Kitabın içeriğine biraz baktım ilahi aşktan bahsediyor bildiğim kadarıyla mevlanadan bahseden bir kitap okumak istiyorum ve bir arkadaşıma tavsiye etmeyide düşünüyorum okuyan varsa kısa bir yorum yapabilir mi?

Okudum. Elif Şafak hiçbir zaman olayı direk aktarmıyor bu kitapta da öyle. Anlayabilmen için kafanın rahat olması lazım. Gayet sürükleyici. Evet, ilahi aşktan bahsediyor ama mecaza duyulan aşklara da yermiş mesela 41 yaşında hep düzen yanlısı olan Ella'nın (ismi yanlış olabilir emin değilim) tamamen ayrı dünyada olan Aziz Zahara'y a aşık olması gibi. Biraz dikkat edersen bakış açını sıfırlayacak bir kitap. Tavsiye ederim
Tesekkur ederim ben kitabın ilahi aşktan bahsettiğini bilmiyordum netten baktım öyleymiş. elif şafak hiç okumadim bir kere baba ve piç diye kitabını elime aldım ancak bitiremedim ya anlayamadım ya da dediğin gibi elif şafak okumak için kafamın durgun olmadı gerekiyordu. onrebilecegin seni etkileyen bir kitap varsa benimle paylaşır misin?
Tabikiii çok memnun olurum :) bana biraz tarzından bahseder misin ne tarz romanlar ilgini çekiyor
Sürükleyici bir roman olsun istiyorum böyle içinde bana kazandıracak bir ders olsun tamamiyle aşktan bahsetsin istemiyorum ara ara aşka yer versin bide bu kahraman tazeoglu canan tan bunlar olmazsa sevinirim
Heh aynen ben bir de onların Ahmet Batman sürümü var ki sorma gitsin. Polisiye seviyorsan ejderha dövmeli kız ve devamına bayılıyorum. Elif şafak'ın iskender harikadır ve bir kaç şey kapabilirsin. Edebi roman seviyorsan sana Yakup Kadri nin olması gerek Hep o şarkı romanını tavsiye edebilirim. Eğer vaktin varsa kafan boşsa böyle buyurdu zerdüşt de harikadır
Evet bu kitapların çoğunu duydum polisiye istemiyorum sakin bir kitap olsun zaten dersler yeterince kafa yoruyor polisiyenin içinden cikamam ben. peki konusu iki insanın dostlugundan bahseden bir kitap biliyor musun?
İm okumadım ama uçurtma avcısı nın çok övüldüğnü biliyorum
Tamam bu kitaplara bakacağım tesekkur ederim goruslerin için 😊
Rica ederim keyif aldım :)
Ben okumuştum eğer Mevlana ve Şems'e ilgi duyarsan seveceğin bir kitap olacağını sanıyorum Elif Şafak zaten beğendiğim yazarlardan biri çok bayıldığım bir kitap olmasada beğendim diyebilirim :)
Peki çok bayildigın romanlar neler rica etsem tavsiyede bulunur musun?
Eğer Mevlana Şems üzerine istiyorsan Sinan Yağmur'un Aşkın gözyaşları adlı kitabını önerebilirim ben özellikle şu sıralar Sarah Jio'nun kitaplarına takmış vaziyetteyim. Elif Şafağın bu kitabında Aşk'ın kimi sayfalarda yetersiz kimi sayfalarda fazla abartıldığını düşünüyorum yinede sen bilirsin :)
Tesekkur ederim yorumların için 😊
Bunu okuyacagina bab-i aski okusun bundan daha iyi en iyi sems mevlana aski anlatan kitap
Yok ben ilk başta normal bir aşk kitabı sandım netten baktim şimdi ilahi ask i anlatıyor muş
Peki bu kitaplara bakcm tesekkur ederim goruslerin için 😊
Çok eski bir kitap Tasavvuf ile ilgili
Güzel mi beğendim mi sen
Biliyorum sinan yağmurun kitapları tesekkur ederim goruslerin için 😊
Seni etkileyen kitapları soylesene o zaman ama tasavvuf olmasın sinan yağmur aşkın gözyaşları kimya hatun bunları biliyorum güzel kitapları ben daha çok böyle akıcı sürükleyici tamamiyle aşk değil de aşka ara ara yer vermiş değişik bir kitap istiyorum var mı bilmiyorum ama 😊
Yok polisiye değil polisiye olarak ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisini okumuştum güzel kitaptı ama pek sevmem polisiye neyse goruslerin için tesekkur ederim😊
Hmm bak ateş böceği yolu bu kitap ilgimi çekti bakcm saol😊
Kış bahçesinin konusu ne peki
Peki tesekkur ederim o ateşböceği yolunu beğendim galiba onu alcm
Bu kadar çok okuyorsun vay be çok güzel mis yok alacm bende de olsun zaten okuduktan sonra bir arkadaşıma hediye edicm inşallah bulabilirim
İyi akşamlar 😊
rica ederim
Cevap
2Cevap
Okuduğunda 'neden daha önce okumadim' diyeceğin bir kitap. Başka bir yorum yazmaya gerek görmüyorum. Sıkılmadan okudum ben. 😍
Çokda:guzel degil acikcasi okumazsan bisey kaybetmezsin abartildigi gibi degil yani
aynen daha çok ilahi aşk üzerine en baya şaşırmıştım, güzel de bağlıyorlar, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsin güzel kitaptır.
Ben okudum tasavvufi aşkı anlatıyor daha çok ben beğenmiştim 😊
Birazını okudum Sıkıcı :( aklından bir sayı tut daha güzel bir kitap polisiye ama :D :D :D
@fedaa :D onuda görmüştüm :D :D
@fedaa önerin için sağol en yakın zamanda okumaya çalışırım :)
@fedaa tamam :D :D :D
Çok güzel ilahi aşk :))
Okudum, ilahi aşkı anlatıyor
Tavsiye ederim.
Gayet güzel bir kitap akıcı
rengi bile okumaya uygun değil
Ilk sayfaları sayılıyor mu :) ?
Genel olarak sordum
Neden sıkıldın mi bir sure sonra
peki teşekkür ederim yorumların için
Okudum iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?