Çoğu populer instagramda fazla like alirim dusuncesiyle seçilmiş kitaplar biraz daha klasik kitaplara ve bir seyler ogrenebilecegin kitaplara yönelmen dileğiyle, 1279 kitabi olup sadece bu ay yeni aldigi ve hediye gelen 72 tanesini okumamis birini dikkate alirsin umarim
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :) instagram falan kullanmıyorum ama en çok satanlar listesinden seçiyorum kitapları
Soran+1 yılteşekkür ederim :) yeni başladım kitap okumaya yoğunlaşmaya zamanla olacak inşallah :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKafes, Olasılıksız, Marslı, Uçurtma Avcısı Yeapppp
Ölümcül Oyuncaklar, Açlık oyunları, alacakaranlık, hush hush serisi, grisha serisi, zar adam, Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları bunları da öneririm diğer kitapları seçemedim pek gözükmüyor ama beğendim :)02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim hush hush serisini almayı bende istiyorum :)
- +1 yıl
Rica ederim, mutlaka okunması gereken seriler :)
+1 yılBakımlılar, iyi bakmışsın okumuşsan eğer
bende 2918 adet var şimdi eve buyuk bir kitaplık yaptıracam ikea dan aldıgım sunta kagıt kaplama ben akrılık mdf yaptıracam 3 gundur sabah aksam mdf tıpı bakıyorum karar veremedım014 Yorumla
Soran+1 yılher zaman çok kitabı olanları kıskanmışımdır :D
- +1 yıl
yıllardır alıyorum ondan 20 sene ustu, tabı sahaflardanda var 1952 1930 yıllarına aıt. Aslında bahceme bır cıltleme atolyesı yapmak ısterdım mekanık kesme makınası ve dikme makınası vs ama zor
cıltletmek ıstedım tanesıne 150 tl dedı salaklar kıtap 30 lıra cildı 150:))
Soran+1 yılbazen kitap alırken maddiyat sorun oluyor :) ilk ciltler falan baya değerli şeyler :)
- +1 yıl
ayda 1 alsan yeter
bahceye cılt atolyesı kursam basımınıda yaparım almama gerek kalmaz:) ozel basım ozel cılt yaparım o kıtap sırf bende olur cunku kapak yapma sayısız programı var
Soran+1 yılçok muhteşem bir şey olurdu kendine özel olması
- +1 yıl
ama aletler cok pahalı toplamda 18 bıne patlar ha verılırmı bu hobı ruhuna ıyı gelıyosa verılır
ama bırde zaman problemı var zaman ayırman lazım
Soran+1 yılbence boş ver gitsin :)
- +1 yıl
tamam değer alacagım hatta basım makınasıda alacagım
cıltlemek ıcın her tip varak, klişe hatta şirazeler alacağım tabi onlara güzel şömizlerde basacağımki cilt kapakları ıclerinde huzurla uyusun:)
Soran+1 yılişte bu :) kitaplarınız çok şanslı :)
- +1 yıl
cok eski kitaplarda var mesala osmanlıca cocuk dergısı var latınce savas sanatı var ispanyolca cızgı roman var 19 yy
Soran+1 yılbaya iyi bir koleksiyona sahipsiniz anlaşılan
- +1 yıl
sahaflarda dolaşıyorum bazen yurtdısında da tek hobım bu degıl tabı
ama sorun 3 duvara kıtaplıkta yaptırsam yıne sıgmayacak gıbı
Soran+1 yılfarklı bir tasarım olursa sığa bilir özel bir tasarım işinize yarar bunu bir araştırın
- +1 yıl
raf aralıgı mınımum olursa ya da daıresel mı bakarım nete
+1 yılbana ödünç versene :/
027 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmaz :D bu konu da çok kıskancım :/
- +1 yıl
Sanki kitaplarla evlecem Töbe töbe :D :D en iyisi sana göre hangisi :D
Soran+1 yıluçurtma avcısı çok çok beğendim fi çi pi de güzeldi yaban da iyiydi hepsi farklı güzeldi :)
- +1 yıl
diksiyonunu merak ettim doğrusu :) uçurtma avcısını en kısa zamanda alıp okuyacağım :D
Soran+1 yılbence de okumalısın okunmalı :)
- +1 yıl
Her kitap sever iyikide senin gibi değil paylaşmayı öğren birazda :D
Soran+1 yılçok paylaşımcı bir insanımdır aslında bazı şeyleri mi paylaşmam :D
- +1 yıl
sen okuduğun kitabı tekrar mı okuyorsun :D bak sana istediğin bir kitabı seslendirebilirim :D
Soran+1 yılokuduğum kitabı ikinci kez daha okumadım ama ileri de okuya bilirim :)
- +1 yıl
sen paylaşmamak için defalarca okursun :D içinden mi okuyorsun yoksa sesli mi :D
Soran+1 yıliçimden okurum ama içimde sesli okurum :D
- +1 yıl
bak ya espiride yapıyor :D bu kadar kitap okuduğuna göre birşeyler yazıyor olmalısın heralde yazıyor musun? :D hikaye, roman türü vs
Soran+1 yılyazma yeteneğim yok yaa :/ hiç denemedim çünkü kendimi biliyorum cümleyi zor kuruyorum nasıl yazı yazayım :D
- +1 yıl
benim bir kaç denemem oldu ama üzerinde çok durmadım :D öyle deme haksızlık yapıyorsun kendine bence bu kadar kitap okuyan biri cümle kurmada sorun yaşayacağını sanmıyorum :D sende asosyallik var mı :D?
Soran+1 yılbütün gün evdeyim hiç dışarı çıkmam arkadaşım yok sadece nette bakınırım o kadar :)
- +1 yıl
kitap en iyi arkadaştır değil mi? :) insanların veremediği huzuru verir :) bu arada sen yeni üye misin?
Soran+1 yılyeni üye değilim bir yıldan fazla oldu arada takılıyorum işte :)
- +1 yıl
merak ettim seni :/
Soran+1 yılfazla merak iyi değildir :)
- +1 yıl
bu cevabı alacağımı biliyordum :D
Soran+1 yılhislerin kuvvetli demek ki ;)
- +1 yıl
biraz :D ama cidden daha önce görmüşmüydüm seni soruna falan denk gelmişmiydim :D
Soran+1 yılhiç hatırlamıyorum zaten görüş bildirenlere ya da sorusuna cevap verdiklerime hiç dikkat etmem :)
- +1 yıl
ama beni unutmassın heralde bu konuşmadan sonra :D birşey daha sormak istiyorum senin nelere ilgin var? yani ne tür konulara :D
Soran+1 yılaslında düşüncem şu insan kendisini her konu da az ya da çok geliştirmeli bilgi sahibi olmalı o yüzden her konuya ilgiliyim :D
- +1 yıl
aynı fikirdeyiz :D ama hani özellikle bazı konulara ilgin vardır heral işte bu benim hobim dediğin konular onlar ne peki? :D
Soran+1 yılkitap okumak , güzel sözleri okumak şiir okumak ilginç bilgileri okumak yani bunlar ayrıca sessizli yalnızlığı karanlığı kahveyi müziği geceyi yıldızları ayrı bir severim :)
ben gider iyi geceler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Okumadığın kitapları göstermelik almak mutlaka oku uyarısından sonra yorum yapayım kitaplar alt sıradakiler gibi muhafaza edilmez üst taraftakiler gibi olur net bilgi
02 Yorumla
Soran+1 yılbilgi için teşekkürler :)
Bana kitaplar okunduktan sonra durması saçma geliyo aslında okullara bağışlansa ne de olsa orada korunuyo herkes okurdu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında bende öyle düşünüyorum ama biraz hevesimi alayım tadını çıkarayım :) ilkokul döneminde ki kitaplarımı bağışladım :)
o kadar saçma konular arasında elle tutulur bir konu çıktı sonunda. bir çoğu benim tarzım değil ama. umarım koleksiyon ve dekor niyetine değil de okumak için alınmıştır onlar. :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl50 tanesini falan okudum :) asla dekor için kitap almam kitaplar süs değildir :)
Kültür & Sanat konusunda 623 cevap paylaştı. cok guzel ellerıne saglık ayrıca kıtap okuman daha guzel
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Benim de hayalim kocaman bir kütüphanemin olması :) Yeni bir kitaplık aldım kitaplarımı oraya dizerken bile mutlu oluyorum. Ve sürekli kitap alıyorum ama okunacak çok kitabım birikti :(
04 Yorumla
Soran+1 yılbende yeni aldım 20 tane falan var hangisini okusam diye kararsız kalıyorum çok olması iyi olmuyor :) iyi okumalar :)
Soran+1 yılyeni aldım onu da okumadım daha ama genel olarak beğenmedikleri ve grinin elli tonuna çok benzediğini farkları yok gibi yorumlar okudum
Çoğunu okudum, çok güzel kitapların var :) olur olur bende koleksiyon yapmaya çalışıyorum yavaştan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kocaman kitaplığımız olur :)
+1 yılhelal olsun bu gidişle kocaman bir kütüphanen olur bu arada marslı nın filmine gitmiştim kitabıda güzel mi başlamayı düşünüyorum da
04 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler filmini izlemeni tavsiye ederim tabi bazı yerleri saçmaydı ayrı :D :D
Soran+1 yılyeni aldım daha bende okumadım
- +1 yıl
:D:D
Çok fazla popüler yayıncı mainstreamine kapılmışsın biraz da klasik takıl.
01 Yorumla
+1 yılCok kaliteli hepside baksana bos kitap yok helal olsun :)
01 Yorumla
+1 yılorda biryerde bilimkitabı oalcakti ama... arkada kalmis heralde :D saka saka cok iyi okuyan insan herzaman iyidir
00 Yorumlabir çoğunu okudum ama kitaplıgınız zayıf genişletmeniz dileğiyle
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 508 cevap paylaştı. Ne tatli yaa, kitaplarini gosteriyor :-) Ben begendim.
00 Yorumlagüzel bir tablo kitap huzurdur :) ama benim kitaplığım daha bir dolu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar güzel :)
+1 yılKitap koleksiyonuna hayırrr. Onlar okunmam için var tozlanmak için değil 😕
07 Yorumla
Soran+1 yılalıp bir köşeye koyup tozlanmasını beklemiyorum okuyorum :/ sadece bütün kitaplar bende olsun istiyorum onlara baktıkça huzur buluyorum
- +1 yıl
Zaten koleksiyonu olan insan için kitaplar onun bebekleri gibi ve hepsini haliylede okumuş olurlar. Benim kastettiğim 1 kitaptan sadece 1 insan yararlanmamalı.
Soran+1 yılevet öyle ama şimdilik dursunlar ileri de bağışlarım yaklaşık 100 kitap bağışladım ilkokuldan kalanları
- +1 yıl
Oda olabilir ama öncelikle yakın çevrene öyle ödünç filan ver, onlar o kadar önemsemesede yapacağın en güzel iyiliği yapmış olursun.
Bende yıllardır tek bir kitap okumuş biriyken banada böyle sevdirdiler, burdan yine söylüyorum allah razı olsun. Şimdi haftada 1 kitap kesin bitiririm sende çevrende özellikle kitap okumayan kişilere bu alışkanlığı kazandırmaya çalış. Kitapların boş boş yatmasın 😉
Soran+1 yılorası öyle ama hiç arkadaşım yok evden dışarı çıkmıyorum hiç bir arkadaşıma vermiştim geri vermedi serinin bir kitabıydı yeniden almak zorunda kaldım :D
- +1 yıl
Şimdi verince diceksin ki sana 1 hafta süre sonra alıcam baska arkadaşımda istiyor 😉 hem onuda bitirmesi için biraz zorlamış oluyorsun. 1 hafta geçtimi hala vermediyse, her gördüğünde iste kitabı hani bitirmedinmi daha diye😊 bide bebeğime iyi bak diye uyar 😃
Soran+1 yılaslında arkadaşımla durum karışık ben yeni almıştım kitapları bir kaç kitap almıştım o da iste bir tanesi vermek zorun da kaldım zaten kendisi başka yerde oturuyordu sonra birde evlendi falan derken öyle yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha diyorum. ben daha hayatımda 1 kitap bile bitirdimedim.
08 Yorumla
Soran+1 yılistersen bir değil bin tane de bitire bilirsin içinde okuma aşkı isteği olsun gerisi gelir zaten :)
Cevap sahibi+1 yılyok işte nasıl gelir o aşk?
Soran+1 yılbaşlamak bitirmenin yarısıdır demişler önce seveceğin beğendiğin bir kitabı al okumaya başla sıkılsan da bırakma okumaya devam et sonra kitabı merak edersin ve bitirmek istersin o bitince başka bir kitap al bu şekilde okumayı sevebilirsin ama önemli olan ilk şey senin bunu gerçekten istemen
Cevap sahibi+1 yılistedim denedim 200 sayfada bıraktım. Bunu bir kaç kez demedim. Çok sıkıcı geliyorlar kitaplar bana.
Soran+1 yılo zaman yapacak bir şey yok :D olsun tekrar tekrar başla mutlaka bir gün seveceksin :)
Cevap sahibi+1 yıl:D hemen bitirmek istiyorum bitmiyo bir köşeye atıyorum.
Soran+1 yılhemen bitirmek için neredeyse bir gün boyunca okumak gerekiyor dün Kurucunun kızına başladım sabah akşama kadar ara ara okudum uyumadan önce de okudum ve bitirdim zaman ayırman gerekiyor sabretmekten gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılzamanım yok.
+1 yıl15 tanesini okumuşum aralarında, benim de kitaplık yaptırmam gerekiyor derdim çok büyük
00 Yorumla
+1 yılKavgam kitabini hittlere sempati duydugun icinmi aldin itiraf et😃
06 Yorumla
Soran+1 yılkitap önerisi istediğim de ya da çok satanlara baktığım da gördüm merak ettim aldım ama daha okumadım :)
- +1 yıl
Siyasi iceriklidjr merak arzusu yoksa bastan sıkar seni ama merak varsa guzel kitap etkileyici bendede senin kadar olmasada kucuk bir kombin var
Soran+1 yılsiyasete meraklıyım aslında sonuçta ülkemizde siyaset her zaman ilk gündem maddesi yorum yapabilmem için olayları anlamam için az çok siyaset bilmem gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Bu o tur siyasetten degil alman azılı hitlerin neden yahudileri katletmek istedigi felan onun secim stratejisi yani anlican diktator birinin yasam tarzini okumus olacan
Soran+1 yılbilmiyorum okumak istedim kitabı görünce yoğun bir alma ve okuma isteği oldu bende aldım
- +1 yıl
Iyi bakalim
İmrendim valla. Sana yetişicem umarım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılumarım çok daha fazlası olur :)
Soran+1 yılSherlock Holmes in kitabı dedektif araştırma polisiye türünde oluyor içerisinde bir kaç tane farklı hikaye var dedektiflik yapıyorlar buluyorlardı :)
Soran+1 yılgüzeldi baya uzun zaman oldu ben onu alalı :) iyi okumalar o zaman :)
+1 yılTarih ve edebiyat ağırlıklı okuyor gibisin?
01 Yorumla
Soran+1 yılen çok satanlar listesinden seçiyorum ama pek fazla türü önemli değil her türden okuyorum diyelim :)
+1 yılElbette olursun şu an bile yeterince büyük 😊
01 Yorumla
+1 yılHarikasın hepsi benim olsa keşke :D
05 Yorumla
Soran+1 yılvereyim diyeceğim ama tüm harçlığımı aldılar veremem :D
- +1 yıl
Hepsini okudunmu peki :)
Soran+1 yıl20 tanesini falan okumadım onları da yeni aldım :)
- +1 yıl
Son olarak.. gerçekten harikasın kaç yaşından beri kitap okuyor sun ? kaç günde bitiriyor sun?
Soran+1 yılokumayı geç söken biri olarak asla bende okumaya karşı kötü bir his nefret oluşturmadı
:) kendimi bildim bileli kitaplara hayranlığım var bitirme sürem farklı bir günde istersem 400 sayfayı okuyabiliyorum ama genelde 200 falan yetiniyorum çünkü çabuk bitiyorlar :/
Kız sen adaletçi misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır değilim :)
:D çok hoş benim kitaplığıma benziyo
00 Yorumla
+1 yılGüzelmiş. Düzenli olup olmaması önemli değil.
00 YorumlaMarsliii offf kafesi okumak istiyrm at firlat bana
00 Yorumla
+1 yılyaramaz çocuğu alıp okumalısın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyazarı kim kitabın :)
- +1 yıl
dilek tarıncı
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Babalar ve Oğullar, güzel kitap.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada bir yerde Abim Deniz i gördm :D
02 Yorumla
Soran+1 yılevet onu da okumayı çok istiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılçok muhteşem bir kitap :)
+1 yıldayı ful roman gibi duruyo
00 YorumlaKitapların şekil Okumuyorsan çekil dasds
00 Yorumla
+1 yılkavgam :D cansın sen direk gözüm takıldı oraya
00 Yorumla5 katı kadar da bende var :)
04 Yorumla
Soran+1 yılne kadar güzel :)
Soran+1 yılçok istiyorum ama önce elimdekileri okumam lazım sonra da para biriktirmem lazım çünkü bunları sadece bu sene aldım ve tüm param bitti :/
Bana gönder okumam lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGarip bir kitaplık her türden kitap var nerdeyse
01 Yorumla
Soran+1 yılbeli bir türde okumuyorum her türden okumaya çalışıyorum
+1 yılbu kadarcıkmı
03 Yorumla
Soran+1 yılçoğaltmaya çalışıyorum maalesef şimdilik bu kadar :/
- +1 yıl
kolay gelsin benden 8 kütüphane eksiksin ama arayı kapatırsın :)
+1 yılowwww nutuk fenna :D
00 YorumlaMükemmel seçimler.
00 YorumlaGuzel
00 YorumlaKaçını okudun? :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl71 kitabım var 20 tanesi falan yeni geldi onları okuyamadım daha :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGuzel kitaplar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne