AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
ilk okudugumda cin anladım :)
çin halkı gözleri çekik akıllı sanat ve zanaatkar insanlar çin'e hiç gitmedim fakat bir kaç tane çinli arkadaşım oldu çok iyi insanlardı.
Çince gördüğüm ve duyduğum kadarıyla en zor dillerden biri harfleri bizimkinden çok farklı.
Tayyit'in çindeki uygur türklerini terörist ilan ettiğini duydum ve kanıtlandı. çinlilerden bende nefret ediyorum. Türkçü olarak Türkmen kardeşlerime yapılan banada yapılmıştır.
Kardeşimle yengem çinde yaşıyor. Eğer bir yabancı çin vatandaşıyla kavga ederse sınırdışı ediliyormuş haklıda olsa. Yengem söylemişti. Yollar çok güzelmiş burdaki gibi tümsekler falan yokmuş araba kullanmak çok rahatmış orda. İnsanları genel olarak zenginlermiş lüks arabalar telefonlar kullanırlarmış. Çin kızlarının ellerinde hep oje olurmuş ojesiz kız yokmuş☺
Çok kalabalık. Çinlilere antipati duyuyorum (ama hepsine değil) her hayvanı yedikleri ve hayvan katline bayram yaptıkları için. Aynısı Türkiye için de geçerli tabii ki.
Kendisi büyük, beyni küçük bir devlet;
Pirinç yemekten kayışı koparmış, korkak bir millet. Uluslararası siyonizmin bu yüzyıldaki yeni kuklası.
Ben de aynısını yazdım :D
Evet, itiraf ediyorum: Kopya çekmedim! :D Hörmetler abi :)
Yulin diyorum başka bir şey demiyorum...
d22r54gnmuhwmk.cloudfront.net/.../...900-noPad.jpg
İnsan eti her boku böceği yiyen acımasız Allah korkusu olmayan iğrenç insanlar
Türklerin tarih boyunca düşmanı bir devlettir
işgalcidirler (doğu türkistan'a yaptıkları)
komunizm ütopya olmasına karşın hala komunizmle yönetiliyor
insanları (halk) korkaktır
köpek eti, böcek, fare şarabı, öküz penisi gibi yiyecekler tüketirler
çok kalabalık bir ülkedir
trafik sorunu vardır (istanulunkinden kat kat fazla)
dillerini beğenmiyorum
Bende bisi sorayim. Taywanlilarda çinli oluyormu. Azerbaycan turkiye gibi. Tayvanlibi ark. Vardida ona bu mevzuyu soramadim anlatamamda
Tayvan'ın resmi adı Çin Cumhuriyeti. Çin iç savaşında kaybedenler, Günümüz Çin topraklarından kaçıp oraya yerleşti. Kısacası Tayvanlılar evet Çinli oluyor hatta tüm Çin topraklarının Çin Komünist Partisine değil kendilerine ait olduğunu söylüyorlar.
Anladim. Peki aralarinda g kore k kore gibi bir dusmanlik var mi aralarinda. Birbirlerini severler mi.
Çin'e ve çinlilere karşı bir antipatim var. Sevmiyorum. Sadece Çin Seti'ni görmek isterdim. Nasıl bir korku salmışız içlerine zamanında görmek için.
İnsanların çoğu fakir havası kirli çok kalabalık kızların sesi bebek sesi gibi herşey dandik çünkü Çin malı.
Erdogan orda yasayan Müslümanlari terörist ilan ettigi bir ülke.
Haftalarsa Cinde katliam var diyen AKPliler simdi kudursun :D
1-Çinde çinliler yaşar.
2-Politik görüşlerini çok çekik buluyorum.
3-Rüyamda bir kere gittiğimi görmüştüm. Oralarda evler vardı çince yazılar vardı. Rüyamda bir kişi görmüştüm çok tenhaydı sokaklar
4-Çince latin harfleriyle yazılan bir değil.
Cem Garipoğlu'nun gitmek istediği yerdir. Ama Allah'ın Çin kızlarını korumak amaçla ölmesine vesile olmasıyla sonuçlanmıştır :D
Gitmedim hiç ama Tv'den gördüğüm kadarıyla güzel yer.
