Her tarz okurum. Sürükleyici olması sıkıcı olmaması yeterli:)
Cevabın nedir?
+1 yılgece avcısı serisi. hayatımda sıkılmadan bitirdiğim tek seri- fantastik bir kitap konusu
bir vampirin bir kadını tecavüz etmesiyle mucize olarak melez doğan (yarı vampir yarı insan) caty ile bones'un maceracı ve büyüleyici aşkı.
bir sürü olağan dışı maceraları var kitap okumaktan nefret ederdim ama bu kitabı elimden bırakamıyodum. ilk kitabını oku anlarsın ne demek istediğimi. (adı: tek ayağı mezarda )
para vermene gerek yok internette pdf şeklinde telefonuna bilgisayarına veya tabletine indirip okuyabilirsin :)
- bu arada kendimi kitap satıcısı gibi hissettim :D -04 Yorumla- +1 yıl
ay bende bir ara sevmezdim kız :D ama keşke detayda belirtseydin yazmazdım hiç :D
- +1 yıl
rıca ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAhha, işte tam adamı geldi :D
10 Küçük Zenci - polisiye
Olasılıksız- fantastik, bilimkurgu
Kötü kızlar ölmez- korku, doğaüstü
Aynı yıldızın altında - romantik
Mezarcı - korku, polisiye
Akıl labirenti - psikoloji, aksiyon :D kitap gurmesi ablanızdan mis gibi kitap tavsiyeleri :D010 Yorumla- +1 yıl
İnsanı sıkmıyor ben sevmiştim :D
- +1 yıl
Zar adam mı :( onu sadece 50 sayfa götürebildim ben de , o nasıl boğucu bir kitaptı öyle?
- +1 yıl
Mezarcinin yazari kim
- +1 yıl
Paul Cleave- mezarcı. Zaten Paul'un tüm kitaplarını severim ama en güzeli bu :D Bak en çok burada yazdıklarımdan 10 küçük zenciyi tafsiye ederim okumadıysan, etkisinden 1 hafta geçemediğim kitaptır.
- +1 yıl
Agatha polisiye romanların annesi :D Mezarcıyı okuyabilirsin, başlarda her sayfayı panikle okuyorsun son 100 sayfada falan çıldırıyorsun böyle , okurken yerinde duramıyorsun falan. Neyse daha çok söylenmeyeyim de heyecanı kaçmasın
- +1 yıl
Rica ederim umarım sen de benim kadar seversin :D
+1 yılAnna Karenina - Tolstoy
Madame Bovary - Gustave Flaubert
Kamelyalı Kadın - Alexandre Dumas
Jane Eyre - Charlotte Bronte
Uğultulu Tepeler - Emily Bronte
Genç Werther'in Acıları - Goethe
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali
Kuyucaklı Yusuf - Sabahattin Ali
şu an Jane Eyre okuyorum bitmesine 100 sayfa kaldı diğer kitapları okudum muhteşemdi Jane Eyre kitabıda muhteşem bazen sıkılabilirsin ama kitap bazen öyle sarıyor ki 150 sayfa okuyorsun02 Yorumla- +1 yıl
Rica
Ahmet Umit ve Trevanian yazarlarinin tum kitaplari. ya da Zulfu Livaneli Serenad mutluluk. Yeni basliyorsan kitap okumaya Adam Fawer, jean Cristopher grande ya da dan brown kitaplari. Tarih seversen Beyazit Akman imparatorluk serisi, dunya klasiklerinden Alexander Dumas siyah lale vs. O kadar cok onerebilecegim kitap varki. Bunlardan hangisinin kitaplarini okursan oku seni fazlasiyla surukler surekli okumak icin firsat yaratmaya calisirsin.
14 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
25Cevap
+1 yılZülfü Livaneli oku mutlaka özellikle serenad ve kardeşimin hikayesini kesinlikle okumalısın ayrıca ahmet ümitin kitaplarıda çok iyidir bende şu an beyoğlu rapsodisini okuyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Oku mutlaka ben yıllar önce okumama rağmen olaylar hala aklımdadır çok sürükleyici ve etkileyici
Zülfü livaneli'nin serenad ı çok güzel fakat biraz tarih ve gizem aksiyon seviyosan dan brown ı tercih ederim emin ol başka bir yazarda o tadı o kaliteyi bulamazsın
04 YorumlaSesli kitap dinlemek isteyenleri yeni açtığım YouTube kanalıma bekliyorum. Kitapları özenle tek tek seçiyorum ve bütün gün tüm enerjimi kullanarak titizlikle seslendirme yapıyorum. Umarım en azından bir bakar ve umarım beğenirsiniz. Linki bırakıyorum.
youtube. com/channel/UC9TIOUGhU3PM1-Tl5nAEHUg00 Yorumla
+1 yılfareler ve insanlar, açlık oyunları, otomatik portakal, erken kaybedenler, korkma ben varım, bülbülü öldürmek
02 Yorumla- +1 yıl
ikisi de çok güzel bence tavsiye ederim :)
+1 yılon küçük nefes, siyah buz, kızım için son kez, kristin hannah tüm kitapları, gizli anların yolcusu seri
01 Yorumla
+1 yılÖzellikle okuduğun tarza göre yorumlar yapabilirim çünkü aşırı kitap tiryakisiyim yelpazem geniştir.
04 Yorumla- +1 yıl
Polisiye olarak tesss geritsen cerrah çırak kitapları ayrıca Jean Christophe grange siyah kan buz kapani var adını unuttum yazarın aşk kitabı ise ilk görüşte aşk var birgün var duygusalsa atesbocegi yolu gece yolu var uçurtma Avcısı var aşk kitabı olarak yine osman Aysudan var kitaplar her biri güzeldir öyle yani :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
okuduktan sonra :)
Duygusal bir kitap
Mutlaka okunması gereken sıcak bir aile romanı
Kır Çiçeği Tepesi11 YorumlaBu aralar Lucy Diamond - The Year Of Taking Chances'i okuyorum. Gayet güzel bir kitap. Ama Türkçe versiyonu var mı bilmiyorum 😊
01 YorumlaSefiller-Victor Hugo tuttuk istersen Reşat Nuri Güntekin-Acımak iyidir ya da kürk mantolu Madonna- Sebahattin Ali
05 Yorumla
+1 yılyatmadan önce 100 fırça darbesi :) oku pişman olmazsın
02 Yorumla- +1 yıl
okudun mu hiç :)
Şiddetle Özlem Doğan - Çelişkiyi okumani tavsiye ediyorum.
02 Yorumla
+1 yılPolisiye seveesen agatha Christie ve Ahmet Ümit önerebilirim
01 YorumlaZamanın Ötesindeki Dahi: Nikola Tesla bunu mutlaka oku, günümüzdeki teknolojinin gizli atası kimmiş öğren...
02 Yorumla
+1 yılBöğurtlen kışı bin muhteşem güneş vazgeçtim yaralı uçurtma avcısı
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😊
kızıl nehirler yeni başladım polisiye interesan gidiyo :D
06 Yorumla- +1 yıl
güzel kitap
+1 yılstar wars tüm kitapları bende varda sorun yok yani :D
08 Yorumla- +1 yıl
inanmıyorum sana :D eğer sen stae wars aşığısan benim gibi senle sohbeti ilerletmek hatta evlenitrim len ÇD
- +1 yıl
şimdi dikkat ettim sen söylemeden az önce :D hala kafamda anakinin babası kim ve genetik bişimi clon gibi ama değil nedersin belini kıralımmı star wars sın :D
- +1 yıl
yalnız sen sith sin ben jedi bu ilişki yürürmü :D
- +1 yıl
o zaman r2d2 benim şişmanımda az :D
- +1 yıl
C-3PO da sen demedim diyemi bozuldun yoksa :D yoksa şişmanın-m dediğim için mi peki kolay gelsin
bin muhteşem güneş yazar khaled hossoini sürükleyici ve etkileyici önerirm
04 Yorumla
+1 yılTess Gerritsen serisini komple tavsiye ederim. Özellikle Gölgesizlerin Tutkulu Dansı'nı ve Aşk Ölümden Uyanıştır'ı tavsiye ediyorum. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle, seri kitaplara bayılıyorsan gayet tabii Harlan Coben serisi de tavsiyemdir ☺
Aşkı en sade tarifi Kürk Mantolu Madonna.
05 YorumlaKimlik-milan kundera.
01 Yorumla
+1 yılVazgeçtim
K. Tazeoğlu15 Yorumla- +1 yıl
Yaralı var, tavsiye ederim. Oda bukre gibi
+1 yılAşkın gözyaşları serisi güzel
01 YorumlaKültür & Sanat konusunda 644 cevap paylaştı. Tanrı daima tedbili kıyafet gezer
02 YorumlaBir Kadın Ağlıyor : Fatma Gülbahar Magat
01 YorumlaCanan Tan-Hasret oku ağlarsın ;)
03 Yorumla
+1 yılAhmet batman - soguk kahve & sabah uyukum ♥
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBenim bu konu hakkında bir bencem var :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim😊😊
+1 yılGecenin ışığı - Kızıl kum Fantastik bilim kurgu
01 YorumlaJean Christope Grange'nin Kızıl Nehirler
02 Yorumlaonerecem de okumayacgini biliyprum ugrqstirma :)
05 Yorumlakomünist manifesto - karl marx & engels
02 Yorumla
+1 yılCalia Read - Kördüğüm.
02 Yorumla- +1 yıl
Okumak için can atıyorum!
+1 yılStephen King'in Mahşer isimli kitabını oku.
01 Yorumlasherlock holmes :ölümle randevu
01 Yorumla
+1 yılSupernatural serileri.
01 YorumlaDokuzuncu hariciye koğuşu ya da piyes sever misin?
02 Yorumla
+1 yılkinyas kayra - hakan günday
02 Yorumla- +1 yıl
kafayı yersin :)
03:00 geldi aklıma.
06 Yorumlakocan kadar konuş
01 Yorumla
+1 yılsoğuk öpücük
01 YorumlaBir ciftyurek
01 Yorumlaşu çılgın türkler
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgazap üzümleri