Kültür & Sanat Bu filmlerin Dvdlerini bulabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Edward Scissorhans - Makas EllerMysterious Skin - Tenin GizemiBu iki filmin orijinal dvd sini yıllardır bulamadım nerede bulurumelinde olup bana satmak isteyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Hardiskimde bu filmler zaten var ama ben dvd sini edinmek istiyorum Bu filmlerin Dvdlerini bulabilir miyim? Cevapla Film Soruları Orijinal Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
istanbulman4 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl internete düşmemiş mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben Arşivciyim hardiskimde var zaten bu filmler orijinal (bandrollü) olarak satın almak istiyorum Yorumla istanbulman4 +1 yıl www.sanalpazar.com/Makas-Eller-Edward-Scissorhands-Tim-Burton-Vcd-Film__isp32526579 ... Yorumla Soran +1 yıl Teşşekkür ederim ama bendede var vcd si :)ben DvD Arıyorum Yorumla
aptalaşıkbirkız Takip Et Xper 2 Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl aç inmternette izle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl izlediğim filmeler bunlar zaten Benim Dvd arşivim var bunun için istiyorum Yorumla aptalaşıkbirkız +1 yıl tamam da arşiv yapcaksan laptopuna indir ozaman dvd si devdcilerde ya da internette vardır satınj al güzelmi bu flim ler izleyemmi Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle efsaneler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
internete düşmemiş mi
Ben Arşivciyim hardiskimde var zaten bu filmler
orijinal (bandrollü) olarak satın almak istiyorum
www.sanalpazar.com/Makas-Eller-Edward-Scissorhands-Tim-Burton-Vcd-Film__isp32526579 ...
Teşşekkür ederim ama bendede var vcd si :)
ben DvD Arıyorum
aç inmternette izle
izlediğim filmeler bunlar zaten
Benim Dvd arşivim var bunun için istiyorum
tamam da arşiv yapcaksan laptopuna indir ozaman dvd si devdcilerde ya da internette vardır satınj al güzelmi bu flim ler izleyemmi
Kesinlikle efsaneler