Çin ekonomik açıdan çok kısıtlı bir ülke nüfusundan kaynaklıdır belki ama ekonomisi gayet iyi olmasına rağmen yaşam şartları biraz zor diline gelicek olursak bir Türk için zorlayıcı bir dil olabilir
Türklerin altında ezilen atalarından dolayı kuyruk scısı olan toplumdur.
+1+1+1+1
Şu çine katil diyenlere gülüyorum. Her duyduğunuza nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Medyaya ve internete inanmayın. Gidin kendiniz görün. Facebookta ya da herhangi bir yerde 2-3 haber çıkınca sazan gibi atlıyorsunuz. Ah milletim ah
12 yıl Çin'de kaldım ne istiyorsan cevaplayabilirim Wikipedia bilğişerini arkadaşlar zaten baya yaZmışlar güncel yorum istersen yazabilirisin
sevmiyorum yaa, insanlara işkenceleri bitti hayvanlara da yapıyolar :@
Vahşi bir ırk ve ikiyüzlü bir politikaları var eskiden beri. Hele şu Son zamanlarda iyice tiksinmeye başladım cin malından bile 😝
Çince uğraştırıcı bir dil. Ama ilerledikçe kolaylaşıyor. Japonca da tam tersine ilerledikçe zorlaşıyor. Ama japonca tercihimdir 👍👍
Eline Türk kanı bulaşan her o.. çocuğu devlet bizim düşmanımızdır zerre umrumda değil Çin ve Çinliler.
aynen!
Malı ucuz ve adi
insanı ucuz ve adi
köpekleri ucuz ve onlara göre yenilebilir.
baska bisi bilmem
tek aklımda kalan dandikliği idi eskiden. oysa bir zaman sonra öğrendimki aynı işi 5 dolara da yapan yer varmış 50 dolara da. ekonomi olarak çok büyük olan bir ülke.
Çin hakkında genel görüşüm adi ve iğrenç bir ülke olması. Dünyanın sonunu bunlar getirecek diye düşünüyorum, hayvanlara ve insanlara her türlü eziyeti yapan adi mahluklar.
Çin siyasi politikasını begeniyorum adamlar iclerine asla karsit goruslu insanlari almiyorlar ve sacma sapan olaylar cikmiyor ancak vahsiler zalimler ondan dolayi sevmiyorum
en nefret etiğim ülkelerden birii dünyayı en cok kirleten ülkee insanını tüm dünyaya girşinş yasaklıcaksın.) çin die bir ülke yoktur. varlıgı yokluguu seyimde olmayan ülkee..
Doğu Türkistan'lılara zulmeden bir ülke olarak... ve tayyoşun Doğu Türkistan'lılara terörist muamelesi yapmış olmasına anlam veremedim. Israillilere yapılsaydı sahip çıkardı kesin.
Yedikleri böcekler kalabalıklığı hepsinden önemlisi iğrenç köpek ve kedi restaurant'ları
Köpek besleyen biri olarak bunlardan sonra topuyla altın olsa gözümde değeri yok çinin :)
insanları iyi (en azından benim tanıdıklarım)
politikalı ve siyasi görüşleri beni ilgilendirmiyor
çine gitmedim. gitmek isterim.
çinçe zor bir dil ama japonca türklerin en kolay öğrenebileği dil
1- renkli bir şehir bence
2-politikası biraz sert
3-hayır gitmedim insanlarını tanımıyorum her yerde iyi ve kötü var bence gidilebilir
4- zor bir dil
4 saat boyunca yolu bilmeyen taksıcıyle xiamen diye bir sehrinde otel aradım, çat pat çincem var. 300 yuan taksi parası verdim türk parasıyla 40 lira civarı. otelde müdüre anlattım durumu, o taksici 4 gün çalışmaz dedi :)
Pislik bir millet. Tezekten üremişler galiba tarihçiler araştırıyor.
4000 yillik müzik kültürüne sahipler, zeça isminde bir çin müziği var sürekli dinliyorum çok rahatlatıcı bir ezgisi var. Uzakdoğu müziklerini de genel olarak dinlerim. Ülkenin politik yapısıyla ilgilenmiyorum, bizden uzak dursunlar yeter.
Çinde herkes birbirine benziyo aynı telefon gibi klonlamışlar sanki kendilerini
komşum ögretmen olarak cinin bir köyune gitti :D 1 ay önce gelince tekrar yazarım artı çok katı kuralları var ve bildigim kadarıyla dünyada en fazla idam çinde oluyor
en fazla idam çin'de değildir
wikipedia dan bakabilirsiniz xper yetmediği için link atamıyorum
çin e mi gitmek istiyorsunu? ben size sorularınıza cevab verebilirim
çin malı bir yer :D dilleri de abuk subuk öğrenene masallah
BununiÇİN diyorsun yani. şu an kullandığın herşey elinde emanet hepsi ÇİN'de üretliyor birleştiriliyor. O kadar esaretine girdiğin bir devlete gitmek düşüncen mi var.
japonya deseydin anlatırdım herşeyinide çin olmadı yaa.
Çin'ce bana arapça gibi geliyor bazı kelimaleri gırtlaktan çıkıyor
Çinden ve insanlarından gereksiz bir önyargı ile nefret ediyorum
İlla ki eşitlik diyen beyinsiz sosyalistlerin gerçek yüzüdür Çin.
Çin Malı diye bir gerçek var kötü olduğunu biliriz ama yinede alırız - nedense?
4-) çince aşırı derecede zor bir dil ablamın aradaşı çince bir bölüm okuyordu oradan biliyorum
Çinlilerin damak zevki, ajdarin şarkilarindan farksiz. Bu kadar mi igrenclesilir ak :D
Çin yemeklerini tattın mı yoksa görüntülerine bakarak mı söylüyorsun
Goruntulerine bakarak yorum yapiyorum, giden arkadaslarim da o goruntuleri destekler sekilde bilgi vermisti :)
Gitmedim bilmemde ama "yok olmamak için üretmek zorundasın" sözü var onların hiç aklımdan çıkmaz..
Çin'e gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum takip ettiğim sevdiğim birkaç ünlü Çinli ve Çince gerçekten çok zor.
6 yıl Shenzhen'de yaşadım. Çincem iyidir cancan. Çin güzel memleket velhasıl kelam.
her boku yiyen bir millet acımasız diye biliyorum çin işkencelerini duymuşsundur kızlar çok sevişkenmiş:) falan falan iyi bir yönetim anlayışı olduğunu sanmıyorum nerede çokluk orada bokluk
Mutlaka gezmek istediğim bir yer. politika karisik, özgürlükçü bir yer değil. eski köklü bir kültüre sahip
en özgürlükçüsü güney kore diyorlar
...
Çin'i ne severim ne sevmem kalabalık bir yer çekik gözlüleri de genelde sevmem itici bulurum dilleri de hoş değil ama ileride Dünya'ya hükmedebilirler. Çünkü kalabalık bir ordusu var Hayırlısı :)
Ne ürünlerini alırım ne de bir insanıyla tanışırım
dünyanın en büyük ikinci ekonomik ülkesi. kültürü çok baskın . politikalarda ise çok güçlü bir devlet olmasına rağmen olaylara yaklaşımı yalnız değil ve çevresindeki bazı ülkelerle kader birliği anlaşmaları var.
Sevmedim yicek bişey bulamıyosun ve insanlar kötü kokuyo
Kültürlerini beğeniyorum. Dili zor. Çin'de de doğa hatikası güdip görülmesi gereken yerler var.
çin hakkında atalarından başlayıp bugüne kadar tümmnesilllerine sövesim var ve her gün aksatmadan yapıyorum :D başka görüşüm yok
1. çini ve çinlileri sevmem sinsi bulurum sanırım tarihin etkisi var.
2. allah cezalarını versin
3. gitmedim, etmem
4. b*k gibi
İbranice ve çince en zor dillerdendir. Komünist bir sistemle yönetilmektedir. Çinliler yahudilerden sonra dünyanın baş belasıdır.