Bu saydığın filmlerin başrol oyuncuları kısa pantolon giyerken biz tv'de Sylvester Stallone'un Lock Up namı diğer Hür Kan filmini izler dehşete düşerdik.
Tamam esaretin bedeli'nin yeri ayrıdır. Fakat Lock Up... Sen izledikten sonra nereye koyabileceksin bakalım :)11 Yorumla- +1 yıl
Hatırladım bu filmi, teşekkürler hatırlattığın için ...Onu da arşive katayım ve izleyeyim .. :)
En İyi Cevaplar
Çok yanlış film önerileri gelmiş :) Ben söyleyim ama eski bir film.
The Papillon (Kelebek)
imdb linki: link
Eğer eski olduğu için sıkılmazsanız, güzel bir film. imdb puanı 8.0 zaten herşey ortada ;)217 Yorumla- +1 yıl
eski film de olsa fark etmez , izlerim ben ... teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. Bu arada The OZ dizisini izliyorum ben 4. sezonda falanım. O kaçışla alakalı bir dizi değil. Dizi tamamiyle hapishanede geçiyor. Sadece 1 bölümünde biri kaçmıştı heralde o yüzden onu önerdi arkadaş :)) Yani dizi hapishane hayatını anlatıyor.. Tabi farklı çeteler falan güzel bir dizi. Ama kaçışla alakası yoktur onu bilin :)
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim... kelebek i indiriyorum , onu da yarına izlerim büyük bir ihtimalle belki de gece izlerim... bu akşam bir kaç film birden izlemeyi planlıyorum ...
- +1 yıl
Hadi mutlu ol, faydalı oldun kardeşim :)
- +1 yıl
sana çok teşekkür ederim dostum, papilon u bugün izledim ve süper bir filmmiş... çok çok çok süper ... :)
- +1 yıl
eski olması sorun değil ki , çok kaliteli bir film... schindler in listesi de çok eski ve siyah beyaz bir film ama süper... benim için ilk sırada diğer filmlere göre ... papilon da kaçış filmleri içinde en iyilerden birisi bence... özellikle adamın kafasının hep kaçmakta olması, hep özgürlük olması çok etkileyici :)
- +1 yıl
Schindler ın listesini indirmiştim yüksek kalitede :) Şuanda izleyeceğim filmler arasında duruyor bilgisayarımda. Daha fırsat bulamadım izlemeye. Diğer filme gelirsek, dimi çok etkileyici :) Teslim olma diye birşey yok :) Özgürlüğe adanmış bir başyapıt denebilir. Ama çoğu kişi bilmez bile bu filmi. Kitabı varmış bunun, okumadım. Kitabıda çok güzel diyorlar :)
- +1 yıl
Schindler İn listesi izleyeceğin ilk film olsun... Bir de SÜSKİND var onun tarzında ama o kadar çok sevmedim ancak hep saklayacağım filmlerden birisi yine de ..
- +1 yıl
Schindler'in Listesi`nin imdb puanı 8.9 ama 1993 yılında gösterime girmesine rağmen siyah beyaz olması enteresan. :) Az önce bu filmle ilgili o yorumu yaptıktan sonra ilk sıraya aldım mutlaka ilk bunu izleyeceğim :) Süskind`i de merak ettim. Kötü bi filme benzemiyor izlenir bi yapısı var sanırım :)
- +1 yıl
süskind kötü değil , iyi bir film ama schindler in listesini izledikten sonra o kadar çok beğenmezsin :) ... schindler list süper ...
- +1 yıl
:))) olur :)))
- +1 yıl
:)) umarım beğenirsin ...
Kacis Plani (The Next Three Days) bomba gibi film :)
yada Ask Ugruna (Pour Elle) buda hapishaneden kacis filmi..
Dizi olarakta 20 Dakika uyarlamasi :)17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler Melody35 :))) +1
- +1 yıl
Aşk uğruna indireceğim ... :)
- +1 yıl
kaçış planı ve aşk uğruna aynı konuları işliyor :))
- +1 yıl
ben tv izlemem ama ... :)) dizilerden sadece yalan dünya var şimdilik takip ettiğim :)
link Yaşamak için öldür...
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ben de öyle filmleri sevmişimdir, kaçış tarzı filmleri. hapisane değil ama çok güzel bir kaçış filmi biliyorum, anlamak için mantık gerektiren film. introsu çok güzel şekilde başlıyor. düşündüren bir filmdi. film de bu: link
12 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeşim ... hemen açtım linki ... bakıcam ... buradan 3-4 tane film çıktı süper :)
Bir adam vardı karısı hapisten kaçırııyordu oda güzeldi ismi neydi tam hatırlayamadım. Büyük kaçış olması lazım ama . 10 numara filmdir .Birde bu tarz kaçma şeylerini seviyorsan national georificte belgeselleri oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
bahsettiğin film kaçış planı sanırım... russel crowe oynuyordu... bir gün aniden polis ev basıyor ve karısını götürüyorlardı ...
- +1 yıl
Film hastası değilimde bu tarz filmleri çok severim... aklımda kalır, kolay kolay unutmam ama diğerlerine o kadar dikkat etmem...:)
+1 yılSilverstone ile futbolcu pele nin oynadığı eski bir film adiaklıma gelmedi ama google aramasinda çıkar kesin hapisanede yaşanan futbolmaçlarınıanlatıyor ve kaçışi
15 Yorumla- +1 yıl
tamamm bro , sana gelince izleriz o filmi de... :)
- +1 yıl
Tmm bro. .:-)
- +1 yıl
Eyvallah Firaxis ... :)
- +1 yıl
Evet tam da bu film işte super bir kadro ve süper bir filim izleyesim var an itibariyle :-D
yeni bir dizi başlamıştı hapisten kaçmayla ilgili. amc tv de, walking dead in yayınlandıgı kanalda. adını hatırlayamadım ama hatırlayınca yazarım
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler kardeşim , beklerim mutlaka yaz :)
+1 yılşuan aklıma gelmiyo ama alcatrazdan kaçış off manyak bi film.. hem zaten gerçekte yaşanmış bi olaydı dimi o..
15 Yorumla- +1 yıl
evet , çok önceden izlemiştim bu filmi. dün gece tekrar izledim :)) harika film ...
- +1 yıl
bende çok önceden bi kere izledim daha da izlemedim..:)
- +1 yıl
ben izlerim bu tarz filmleri, bazen bir çok filmi tekrar tekrar izlerim... sadece bu tarz değil başka tarz filmleri de severim ama arşive katmak için de film arıyorum ... son zamanlarda güzel film yok ..
- +1 yıl
evet haklısın..:(
- +1 yıl
:((
içerdeki adam bence güzeldi hapishaneden kaçış değil ama bi soygundan sıyrılmak diyebilirz tavsiye ederim :)
12 Yorumla- +1 yıl
süper hemen bakıyorum ... teşekkürler :)
presıon break serisi mükemmel kesinlikle tavsiyue ederim 3 sezonda biraz saçmalasalarda mükemmel bir film
19 Yorumla- +1 yıl
izledim prison break i :)) ama çok zor da kalırsam yeniden izlerim :)
- +1 yıl
teşekkürler mızmız :)
- +1 yıl
sanki bunları izledim , kuzuların sessizliğini kesin izledim de , red dragon dan emin değilim :))
- +1 yıl
izledim muhtemelen :))
Ölüm yarışı vardı izledin mi bilmiyorum hapishanede geçen bir yarış filmi.Sonunda da hapisten kaçış var.İşini görürse ...
11 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeşim ... :)
+1 yılKaçışla ilgili değil ama bilirsin hapishanede geçiyor harika bir başyapıt Yeşil Yol..
Celda 211 Muhteşem bi İspanyol Yapımı..13 Yorumla- +1 yıl
evet bu filmi bu gece izleyeceğim :)
- +1 yıl
Mutlaka izle..O kadar sürükleyici ki anlatamam ...Aklıma gelmişken bende izleyebilirm bi kere daha
- +1 yıl
akşama kesin :)
Son Kale filmini tavsiye ederim.Mutlaka izlemelisin.
12 Yorumla- +1 yıl
Son Kale izlemişim bakıtm az önce robert redford un filmi... ama arşivime koymak için indiriyorum. iyi oldu bu filmi önerdiğin, teşekkürler. bu hafta kesinlikle izlerim :)
hapisaneden kaçış değil ama hapisanede isyan filmi ben çok beğendim ve etkilendim hücre 211
16 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler , o film ispanyolcaydı diye hatırlıyorum ... ama izlerim kesinlikle bu akşam :) teşekkürler
- +1 yıl
şimdi türkçe dublaj açıp izleyecektim ... :)
- +1 yıl
teşekkürler tavsiyen için, izledim ipek ... çok güzel filmmiş ... gardiyanı da katil yaptılar :)
+1 yılKaçış Planı 10/9 luk bi film bi izle süper bi film.
20 Yorumla
+1 yılYeşil yol.John coffey kahve gibi ama yazılışı farklı.
ayrıca senede bir gün 1971.11 Yorumla- +1 yıl
yeşil yol izledim :)) +1 :)
prison break ten sonra hangisini izlersen izle sarmaz
20 Yorumla
+1 yılBir dizi vardı Eskiden OZ diye bir dene
21 Yorumla- +1 yıl
ok kardeşim .. :)
Kültür & Sanat konusunda 458 cevap paylaştı. aynısı işte 20 dakika strada başladı :D
22 Yorumla- +1 yıl
ben tv hiç izlemem neredeyse ... yalan dünya yı takip ederim dizilerden :)
+1 yıleşini dostunu mu karçıracan hapiseden :) ne bu merak :D
12 Yorumla- +1 yıl
olur da bir gün düşersen içeri , taktikleri öğreniyorum şimdi .. ne olur olmaz :))
- +1 yıl
eyvallah garşiim :D
Celda 211 izlemedysen kesın ızlee
25 Yorumla- +1 yıl
indirmeye başladım bile :)) +1 teşekkürler ..
- +1 yıl
tamamm drop26 :)))
- +1 yıl
.ok güzel filmmiş bu dropcuk :) gardiyanı da en sonunda katil ediyorlar .. :)
bulursan banada mesaj atsana be :D
15 Yorumla- +1 yıl
idil yorumlara bak, 3-4 tane var izlemediğim ... . onları 2 günde izleyeceğim :))
- +1 yıl
Mesaj da atarım sonra ama kapalı sanırım, eklemeden mesaj falan atamam ki :)
- +1 yıl
teşekkürler :))) çok şekerimdir :))
prison break iiydi amabaslrda..
13 Yorumla- +1 yıl
çok iyiydi bence :))
- +1 yıl
harikasın teşekkürler :)
+1 yılcube serisi
hapishane degil ama olsun11 Yorumla- +1 yıl
cube hep söylüyorlar ama hiç oralı olmadım ... belki bir gün izlerim ..:) teşekkürler
+1 yılhapıshane var ama kacıs yok :( TATAR RAMAZAN :D
11 Yorumla- +1 yıl
Tatar ın yeri ayrı ... Türk filmleri içinde en sevdiklerimden ... :)
esaretin bedeli güzel film
11 Yorumla- +1 yıl
en iyilerden birisi bence ...4 defa izledim nerdeyse :)
+1 yılHarry Potter Azkaban Tutsağı :P
11 Yorumla- +1 yıl
:))
tatar ramazan var mis gibi otur izle
11 Yorumla- +1 yıl
süper bir film ... 2-3 defa izledim .. :)
son kale ölüm yarışları
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :) +1
+1 yılThe Next Three Days
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler i izledim :)
+1 yıl'Zindan adası '
14 Yorumla- +1 yıl
di caprio nun filmi aklımda bu film :))) teşekkürler meleğim :)
- +1 yıl
Rica ederim ihtiyar :) şimdiden iyi seyirler
- +1 yıl
izledim ama psikojik bir filmmiş ama çok değişik :))
+1 yılçakal... izle bu filmi kaçırma
20 YorumlaA Prophet – Un Prophete
11 Yorumla- +1 yıl
Prophet : Peygamber
Hangi Peygamber (a.s)?
+1 yılalcatraz'dan kaçış
15 Yorumla- +1 yıl
dün gece saat 3 gibi izledim... süper bir film zaten daha önce de izlemiştim ... :)) +1 teşekkürler ..
- +1 yıl
sen neden hapisaneden kaçıs filimleri izliyosun yoksa sendemi hapse giricen kaçmak için planmı yapıyon
- +1 yıl
şimdiden çalışıyorum dersime, ne olur ne olmaz diye :)) severim bu tarz filmleri...
- +1 yıl
ne diyim iyi seyirler o zaman
- +1 yıl
teşekkürler :))
Adalet peşinde.
02 Yorumla- +1 yıl
İzledim ... Süper bir film ... 3 defa izledim hem de :)
20 dakika da öyle
10 Yorumla
+1 yılbiliyorumm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprison break
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt