yaada makam sahibi sizi gerçekten sevmeyen biri olduktan sonra bir hicsiniZ
10 Yorumladost dost diye nice sineğe sarıldım benim sadık yarim karafatmaymış
10 Yorumla
+1 yıldemek oda kadınların erkekler için güzel görünmek istediğini sanıyormuş ama karısıda ırıspıymış
10 YorumlaBu hikaye beni çok etkilemişti, bencillikle sevgiyi karıştırmamalı insan, fedakar olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBiliyordum yaa
Adam çok hisli adammış belli zaten10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılevet biliyorum bunu, gözü kapalı ama gönlü açık adam işte
10 Yorumla Günün sorusu olarak çıktı bende :D
Okumuştum daha önce10 Yorumla
+1 yılEvet biliyordum ve kadının o an pişman olup geri döndüğünü düşünmüştüm ama maalesef dönmemiş sanırım.
10 YorumlaSevdiğinin gözünden bak sevilene :) .
111 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q4845980-merhaba-kizlar-soruyor-hos-geldim-mi
al bak bakalım gerekli mi değil mi
+1 yılVaooooov 😍 ve üzücü.
13 Yorumla- +1 yıl
Hadi oradan, bizim de kalbimiz var
Öyle değil mi zaten. insana sevdiği en güzel
11 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu hikayeyi biliyorum
11 Yorumla
+1 yılDeğer bilmiyoruz nankörüz ya
11 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılVay anasini sayin seyirciler
11 Yorumla
+1 yıl.. Kadin gider..
Kalem düşer
Şiir biter..21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamadim, birisi kisaca ozetleye bilirmi? ?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhikayeni ve anlamini
Vay bee. Bazı insanlar gerçekten seviyor ha. 😳
113 Yorumla- +1 yıl
Yo anladım zaten. Sen: "sevdik ama ne oldu? Bak elimiz bomboş" gibi bir anlamda söyledin.
Ben de işte tam da bundan bahsediyorum. Neden elin bomboş olsun? Birini sevmek yetmiyor mu? İlla da karşılık mı görmelisin? Karşılık için yapıyorsan nerde kaldı saf sevgi?
İnsan öyle birini sevmeli ki mutluluğuyla mutlu, üzüntüsüyle üzgün olabilmeli. Terk etti diye, ya da başkasını sevdi diye hemen karalamalara girişmemeli. Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
haa ilginçmiş. bilgi için teşekkürler aynı zamanda
11 Yorumlageriye dönmemişmi hiç😔 Güzelmiş☺
12 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler