Sarah Jio hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yazar nasıl? Anlatım biçiminden temasına kadar...
Bakalım benim gibi düşünen olacak mı. :)
Bakalım benim gibi düşünen olacak mı. :)
sarah jio yaşadıklarını başkasının bakış açısıyla anlatıyor. ama etkileyici v sürükleyici yazıyor. yazarken her yazdığı satırı etkileyicimi dğilmi diye okuduğuna eminim. ama ben yazılarını seviyorum. yazış biçimini ve yazarkenki tutumunu beğeniyorum. sadece kitabın sonunda bira sıradanlaşıyor..
Tam benim düşüncem. Kitabın sonunu anlayabiliyorsun. Heleki diğer kitaplarını okuduysan başka kitabı okumana bile gerek kalmıyor resmen.
evet
Bence gayet basarili bir yazar ben kitaplarini beğenerek okudum sıkıcı degil akışkan
Aynen öylede kitaplarındaki tema hep aynı şeyler değil mi?
Böğürtlen Kışına lafım yok. Anlatım tarzıyla kendini hissetriyor. O kitabı okuduğumda dedim bu yazarın tüm kitabını okurum. Son Kamelya ve Yoğmur Sonrasını okudum sonra durdum. Neden teme hep aynı kıtabın sonunu az buçuk anlıyosun. :)
Yorumlara baktim da yazarmis ne konuda yaziyor daha cok kitaplarini onerir misin hacı?
Roman yazıyor temasında genelde aşk ve cinayet var. Ben sadece sana Böğütlen Kışını oku derim. Diğer kitaplarını okumuş sayılırsın. Neden böğirtlen kışı dersen anlatım tarzı çok farklı ve hoş.
Bu arada fiğrr kitaplarıda güzel ama dediğim kibi tema aynı bir kitabını oku diğer kitaplatını okumuş gibisin.
Bunu aklimda tutucagim sagolasin :D
Sende sağol. :)
Cevap
0Cevap
Sürükleyici bir dili var bence böğürtlen kışını okumuştum gayet güzeldi
Böğürtlen Kışı gerçekten güzeldi. Yazarın diğer kitaplarını okudin mu?
Yazarın bir kitabını okumak diğer bütün kitaplarını okumakla eş değer. :) Bence okuma farkli kitaplar oku. Konu yaklaşık olarak aynı tema tamamem aynı. Böğürtlrn Kışını farklı kılan şeyse anlatım tarzıydı.
En azından ben öyle düşünüyorum diğer görüşlerede bir bak istersen.
Cok guzel yaziyo sicak bir uslup
Katılıyorum, gayet samimi duruyor.
kitapları mükemmel ondan başkasını okuyamıyorum
Kitapları bitince farklı kitaplar okursun en azından.
Mükemmel yazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar