bir film var İnsan kırkayak 1-2-3 serili, Piskopat ruhlu bir adam 3 kişiden bu sekilde bişey yapıyo agızlarını Popolarına dikiyo dizkapaklarını uzatıyo Film 1 ve 2. serisi cok güzel 3 baya bir saçma olmuş ama oda izlenilebilir,
Sen Bu duruma düştükten sonra kurtuldun ve çözüldün diyelim Ne yapardın Yaşamaya devammı, İntiharmı?
bence en dehşeti 1 di 2 cisinde yine cok dehşet ama biraz daha gevşetmiş saçma yapmışlar 3 üncüsünde iuyice kayısı koparmış cok saçmalamışlar 3 de öyle migde bulandırıcı tiskinc olaylar felan pek yok komik olaylar bile var
aynen o ikideki adama deli oldum o ikinin saçmalığı işte o adam 12 kişiyi öldürüyor ama kimse görmüyor bilemiyo okadar kişi kayıp, ve kişiler hayvan gibi erkekler var elleri ayakları bantlı bir şekilde günlerce kapalı mekanda tutuluyo her türlü kendilerini çözebilirler bu kısımlar filmin zevkini kaçırmış 2 Deki adam ve 1 deki adam filmin 3 üncü serisinde beraber Olup yapıyolar bu işi cezaevinde Mahkumlara :D
bir de bayiltma filan bence birinci doktor yine iyi işi temiz yapıyor. Abariiiii kırk kişi diye duydum 3te. Iki manyak birden. Bunlar nasıl birbirini buluyor? En sonunda noluyo geberiyo mu bu pisliklerde?
2. Filmdeki O pörtlek gözlük şişko 1. filmi izleyerek özenip yaptığını görüyoz, 3 üncü filmdede O ikisi 2. filmi izlerken özeniyolar bunlar ceza evinde müdür ve yardımcısı böyle bir işkence akla geliyor filmi izledikten sonra yapıyolar, Sonra Şişkoyu diğeri Öldürüyo, ve diğeri ölmüyor sag kalıyo filmin kahramanı o oluyo bitiyo :D
yoo vali geliiyo Müdürün yaptığı bu işi cok begeniyo tebrik ediyo gidiyo, sonra o müdür yani 1. deki adam cok mutlu oluyo mahkumlar dan cok uzun bir kırkayak ekonomiye yeme içme konaklamada felan katkı saglıyo müdür kahraman oluyo :DD
Vay çok değişik ya :))) gerçekten hayal gücü sınırları :) mantık araynca saçma geldi :) sorunu da cevaplaym intihar ederim kurtulsam kesin yüz de bin o psikoloji beni ona iter :) sen naparsn?
En İyi Cevaplar