Nesi sıradan asıl senin koyduğun ilk resimdeki çok sıradan bir şekil bildiğimiz normal iri şekilli bir göz hele 4teki o kahve göz çok sıradan hem şekil hem renk
Dünyanın en güzel gözleri yaz bakalım google amcana ilk resimdeki kadın gelir tüm dünya aşık da bu kadına bizim kezolara brğendiremedik aishwarya rai hala dünyanın en güzel kadını kabul ediliyor.
Ahaha Hintli falan ya en fazla ne kadar güzel olabilir ayrıca burnu çok çirkin yüzude sıradan oval hergün gördüğümüz tip ben googleye bir kere görseller kısmına sarışın kadın yazmıştım bazı fotoları Adriana Lima çıkmıştı :D yani anliycagin rastgele
Ayrica alnı da dar kasiyla birlesmis bir oran bir farklılık yok ki megan fox desen anliycamda abartıyosun sıradan bişey işte kiskaniyosun diyeceksin ama kiskansam tüm güzelleri kiskanirim mesela Megan fox a çirkin diyomuyum Hayır allah var güzel kadın kadın dediğin burnu güzel olur anca öyle kiskanirim Kiskanilacak guzellikteki kadınlar Dautsen Cruz Ali michael Marine vacth Maria palm Kiskansam anca boyleleri kiskanirim kusursuzlar resmen ben senin o dünyanın en güzeli dediginden yüz tane daha gösteririm sokakta sıradan bir fizik normal yuvarlak yüz dar alın normal çene trde çok var abartma
En İyi Cevaplar