Su rani mukherjeeyi bir turlu sevemedim. Hem kendisini begenmiyorum hem ses tonu rahatsiz ediyor hem de hangi filmde denk geldiysem birilerinin arasina giriyor. :D benim en basindan beri favorim Preity Zintaydi o yuzden oyumu ondan yana kullandim ama Kajolun da cok farkli bir guzelligi var:)
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arasına girmiyo kazık yiyo bence benim canım ranim 😄😄😄
En son kabhi alvida na kehnadan sonra obkadini bir daha hic izlemedim. Preiy Zinta'yi aldatiyorlardi Shahrukhla beraber :( hala kendime gelemedim sinir oluyorum kadina ya :D kuch kuch hota hai filminde de kajolle aralarina girmisti Allahim ya, kabhi kushi kabhie gham (yanlis yazmis da olabilirim) filminde de sirnasiyodu da Shahrukh irda yzu vermedi Allahtan :D
Benim bakış açıma göre kuch kuch hota hai de srk ona aşıktı ama o buna rağmen hep pişmanlık duydu aralarına girdiğini düşünüp ve kızına mektup yazdı ve de öldü bence yeterince mağdur bu filmde 😄😄 Kabhi khushi kabhi ghamda da Srkyi sevdiği halde ben aradan çekilirim acı çekerim ama sen sevdiğinle mutlu ol dedi 😄😄 Diğer filmi izlemedim kusura bakma Ghulam benim en sevdiğim filmi raninin Aamir Khanla birlikte müthiştiler bence Black de de hem kör hem sağırdı daha ne kadar mağdur olabilir ve muhteşem oyunculuktu Bu arada ben Kajolcuyum yanlış anlama 😄
En beğendiklerim my name is khan ve fanaa, genel olarak Shahrukh Khan la olan filmlerini beğeniyorum sanırım onların partner olarak oyunculuklarını beğendiğim için☺️
Zaten Kajol Shahrukhsuz bir hiç bence Shahrukh da kajolsuz öyle efsane ikili ama benim favorim fanaa Aamirci olduğum için MNIK da iyi dediğin gibi Sana en sevdiğim diğerlerini söylüyüm izlemediysen belki tavsiye olmuş olur Dilwale dulhania le jayenge Kabhi khushi kabhi gham Kuch kuch hota hai Ishq
Aamir khan ıda çok severim:) filmlerinden genel olarak ders çıkarıp bir çok kez hem gülüp hem ağladığımı biliyorum😊 filmlerinin tadı bir başka oluyor. Bide karizması var tabi 50 yaşındaki adamın öyle olabilmesini söylemiyorum bile💞
Tabiiki tamam filmlerinde ders veriyo taare zameen par olsun 3 idiots olsun pk olsun ama ben onun gençlik zibidi rollerini daha çok seviyorum fanaanın başında da öyleydi çapkın serseri rollerine aşığım onun 😄😄
En İyi Cevaplar