ankarada heryer klozet ama klozet kağıdı yk ya herkesn otrduğu yerde otrmk hoş değil bir yerden alyrm ama oda çok kalitesz bildğnz klozet kağıdı satan bir yer var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılmigros carrefour da bulursun
iş yeri sahipleri neden kullanmazlar anlamıyorum kaç lıralık sey sanki para hırsından dolayı insanları rahatsız edici o kadar şey var ki bir vatandaş olarak ınsanın tuvalet kağıdını bıle yanında taşıması ne kadar kötü bir olay0101 Yorumla
Soran+1 yılodtünn ordaki migrosa baktm yoktu. yani bunu yapmaları zor bişy değil ama yapmıo adamlar. birde yurtta kalyrm zaten o yüzden onlar yapsada yine almam lzm
- +1 yıl
sahıbınden de ara kesin bulursun kapına kadar gelır hem en guzelı bence 2 gunde elınde olur
Soran+1 yılo site ikinci el satmıo mu
- +1 yıl
klozet kağıdının ikinci elini kim alır :)
mağazadan sıfır ürünlerde var ikinci elde var en kolay öyle bulursun
Soran+1 yılsahibinden yazınca klozet kağıdı çıkmadı zaten klozet kağıdı makinesi çıktı :)
- +1 yıl
evet bende baktım yoktu
temizlikdeposu yaz google a 6.5 lira :)
bir insanın tuvalet kağıdını arayacağım aklıma bıle gelmezdi
hayat ne oyunlar oynuyorsun bana :)
Soran+1 yıl:D teşekkürr edyrm hayat bu hiç tahmn edemeyeceğin şeyleri sana yaptrr :D
- +1 yıl
başka bir durum olsa ılgılenmezdım ama hijyen ve benımde bırcok yerde bu sıkıntıyı gördüğüm ıcın hep laf sokasım var işletmecilere bence bir işletmenin mutfagından önce tuvaletı hıjyenık olmalı
Soran+1 yılsence mutfağı ne kadar temizdr bilebilr misin :) bir kere bir yerde yemek kısmndaki bir bayanı tuvalete giderken gördm elini yıkamadn çıktı :) böyle insanlar çok ama bilemyrz :(
- +1 yıl
maalesef bende görüyorum bazen zorla lavaboya sokup ellerını yıkatasım gelıyor ama bır daha gıtmem o işyerıne bazıları da mutfaktan bır cıkıyor uzerınde kı önlük leş gıbı ya tamam calısıyorsun da tek önlük mu verıyor iş yeri cok basit şeylerden kacıyorlar dedım ya aslında tepkimizi göstermemiz gerekıyor böyle şeylere
Soran+1 yıltepkimizi gösterrz göstermesine ama onlarn temizlik anlayışını değiştiremeyzki. adam bizim yanmzda yıkar elini kimbilir sonra neler yapar. sen ne kadar titiizsen o insan bi o kadar kirli. bide şunu anlamyrm. ben çok dağınık bir insanmdr ama bir o kadarda herşeyin temiz olması gerekir benm için ama biri mesela bi o kadar düzenli bir o kadar kirli nasl olabilr böyle insanlarda var :S çok düzenli ama çok kirli...
- +1 yıl
bence düzenli olmaya çalışanlar biraz göstermelik bazıları dış görünüşüne cok önem verır ama aslında çok pistirler bunu bır kaç kişide gördüm ben bıle rahatsız oluyorum onlar nasıl rahat ederler anlamıyorum
Soran+1 yılbende göryrm böyle bir insanı ve artık dur demek istyrm ona diyrm ama anlamıo oda başka :)
- +1 yıl
ya söylenmıyorda yüzüne rencıde etmek ıstemıyorsun ama fazlasıylada rahatsız oluyorsun ben bazen sıcaktan ve cok hareketlı olmaktan dolayı terledıgımde bıle kendım rahatsız oluyorum kımseye yaklaşmamaya calısıyorum bu ınsanlar nasıl bu kadar rahat gezebılıyor
Soran+1 yılya ben artk söyledim kaç kez uyardm birkaç şey için ama yüzsüz yüzsüz yine aynı şeyleri yapıo. o insanlarda dıştan çok gzl kokuolr dikkat et dediğin gibi hem dış görünşlerine çok önem veriolr hemde çok temizmş gibi o kadar parfüm sıkıolr :)
- +1 yıl
ama pis bir tene sıkılan parfüm daha berbat kokuyor parfüm temiz tene sıkılması gerekır onlar pis oldukları ıcın parfüm kokusunu abartıyorlar bolca sıkıyorlar bu daha berbat oluyor :( hem temizlik sadece parfüm kokmak değildir yemekten önce sonra elını yıkamamak saçların yağlı gezmek beden temizliği önemlı olan bunlar
Soran+1 yılbunlar önemli ama onlar öyle alışmşlr. bunu anlamyrlrki onlara göre olması gereken o. bana çok abartyrsn diyrlr normalde :) benm gibi birilerinin olmasına sevindm :)
- +1 yıl
aynen :) ben özellikle bayanların böyle olmasından rahatsızım bayanlara hiç yakışmıyor böyle bır görüntü ve kişilik eski kız arkadaşım da böyleydı neler cektım bılemezsın :(
Soran+1 yıl:( sevgili eş olayı çok zor ama ya çevrendeki insanlar neyse ama o çok kötü :( baştada belli etmyrlrki kendilerini
- +1 yıl
evet maalesef :( bazı örneklerle onun anlamasını sağlamaya çalışıyorsun ama ne fayda bir keresinde saçlarını bağlamış neden açmıyorsun dedım cok kirli dıyor ee evden gelıyorsun nıye kirli dıyorum susuyor iğrenç yaaaa :S
Soran+1 yılo yüzden mi ayrıldnz peki
- +1 yıl
aldatıldım :)
hem pasaklı hem aldatıyor yaaa ama hiç üzülmedim son zamanlarda cok soğumuştum çünkü
Soran+1 yıl:) kadermz aynı desene :)
- +1 yıl
ciddimisin :) insanın zoruna gidiyor bunu hak etmedim dıyorsun ama beni aldatacak kadar onursuz bırıyse ben neden üzüleyim ki o zaten hatasını anlayıp acı çekecektir ben pişmanlık yada üzüntü yaşamadım bu yüzden
Soran+1 yılben çok üzülmştm bahanelerle terketti :) ama sonra anladmki aldatmş. 7 ay sonra tekrar döndü inkar edio aldattığını :) o kadar kanıta rağmen :)
- +1 yıl
geri döndüğünde tepkin ne oldu peki kabul ettiysen üzülürüm senın adına tekrar aldatılmayı göze almışsın demektır ama sevgi bazen herşeye göz yumdurabılıyor ınsana
Soran+1 yılbirzckk küfrettm :) bildiğim küfürleri saydm düşündüğün gibi değil manyak aptal gibi :D dönmedm tabiki. pislk o adam :D suçunu bile kabullenmeyen sevgisi olmayan bir insan bence. seven yapmz
- +1 yıl
aynen benim nick mesela bazıları nasıl oluyor hem özgür hem tutsak diyor
özgür yaşar ama sevdiğime tutsak ederim sadakati simgeler birlikte ölene kadar sadık kalmak demektir - +1 yıl
daha da detaylı açıklaması var aslında 2 kuş un hikayesi 2 çifti simgeler özgür tutsak
Soran+1 yılçok anlamlı gerçektende. bir erkeğin böyle düşünmesi şaşrtıcı cidden. burcn ne senn
- +1 yıl
kova 2 şubat akşam saat 20.00 suları kıçıma tokatı yemişim :)
Soran+1 yıl:) onn özelliklerini bilmyrm
- +1 yıl
Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kova \'lar dik kafalıdırlar. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kovaları tanımlayan sözcük \'Biliyorum\' dur. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar.
Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. - +1 yıl
Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar.
Bu yüzden Kovalara aile yaşamı biraz zor gelir. Çoğu zaman yeni bir şeyler keşfetmek için uğraşıda bulunurlar. Belli ilkeleri sonuna dek savunmaları onları hiç rahatsız etmez. - +1 yıl
Kova Burcunu tanımlamak her zaman kolay değildir. Farklılığını karşısındaki kişiye hissettirmek onun için zor olsa da, onlar garip bir şekilde Kova\'nın etkisinde kalırlar. Özgürlüğünden asla vazgeçmeyen Kova\'lar için her şey söylenebilir, fakat asla dürüstlüğünden şüphe edilemez.
Yaşamın bilgi ve deneyim olduğunun bilinciyle, kararlı ve inatçı bir şekilde her konuda iyi bir öğrencisidirler.. Gençlik çağlarınızdaki deneyimlerinle, ileri yaşlarda oldukça birikimleriyle öne çıkarlar.
Soran+1 yıl:))) hımmm gzlmş gayet
- +1 yıl
senin burcun ne peki pek takmam böyle şeyleri ama adet yerını bulsun :)
özelliklerıyle yazarsan yükselene alçalana gırme ama o kadarı beni aşar :D
Soran+1 yıl:) burcm ikizler yükseleni söymyrm o zamn :)
- +1 yıl
yükselen neyi ifade edıyor bılmıyorum kı söylersen onun acıklamasını da ısterım :)
ee özelliklerı nedır ? - +1 yıl
burcuna ait en ıyı özelliklerimi seçiyorsun :)
2. seçenek uyudun
3.sıkıldın :( - +1 yıl
2. seçenekte uyuduğunu tahmin etmiştim :)
hmm inatçı demek eğer tanışma ımkanı olursa katlanacağım artık :)
senin yükselenin ne peki :) - +1 yıl
yıne uyudun sanırım :)
Soran+1 yılevet yine uyumştm :) aslan
- +1 yıl
günaydın uykucu :)
bende sıkıldığını düşünmüştüm artık
ne yaptın bulabıldın mı klozet kağıdını
Soran+1 yılgünydn :) dün carrefouraya gitmeye kalktm batıkente gittim ya orda değilmş minübüsde geçmedi oraya giden otobuslerdeki şöförlerde oraya gitmediklerini söyledi sinr oldm bende geri döndm :) bildiğim bi markann üretici firmasına mail attm bugün bakalm dönerler inşallah
- +1 yıl
batıkentten ne işin var gölbaşından batıkente gıdılır mı :)
ankamall e falan gıtseydın yada oran sıtesınde panora yakın sana orada kilerde vardır
bulamazsan ben bulup sana yakın bır kargoya göndereyım istersen
Soran+1 yıl:) kızılaydaydm o sırada atlayp gittm bende :) sevmedm zaten orayı çok uzak. ankamalle gidecm zaten yarn bi sorn çıkmzsa
- +1 yıl
ooo sen yaşıyormusun :)
bulursan fazla al barı bır daha bu sıkıntıya düşme :)
daha önce nereden alıyordun ankaraya yeni mi geldın
Soran+1 yılbu sene geldm :) gölbaşnda bir yerden alyrdm bulundğm müddetçe adam şimdi başka bir marka getrmş çok kalitesz :) daha önce yaşadğm yerde gerek yoktu zaten genellkle orda alaturka var :)
- +1 yıl
anladım ankarada hep alaturka ama kagıt kullanan yok maalesef aslında gırdıgın işletmelerı uyarmak gerekıyor pahalı bırseyde değil sonucta bu yönden opet lerı sevıyorum otomatık poset sıstemı var onlarda düğmeye basınca değişiyor ve sırf tuvaletler ıcın denetlemelerı var
- +1 yıl
uykucu uyudun mu yinee :)
Soran+1 yıl:) geldmmmm bi iki kişinin demesyle yapmzlrki. o ii bi sistem ama :)
- +1 yıl
tüm cevremıze yayalım bunu her gun ıstekte bulunanlar cogalır bırkac aya heryerde görürüz o zaman :)
neyse sıkıldın sanırım zorakı cevap alıyor gıbı hıssedıyorum kendımı :)
Soran+1 yıl:) rica ederm ne sıkılması sadece birz geç yazabiliyrm kusura bakma arkadaşlar aradı. insanlar bu durumu çok umursyr gibi durmyr
- +1 yıl
evet rahatsız olan yok bu durumdan normalde ben dışarıda kullanmıyorum cok mecbur kalmadıkca ama sonucta ınsanların genel sorunu bu ben bu sıkıntıyı yaşamıyorum dıye umursamamazlık yapamam
Soran+1 yılöyle tabiki ama bir insann sıkıntısı olmadığı müddetçe onn için çabalamıo
- +1 yıl
ben çabalarım düşünürüm ınsanlar böyle toplumu ılgılendıren konularda duyarlı olmalılar
Soran+1 yılöyle ama farkındaysan sen bunu yapyrsn insanlar yapmyr demek istyrm
- +1 yıl
tabiki farkındayım insanlar kendi sorunlarını bıle dıle getırmıyorlar kı örnek (sen) :)
başkalarının sorunlarını hiç umursamıyorlar bu yuzden bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı işte
Soran+1 yıldi mi bu örnek bana o kadar uyduki :) ne yaparsn işte çekincelermz var demekki
- +1 yıl
zaten bu soruyu gizli sormandan bellı cok anlamsız gelıyor bana neden bu kadar doğal ve basit şeyler ıcın ınsanlar kendılerını gızleme geregı duyar kı senın sebebın neydı mesela
Soran+1 yılçünkü çok normal birşey sorsakta insanlar dalga geçmeye yer arıyorlar. bunun içinde açık yapmak istemedm
- +1 yıl
bu sıtenın amacı dısında burada bulunan ınsan cok fazla 2 laf edenlere istek gonderenlerden şikayetcı genelde kızlar o kadar basitleştırıyor kı bu erkekler kendılerını bu tiplerın kızlarda bıraktığı olumsuz etkı yuzunden hep yanlış anlaşılmaktan korkmuşumdur
bu arada sen hala ayaktamısın ben umudu kesmiştim senden coktan uyudun sanıyordum :)
Soran+1 yıl:) yok ya ayaktym. fazlasyla o tip insan var ne yazkki onlar yüzünden rahat olamyrz. işleri güçleri yok saçma sapan yorumlar yapıolr :)
- +1 yıl
kız tavlama yerıne döndü burası da bence facebook tan kaynaklı son dönemlerde oradan görüp gelen ınsanlar daha cok yapıyor bunu ama kızlarda farklı değil bence bır kac kısıye baktım 100 e yakın ınsan ekli yuhh yanıı :) sadece 2 tane kızda hiç arkadaş görmedim şaşırdım hiç öyle bır derdım olmadı eklemek ısteyen ekler konuşur amacım sadece guzel vakıt gecırmek bazen ılgınc konular acılıyor onlar guzel ama ayrılık flört sorularından bıktım artık sacma sapan sorular gelıyor
Soran+1 yıl:) herkesn bir derdi var burda paylaşyrlr ama kötü niyetli kullananlar insanı soğutuo ya. facede arasn orda resimide var kızlarn :) burdan ne istiyolr
- +1 yıl
demi haklısın :) ama bence cinsellik harıcınde gizlilik koyulmamalı cunku belkı dün sen bana hakaretler ettın bugun nıck gızleyıp soru soruyorsun sıkıntın var ben belkı saatlerce sana yardımcı olmaya çalısacagım ve ınsanlar kendi kişiliklerını gızlıden gösterıyor gızlıden cıkınca da dürüst masum ınsan profılı ciziyor yanlış o yüzden ve sadece bayanlar da gızlılık olmalı
Soran+1 yıl:) zaten kim olduğumz belli değil açık yapsakta ama ne yapalm şartlar :) hem kim olrsak olalım birbirimize hakaret etme hakkına sahip değilz ama bana biri hakaret ederse ben kendimi tutamam bende ederm :)
- +1 yıl
hoşgeldın :)
ama o hakaret edenler hemen engellıyor sana cevap hakkı bırakmıyor :)
sen gunduzlerı yatıp gecelerı yaşayanlardan mısın :)
Soran+1 yıl:) gündüzleride erken uyanyrm ama çok girmeyebilyrm gündzleri nete
- +1 yıl
bende gündüzleri gırmıyorum şirket içindeysem girerim
artık mesajı günde 1 e düşürdün yakında haftada bir yazarsın sonra randevu almamız gerekır heralde :)
Soran+1 yıl:))) ya ne alakası var
- +1 yıl
:) öyle değil mi ama günde 1 kez yazıp kaçıyorsun :)
sanki ayıp olmasın dıye yazar gibi :(
Soran+1 yılya olr mu hiç farkndysan karşılaşamyrzki :(
- +1 yıl
oda var tabı denk gelmıyoruz ama ben aksamları hep açığım gece yarısına kadar herneyse
buldun mu kağıdı gönderecekler demiştin ankara da hava nasıl souk mu ?
Soran+1 yılevet geri dönüş yaptlr :) koli halinde gönderiolrmş nerde satıldığını sordm ankamollda varmş orda aldm. aslnda merkez ii oluoda gölbaşı öyle değil o kadr. sen ankarada değil mydn
- +1 yıl
şuan iş nedenıyle tarsustayım ve uzun suredır ankarada yoktum yarın dönüyorum ankaraya :)
ben sana demiştim batıkente gıtmene gerek yoktu ankamall e gıtseydın dıye :)
Soran+1 yılyani sonnda gittik buldk önemli olanda bu :D ne iş yapyrsn sen tarsus felan gezicilerden msn?
- +1 yıl
trafik sistemleri üzerine özel bir firmada süpervizörlük yapıyorum ankarada yaşıyorum ama iş nedenıyle şehir şehir geziyorum :) sen okuyorsun sanırım
Soran+1 yılhımmm ii bklm :)
- +1 yıl
sen neden ankaradasın
Soran+1 yılokuyorum
- +1 yıl
anladım begendın mı pekı ankarayı sevmedığın yonlerı var mı denizi ve klozet kağıdı dışında :)
Soran+1 yılankarayı hiç sevmedm...
- +1 yıl
neden :( sen nerelısın genelde ızmırlı ıstanbullular begenmez :)
Soran+1 yılelazğlıyım. bilmyrm insann memleketi gibisi yokmuş
- +1 yıl
haa evet gakkoş bende 2 gün kaldım orada aslende erzurumluyum
Soran+1 yılhadi ya aynı topraklrdnz desene :)
- +1 yıl
aynen :) ne okuyorsun bölüm nedir
Soran+1 yılturizm işlt.
- +1 yıl
güzelmiş :) bıtınce elazığa mı dönecektın
Soran+1 yıl:) hiçbir fikrim yok açıkçası
- +1 yıl
ankara guzeldır sen kal burada seversen ayrılamazsın
Soran+1 yıl:))) bilmyrm ya hiç sevemedim
- +1 yıl
neresını gördun kı gez bıraz dolaş bırde cevren yoksa tek başına sorun olur
Soran+1 yıl:)) ne varki sanki
- +1 yıl
eğlenceyse eğlence tarıhse tarıh huzurlu mekan gezılecek yer herşey var ne ıstıyorsun mesela senı ne mutlu eder ankarada :)
Soran+1 yılgüzel gezilecek mekanlar neresi var mesela
- +1 yıl
ycl06@hot
eklemek istersen konusalim telden giriyorum cok zor oluyor bu arada ankaraya dondum ;)
Soran+1 yıl:) ben listeme eklym sadece
En İyi Cevaplar
bu ne saçma soru ya. binlerce market var ankarada. hangi semttesin ?
016 Yorumla
Soran+1 yılgölbaşndaym. ayrıca yüzüncü yıln ordaki migrosa çağdaşa sordm gördüğüm yerlere soryrm yok
Soran+1 yıltuvalet kağıdı demiyrm. klozet kağıdı dyrm.
Soran+1 yıl:) sorn değil olr böyle şeyler. klozet kağıdını bir yerden alyrm zaten ama çok kalitesz o yüzden satan bir yer aryrm :)
Soran+1 yılciddi msn :)
Soran+1 yılbende bu konuda çok titizm :) ben oradakileride kullanmam yanmda taşrm :)
Soran+1 yılbiliyrm ama o kutu herkese açık ne şeklde ellerini sürdklerini bilmediğimden kullnmyrm :)
Soran+1 yılolsn ben yinede kendi klozet kağıdımı götrrm :D
Soran+1 yılyaaa şuna bak :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Kültür & Sanat konusunda 612 cevap paylaştı. Onun bi makinesi var ya cok guzel bi sey dugmeye basiyosun otomatik degistiriyo o makineden al
05 Yorumla
Soran+1 yılo nerde satılıo
Soran+1 yılbiliyrm onları çok kullanşlı bi bakaym teşekkürr edyrm.
Soran+1 yıl:))
+1 yılTemizlik malzemeleri satan bir çok yerde vardır.
ulusa bak en iyisi.00 Yorumlasende hafif çömel bacak kası yapmış olursun hem ne var bunda
00 Yorumlaalış veriş merkezınde
07 Yorumla
Soran+1 yılhangsinde
Soran+1 yılhangi carrefourda peki onuda öğrenebilsem :)
Soran+1 yılçok teşekkürr edyrm :) sırf onn için oraya giderm :)
Soran+1 yıl:) olmz mı fazlasyla
+1 yılgratis vari kozmetik marketlerde satılıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılo nerde
- +1 yıl
bahceli 7. caddede var. büyük marketlerde de bulunabilir, klozet kapak örtüsü, genelde soft line marka satılır.
Soran+1 yılteşekkürr edyrm :)
- +1 yıl
rica
çok saçma bu kdr saçma bi soru ilk defa görüyorm
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman cevaplama
- +1 yıl
temizliğe hijyene önem vermek saçma ise seni mikroplarla başbaşa bırakalım
bende ankaralıyım sen neresinden?
03 Yorumla
Soran+1 yılankaralı değilmm öğrenciym burda gölbaşnda
Soran+1 yılteşekkürrlr :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük alışveriş merkezlerine bak.
00 Yorumla
+1 yılkızılayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılkızılayda nerde satılıo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri