Fazla ağır olmayan dini kitap önerebilir misiniz?
-Kuran'ı okudum-
-Kuran'ı okudum-
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o halde sahabeden baslayabilirsin cennetle müjdelenmiş daha doğrusu ölmeden evvel cennetle müjdelenmiş isimler var islamda örnek hz ebubekir örnek hz ömer
kuran okuduysan önce peygamberini tanı tanıdınmı sonra ümmetin 2 numarası ebubekiri oku sonra ömeri. böyle böyle devam et. Madem hedefimiz Allah'ın rızası istikametimizde cennet oldugunu iddia ediyoruz o halde bize bu yolda en iyi ÖLMEDEN ÖNCE cennetle müjdelenen insanlar yardımcı olabilirler. Onları taklid edebiliriz yaşamlarımızda.
ilim iman etmeyi gerektirir diyanet yayınlarından bulabilirsin hem akıcı hem ucuz
Cevap
12Cevap
Roman tarzında oku bir de. Bülbülün Kırk Şarkısı, İskender Pala tarafından yazılmış, çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim.
Teşekkürler
Risale-i Nur , Mektubat-ı rabbani , Büyük İslam İlmihali , Mesnevi , Sahih-i Buhari ve Sahih-i Müslim.
her cemaatın farklı kitapları var. her biri farklı yasıyor bazı seyleri. ihsan eliaçık biraz farklı gibi sanki.
Rahatça okuyabileceğin bir kitap haram lokma raif clasun bir yazar dı tavsiye ederim
Sağolun
kuranı okuduysan fazlasına ne gerek var zaten lazım olan herşey orda yazmıyormu
Tabiki her şey orda yazıyor ama böyle düşünülse zirvede bırakılıp onun dışında dini kitap olmazdı diye düşünüyorum
allahın kitabının üstüne kitap olurmu bütün emirler orda yazıyor..
Anlatamadım sanırım
anladım ben seni kuranın dışındaki kitaplar kuranda yazmayan şeyleri günah diye yorumlayabliyorlar her cemaat kafasına göre günah veya sevap uyduruyor bu allaha şirktiro yüzden dini kitap okumanı tavsiye etmem kuranda her şey açık ve net bir şekilde yazar. kuranı türkçemi okudun mealini okudunmu yani
Tabi mealde tefsirde okudum
ben okumadım hepsini ama sen okuduysan daha fazlada dini bilgiye ihtiyacın olduğunu sanmıyorum çünkü bundan sonra sapkınlıklar çıkıyor ortaya
Siyer kitapları okuyabılırsın. Peygamber ef. hayatını
www.mevlidhediyesi.com/.../...94351_salihsuruc.jpg
Sağol
Peygamber eEfendimiz`in bir günü kitabı okudum bende çok güzel kitap
risale-i nur kastamonu lahikası çok süper bir kitap
Turan Dursun - Din bu
ne yönden kendini geliştirmek istersin
Müslümanca yaşamak
Mesala tam olarak neyle alakalı olsun?
Müslümanca yaşamakla
Din bu-turan dursun.
risalei nur