hep hayaim bilim kurgu fantastik erotik gerilim ve paranormal tür yazarlanını örnek almam oldu şimdi çok iyi hikayem var çevremdekiler taslığıma bakınca müthiş
munlaka devam et yazmaya felan diyorlar bir ara taslığımı satın almaya kalkanlar bile oldu hikaye orjinali bana aittir ve siteemdim bitirinc ekendi imkanalrımla ilk baskısını çıkartacağim soru şu laç sayfa olmalı
kısa hikayem şu romanda
10 bin yildır M.Ö önce aydınlık ve karanlık arasında büyük bir savaş var
ama insanlığın kötü meyilli olması karanlıği güçlendiriyor ve efsane olarak hatırlanan kişilikler bu zamanın dünyasın da gerçek olduğu ortaya çıkartıyor
insanlık için cenentin atrafıdnan olanalr cehennemin tarafında olanlarla çok kurnaz bir santraç oyunu başlıyor herşeyin bir kuralı var özgür ifareye kaırşma aysağı gibi
cenentten cehennem savaşini temsilli olarak fantastik bir hikaye çıkarttım
yunan mitolojisinden güzel karkaterler koydum ( Thanatos ölüm ) ( Eris fitne, fesat ama herkesi onu Nifak tanrıçası olrak tanır )
( ares savaş tanrısı ) ( thene: Zeka, sanat ve strateji tanrıçası ) ( Hades: Yer altı tanrısı )
( Hebe: Gençlik ve canlılık tanrıçası ) ( Nemesis: İntikam tanrıçası )
hepsine birer rol biçtim romanımda hikayemde
şimdi sorum şu roman kaç sayfa olmalı
munlaka devam et yazmaya felan diyorlar bir ara taslığımı satın almaya kalkanlar bile oldu hikaye orjinali bana aittir ve siteemdim bitirinc ekendi imkanalrımla ilk baskısını çıkartacağim soru şu laç sayfa olmalı
kısa hikayem şu romanda
10 bin yildır M.Ö önce aydınlık ve karanlık arasında büyük bir savaş var
ama insanlığın kötü meyilli olması karanlıği güçlendiriyor ve efsane olarak hatırlanan kişilikler bu zamanın dünyasın da gerçek olduğu ortaya çıkartıyor
insanlık için cenentin atrafıdnan olanalr cehennemin tarafında olanlarla çok kurnaz bir santraç oyunu başlıyor herşeyin bir kuralı var özgür ifareye kaırşma aysağı gibi
cenentten cehennem savaşini temsilli olarak fantastik bir hikaye çıkarttım
yunan mitolojisinden güzel karkaterler koydum ( Thanatos ölüm ) ( Eris fitne, fesat ama herkesi onu Nifak tanrıçası olrak tanır )
( ares savaş tanrısı ) ( thene: Zeka, sanat ve strateji tanrıçası ) ( Hades: Yer altı tanrısı )
( Hebe: Gençlik ve canlılık tanrıçası ) ( Nemesis: İntikam tanrıçası )
hepsine birer rol biçtim romanımda hikayemde
şimdi sorum şu roman kaç sayfa olmalı
250 sayfa
300 sayfa
190 sayfa
400 sayfa
459 sayfa
520 sayfa
600 sayfa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri