• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kültür & Sanat

Ailecek izlenecek film tavsiyesi verebilir misiniz?

senaa11
senaa11 Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
cinsellik olmayan korku gerilim olmasin var mi :D
Film Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • smoothie
    smoothie Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Ailecek İzlenecek Filmler

Herkesin evde olduğu bu dönemlerde ailecek oturup film izlemek isteyebilirsiniz. Ancak film seçerken herkesten farklı öneriler çıkar. Hatta büyük çoğunlukla da evde bir film savaşı çıkabilir. Şimdi sakin olup, mısırlarınızı patlatın. Aile ile birlikte izlenebilecek en iyi filmleri sizler için derledik. Herkesin severek izleyeceği, izlemekten pişman olmayacağı filmleri aşağıdaki listede bulabilirsiniz;

1. Benjamin Button’un Tuhaf Hikayesi (2008)

2009 yılında gösterime giren film F. Scott Fitzgerald’ın 1922 yılında yayımladığı öyküden filme uyarlanmıştır. Romantik- Dram türünde olan filmin konusu; doğduğunda yaşlı, öldüğünde bebek olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Hikaye, sizinle oldukça dikkat çekici bir hikayeyi paylaşmaya hazır, isimsiz birinci tekil şahıs bir anlatıcıyla başlıyor.

Hikayesi, 1860 yazında Baltimore'da bir hırdavat şirketinin sahibi olan sosyal açıdan önde gelen bir adam olan Roger Button ile başlar. Roger, yeni doğan oğluyla tanışmak için hastaneye gider, ancak "bebeğinin" aslında 70 yaşında bir adam olduğunu öğrenir. Görünüşe göre Benjamin Button tersine doğru yaşlanıyor. 70 yaşında doğup ve herkes yaşlandıkça o da aynı oranda gençleşiyor. Ebeveynleri anormal çocuklarına karşı utanç içindeler ve Benjamin'in çok daha yaşlı bir adamın vücuduna ve zihnine sahip olmasına rağmen, onu bir bebek gibi davranmaya zorluyorlar. Tuhaf ama etkileyici bir film izlemek istiyorsanız mutlaka bakmalısınız. IMDb puanı 7,8.

2. Wall-e (2008)

2008 yılında yayımlanan 3D animasyon filmi Macera/Çocuk türündedir. Filmin konusu; dünya çok fazla kirlendiği için insanların dünyayı terk edip, başka bir gezegende yaşamasıyla başlıyor. Çöplerle çevrili dünyayı temizleme görevi ise oldukça sevimli bir robota verilir. Wall-E, dünyadaki çöpleri temizlemeye çalışırken bu hiç kolay bir görev değildir. İnsanların çöplerinden kendine yeni bir dünya yaratan Wall-E, yalnız yaşamaktadır.

Wall-E, çöplerle dolu dünyada gördüğü ilk bitkiyi keşfettikten hemen sonra, bir uzay gemisi iner ve güzel robot Eve ortaya çıkar. İki sevimli robot hem dünyayı temizleyip hem de hayatta kalmak için uğraşırlar. Yaklaşık yedi yüz yıl sonrayı anlatan animasyon filmi ailecek izlenebilecek en iyi filmlerden. 8,4 IMDb puanına sahiptir.

3. Can Dostum (2011)

2012 yılında gösterime giren komedi-dram türünde olan film en iyi filmler arasındadır. Filmin konusu ise; felçli bir adam ve ona bakıcılık yapan bir adama odaklanıyor. Philippe, yaşamın tüm lükslerine erişimi olan zengin bir aristokrat iş adamıdır. Ne yazık ki felçli ve tekerlekli sandalyeye bağlıdır. Philippe ve asistanı Magalie, bakıcı pozisyonu için adaylarla görüşmeye karar verir. Driss, geniş ailesiyle birlikte küçük, dar bir evde yaşayan Senegalli bir göçmendir. Ailesinden sakladığı bir gerçeği ve adli bir suçu vardır.

Bu ikili bir araya geldiği zaman ortaya değişik bir olay çıkar. Driss, işe alışılmadık bir şekilde başlayarak Phillipe'in hayatına yeni bir anlam katar. Çok farklı geçmişlerine ve durumlarına rağmen arkadaş olurlar. Ailecek izlenebilecek en iyi filmlerden bir tanesidir.

4. Yukarı Bak (2008)

2009 yılında gösterime giren film 3 boyutlu komedi-drama macera türlerindeki animasyon filmidir. 8,3 IMDb puanına sahip olan film birçok dalda da ödül almıştır. Konusu ise; karısı Ellie Fredricksen'e verdiği sözü tutmak için Güney Amerika'ya gitmeye kararlı olan Carl Fredricksen adında yaşlı bir adama odaklanıyor. Carl evine binlerce balon bağladıktan sonra Güney Amerika'ya gidiyor. Ancak Carl çok geçmeden evinde Russell adında küçük bir çocuğun olduğunu keşfediyor.

Carl ve Ressel tanıştıktan sonra yıllarca sürecek komik bir maceraya atılıyorlar. Hem güldüren, güldürürken de düşündüren bu filmi mutlaka izlemelisiniz.

5. Umudunu Kaybetme (2006)

2007 yılında gösterime giren film Drama, ‎biyografi türündedir. Konusu ise oldukça etkileyicidir. 8,4 IMDb puanına sahip filmin konusu; zor durumdaki bir Afrikalı-Amerikalı bekar ebeveyn ve beş yaşındaki oğlu, 1981'de San Francisco'da hayatta kalmak ve Amerikan rüyasını gerçekleştirmek için mücadele ediyor.

Chris Gardner, kendi babasının aksine, çocukları için her zaman en iyi baba olmak için çabalar. Bir satıcı olarak çalışırken mali sıkıntılar yaşar. Maddi sıkıntılardan bıkan karısı, New York'ta bir iş fırsatı için onu terk etmeye karar verir. Oğlunun sorumluluğu da babaya kalır. İş yerindeki talihsiz bir olay onu oğluyla birlikte evinden çıkarır ve kalacak yerleri yoktur. Film, Chris'in çaresizlik karşısında verdiği mücadeleyi ve oğlu için hayalinden nasıl vazgeçmediğini anlatıyor.

7. 3 Aptal – 3 İdiots (2009)

2009 yılında yayınlanan film komedi, dram türündedir. 8,4 IMDb puanına sahip filmin konusu ise oldukça eğlencelidir. Farhan Qureshi, Raju Rastogi ve Rancchoddas "Rancho" Shyamaldas Chanchad isimli gençlerin hikayesine odaklanmıştır. Dünyanın en iyi kolejlerinden biri olan Imperial College of Engineering'de bir pansiyonda aynı odayı paylaşan üç mühendisi izliyorsunuz.

Hindistan da yaşayan gençler hem eğitim sistemini tatlı ama sert bir dille eleştirip hem de dünyadaki düzeni değiştirmek için uğraşırlar. Bu 3 arkadaşın hayatları ise oldukça komiktir. Sizi hem güldürüp hem de düşündürecek filmi ailecek mutlaka izlemelisiniz.

8. Evde Tek Başına (1990)

1990 yapımı komedi türünde olan film birçok ödülün sahibi olmuştur. 7,7 IMDb puanına sahip filmin konusu ise; geniş ailesi tarafından büyük ölçüde görmezden gelinen, yaramaz bir ortanca çocuk olan 8 yaşındaki Kevin'in hikayesine odaklanıyor. McCallister ailesi, Noel'i aileleriyle birlikte geçirmek için Paris'e gidiyor. Bratty, sekiz yaşındaki Kevin Mc Callisteri ağabeyi Buzz ile tartışır ve ailesinin ortadan kaybolmasını dileyerek erkenden yatağa gönderilir. O gece, planlandığı gibi çalışmayan çalar saatler de dahil olmak üzere evdeki tüm aletleri sıfırlayan bir elektrik kesintisi olur.

Aile, yanlışlıkla Kevin'i geride bırakarak uçuşlarını yakalamak için havaalanına zamanında yetişmek için evden çıkarlar. Küçük yaramazın yokluğu havaalanına kadar fark edilmez. Çılgına dönmüş anne ve babası Fransa'da uçaktan iner inmez umutsuzca tekrar eve bir uçuş rezervasyonu yapmaya çalışır. Bu arada, Kevin, evde yalnız olduğunu fark ettiğinde Noel dileğinin gerçekleştiğini düşünür. Yapmasına asla izin verilmeyen her şeyi yapar. Daha sonra ise bu yaramazın başı biraz belaya girer. Kevin ile birlikte hem gülüp hem de eğlenmek istiyorsanız filmi mutlaka izlemelisiniz.

9. Forrest Gump (1994)

1994 yılında gösterime giren film dram, romantik türündedir. 8,8 IMDb puanına sahip filmin konusu ise oldukça etkileyici. Film, Forrest Gump'ın Georgia Savannah'da bir bankta oturması ve hayat hikayesini yanında oturan çeşitli yabancılara anlatması ile başlıyor. Olay örgüsü bir dizi geri dönüşle ortaya çıkıyor.

Forrest Gump zeka seviyesi düşük bir adamdır. Zeka seviyesi yüzünden hiçbir yere alınmayan Gump, daha sonra birçok başarıya imza atar ve herkesi şaşırtır. Forrest Gump, neredeyse tüm hayatı boyunca diğer insanların nezaketsizliğiyle uğraşmıştır. Tek arkadaşı güzel Jenny ile büyümüş olan Forrest, dünyanın tüm yollarını öğrenmek için can atar ve hayattaki gerçek amacını bulmak için bir göreve başlar. Birçok dalda ödül alan filmi mutlaka izlemelisiniz.

10. Cindirella Man (2005)

2005 yılında gösterime giren film drama türündedir. Birçok dalda ödül alan filmin IMDb puanı 8,0. Konusu ise; 1930'larda bir şampiyon ve ilham kaynağı olan boksör James Braddock'un hikayesine odaklanmıştır. James J. Braddock, eskiden hafif ağır sıklet bir yarışmacı olan New Jersey'li İrlandalı-Amerikalı bir boksördür ve ringde elini kırdıktan sonra boksu bırakmak zorunda kalır. Bu, karısı Mae için hem bir rahatlama hem de bir yüktür. Seçtiği mesleğin şiddetini izlemekten kendini alamaz, ancak boksu olmadan yeterli gelire sahip olamayacaklarını bilir.

Amerika Birleşik Devletleri Büyük buhrana girerken, Braddock, yaralı eliyle bile ailesini desteklemek için el işçiliği yapmak zorunda kalır. Ne yazık ki, her gün iş bulamaz. Başka bir boksörün son dakika iptali sayesinde, Braddock'un uzun zamandır menajeri ve arkadaşı Joe Gould, ona sadece bir geceyi doldurma ve nakit kazanma şansı sunar. Dövüş, dünyadaki iki numaralı yarışmacı Corn Griffin'e karşıdır. Boksörün zorlu mücadelesini ve yaşam tarzını aileniz ile birlikte mutlaka izlemelisiniz.

Ailecek Hangi Tür Film İzlenmelidir?

Ailecek izleyebileceğiniz birçok film türü bulunmaktadır. Özellikle ailecek izlenecek macera filmleri aile aksiyon filmlerini izleyebilirsiniz. Bunların dışında aileniz ile birlikte izleyebileceğiniz film türleri; dram, aksiyon, komedi, belgesel, bilim kurgu, biyografi, çizgi roman, macera, müzikal türlerinde olabilir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• brükseltarhanası
    brükseltarhanası Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Dedemin insanları , al bakalım bu da fragmanı :

https://www.youtube.com/watch?v=mRH538E9mk4
    1
    7 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Izledim ama sagol :)

Yorumla
    • brükseltarhanası
      brükseltarhanası
      +1 yıl

O halde izlemediysen The pianist : link

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Izleyemdim henuz ama bizimkiler sevmez gibi bunu tek izlesem daha iyi. :D

Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

kokuşmuş dram filmlerinedene nefret ederim

sanki türkler başka tarz film yokmuş gibi hep dram :S:S:S

Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

tavsiyede bulunanlar oldu lakin dram benim tarzım degil

sıkıcı geliyor bana

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

ben severim kaliteli filmler dram olur hep. annem pek sevmez ama

Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

bir göz atarım

Yorumla
  • Yuliababy
    Yuliababy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Brave link Alpha ve Omega link

0
    5 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Brave izledim ikincisi imdb puani cok dusuk :D sagol yinede

Yorumla
    • Yuliababy
      Yuliababy
      +1 yıl

puanı düsük ama güzel film çocuklar için. biz izledik mecburen çocuk için ordan biliyorum :D

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Cocukmuyum ben :D cocuk yokki evde :p

Yorumla
    • Yuliababy
      Yuliababy
      +1 yıl

cinsellik,korku ve gerilim olmasın dediğine göre çocukla beraber izliyceksin sandım :D

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

yok canim ben rahatsiz oluyorum haliyl cinsellikten :D korku gerilimde annemle ben sevmeyiz

Yorumla
  • 52eros
    52eros Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

3 idoits izlemediysen hala kaçırmaman gerek bir film romantik düşündürücü komik dram her şeyi içeren mükkemmel bi senaryomükemmel bi oyunculuk bi hint filmi tek kötü yanı alt yazılı olması ki türklerin saçma filmler yerine bunların dublajını yapması daha ii olur

0
    8 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

hala izleyemedim onu ya :( cinsellik yokmudur ki aileyle izlemeye uygunsa izleyelim bugun

Yorumla
    • 52eros
      52eros
      +1 yıl

cinsellik 0 cinsellin C sini göremezssin fakat çok kaliteli bir film... izledine pişman olmıcaksın 3 saatin nasıl geçtini anlamıcaksın diyebilirim

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

iyiymis o zaman bunu izliycem tesekkur ediyorumm :D

Yorumla
    • 52eros
      52eros
      +1 yıl

önemli değil şimdi fikriniz değişirse fikriniz bile başka zmn izleyin derim .. iyi seyirler

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

demeseydin hala izlememis olcaktim bitti.az once cok begendim. baska varsa tavsiyen soyle lutfen :)

Yorumla
    • 52eros
      52eros
      +1 yıl

:) beğenmene sevindim beğenilmicek bir film değil zaten tabiki çok film izleyin biriyim fakat bunların bazıları cinsellik ve az miktarda şiddet içermekte... aynı adamın yazdığı ve oynadığı ghajini filmini tavsiye ederim yine alt yazılı ufak bir şiddet sahneleri fakat çok romantik komik gerilim filmidir

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

biraz arastirma yapmistim zaten aamir khanin oynadigi cogu film iyiymis izliycem dediginide tekrar tesekkurler :))

Yorumla
    • 52eros
      52eros
      +1 yıl

evet evet hepsin iizledim hepsi birbirinden güzel... ne demek iyi seyirler

Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

amerikan pastası 3 kesinlikle aile filmi :/

Rica ederim

0
    5 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

o nasil oluyo ya :D

Yorumla
    • Rememberme90
      Rememberme90
      +1 yıl

ne nasıl oluyor :/

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

nasil aile filmi oluyo

Yorumla
    • Rememberme90
      Rememberme90
      +1 yıl

cocuklar o kadar iyi arkadaş ki artık aile olmuşlar:/

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

-.-

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

14

Cevap

• hayal00
    hayal00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

link

bu fılm gercekten ızledıgım,guzel aıle fılmlerınden bırı..

1
    0 Yorumla
  • gülvebülbül
    gülvebülbül Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

link

işte link bir göz at filme

0
    3 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

emir kusturica cinsellik olmazmi

Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

ön yargılı davranma göz at

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Sex & Nudity None.

aa yokmus :D ben bi arizona ruyasini izledimde orda cinsellik olunca. bugun 3 idiots baska zamanda bunu izleriz sagol :))

Yorumla
  • Hosenfeld
    Hosenfeld Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Savaş Atı nı şiddetle tavsiye ederim.. çok tatlı bir filmdir

1
    0 Yorumla
  • kırmızıportakal
    kırmızıportakal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

cinsellik içermeyen film mi kaldı :D çizgifilm izleyin

0
    3 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

napayim aileyle :p

Yorumla
    • kırmızıportakal
      kırmızıportakal
      +1 yıl

Kelimeler yetmez filmini tavsiye ederimm :)

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

olabilir bu da sagol :)

Yorumla
  • wdblu
    wdblu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl

can dostum mu kesinlikle tavsiye ediyorum.

1
    1 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

izledim tesekkurler :)

Yorumla
  • qiacamocas
    qiacamocas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
  • kolpacino
    kolpacino Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

the prestige. favorim.

1
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansıması
    HayatAynaSnYansıması Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

frekans diye bir film var ailelik eğlenceli .

1
    0 Yorumla
  • boomerangg
    boomerangg Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Life of pi

1
    5 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

sinemasina gitmistik :)

Yorumla
    • boomerangg
      boomerangg
      +1 yıl

Hugo

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

onada gittik :D

Yorumla
    • boomerangg
      boomerangg
      +1 yıl

E.T yi izlediler mi

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

dalgami :p

Yorumla
  • gülvebülbül
    gülvebülbül Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

ak kedi kara kedi

1
    6 Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

komedi gır gır şamata bir film dir

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

r puan ama cinsellik var sanirim :(

Yorumla
    • gülvebülbül
      gülvebülbül
      +1 yıl

pek bir cinsellik farketmedim o filmde :S

Yorumla
    • brükseltarhanası
      brükseltarhanası
      +1 yıl

İzledin mi peki?

Yorumla
    • brükseltarhanası
      brükseltarhanası
      +1 yıl

Valla bende dram olsun aman hüngür hüngür filmin karşında ağlayım taraftarı değilimdir ama bu filmi çok başarılı buldum , ağladım da azcık ha.. izlemek sana kalmış tabi de güzel yani ,önerenlerin arasına benide kat derim.

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Izlerim kesin tum kusturica filmlerini izliycem zaman bulursam :D

Yorumla
  • burakbulut
    burakbulut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

3 idiots : komedi

1
    6 Yorumla
    • burakbulut
      burakbulut
      +1 yıl

sadece bi kaç sahnede kalçalarını açıyolar okdar

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

kalcalarini aciyolar derkeen :D ona karar verdimde rahatsiz edici bi sahne olmasin

Yorumla
    • burakbulut
      burakbulut
      +1 yıl

Yok olmaz çok kısa ve önemsiz atlayabilirsin film uzun ama güzel İmdb de yüksek puan da almış

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

aman bende kizlar zannetmistim :D izledik sagol

Yorumla
    • burakbulut
      burakbulut
      +1 yıl

beğendin mi:))

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Coook :D

Yorumla
  • erkeklersoruyorr
    erkeklersoruyorr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Mezarına Tüküreceğim :)) ızle bak mutlaka

0
    3 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

neyn :D

Yorumla
    • erkeklersoruyorr
      erkeklersoruyorr
      +1 yıl

güven bana yıhyıhyıh

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

Baktim. korku gerilim olmasin diyoruz ya :D

Yorumla
  • tolgabey44
    tolgabey44 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sen komedi istiyorsun öyle ise

0
    2 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

asil onlarda oluyo cinsellik :DD

Yorumla
    • tolgabey44
      tolgabey44
      +1 yıl

belgesel izleyin o halde :)

Yorumla
  • pılavlı-sohbet-varmı
    pılavlı-sohbet-varmı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Beta evini izle çok güzel.

0
    8 Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

amerikan pastasimi o :D oldu

Yorumla
    • pılavlı-sohbet-varmı
      pılavlı-sohbet-varmı
      +1 yıl

:D:D:D:D: izlenmezmi?

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

izlenirmi ? :D

Yorumla
    • pılavlı-sohbet-varmı
      pılavlı-sohbet-varmı
      +1 yıl

izlenir tabi müthiş film niye şaşırıyonki:D?

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

ailemle izleyemem :p

Yorumla
    • pılavlı-sohbet-varmı
      pılavlı-sohbet-varmı
      +1 yıl

niye izlemicen yaaa :s:s izleyemem derken tek izlersin yani :D:D:D.

Yorumla
    • senaa11
      senaa11
      +1 yıl

ailemle izleyemem dedim bende iste :D o kadar filmden ona sira gelirse izlerim

Yorumla
    • pılavlı-sohbet-varmı
      pılavlı-sohbet-varmı
      +1 yıl

negzel film niye izlenmesin :d:D:D.

Yorumla
  • Loquace
    Loquace Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Esaretin Bedeli :)

1
    0 Yorumla
  • HepsiBenimSuçum
    HepsiBenimSuçum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

miki filmi izleyin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

2 girls 1 cup

1
    0 Yorumla
  • sandır
    sandır Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

tanrı kent

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Ailecek izlenecek film tavsiyesi verebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ailecek izlenecek film önerisi? 9 cevap verildi
Ailecek izlenebilecek film önerisi verir misiniz? 3 cevap verildi
Ailecek izlenecek film önerebilir misiniz? 7 cevap verildi
Bana izlenecek film tavsiyesi verir misiniz? 10 cevap verildi
İzlenecek film önerir misiniz? 39 cevap verildi
İzlenecek film önerisi? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