Arkadaşlar bağlama çalmaya başlayacagım,kolaylıklarını zorluklarını benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)
Teşekkürleeer
Teşekkürleeer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni başlarken notalara alışmak 3 ayını filan alıyor, üzerinde durursan günlük 1 saat çalışırşan çok çabuk ilerlersin. Müzik kulağında varsa bir bakmışsın patır kütür türkü çalıyorsun.1 yıldan sonra da artık süslemeler ara nağmelere ve akorlara geçersin ki ben bu noktadayım ve hızlı çalabilmek için parmak kaslarımı zorluyorum. Yani kısaca önce zor sonra kolay sonra yine zor oluyor dönemlere ayıracak olursam:D ilgin varsa türküleri seviyor ve dinliyorsan herşey çok daha kolay olur. Kolay gelsin canım :)
güzel bir iş, kaliteli bir bağlama iyi para eder. yannız müzik dükkanlarının hepsinde alarm sistemi var. alarm sistemi olmayan dükkanlar da bağlama değil ucuz gitar satan yerler. işini çok hızlı halletmelisin. ayrıca bağlamaları satarken de netten dikkat çekersin. el altından satman lazım. riskleri arasında hapis var.
ne alaka şimdi bu soruyla anlayamadım.
hahaha iyiymiş :) peki ''yürütme''nin başı için neler düşünüyorsunuz merak ettim?
böyle çalmak istiyorsan tabi zorlanacaksın
böyle çalacaksan eger hiç başlama :D
yavaş yavaş gelişir. Ayrıca niye eziyosunki adamı :D
zaten acemiymiş kim bilir nasıl çalıyordur şimdi
tamam teşekkürler
ben alttaki vatandaş kadar çalsam söylesem o da bişeydir yaa :)
Cevap
6Cevap
Zor değil, ben bu (yaşlı değilim) yaşımda kursa gittim ve öğrendim :)) Tamamen sana bağlı...
Insan bağlama çalarken kendini çok mutlu hissediyor. Ve asıl cevap çok zor değil
çalıyor musun?
ne kadar sürede nasıl öğrendin? Şu akort işleri falan korkutuyor açıkcası
teşekkürleeer
yok malesef
evettt var
tamam
el beceresine bağlı bence ama çok güzel bişey başarman lazım
Hiç bulaşma seni aşar:)
ne alaka?
Yetenekliysen kolaydır.
değilsem
zor