Rica ederim.. Bilemem kimse tanıyorsa ünlü bir manken olma ihtimali 0 dünyada çok güzel bayanlar var bu hoş hatuna benzeyen bir Monica, Charlize, Haifa Wehbe değil yani :)
Maalesef bu bayanı çok araştırdım karşıma sadece Andrea Lehotska ismi çıktı ve o hatunda mükemmel seksi.. Ama asla Doutzen değil eğer Doutzen bu klipte oynasa klip dünyada bile çok ses getirir herkes bu bayanı bilir muazzam bir reklam dönerdi.. Hiç bir sonuç bulamıyorsunuz bu bayana dair bu arada En iyi görüş için teşekkürler asla Doutzen değil bu bayan kendinizi kandırmayın..
Tabi reklam filmi bile yok bu isimle Murat Boz'un zira Doutzen'e klip için astromik bir rakam ödemesi gerek bu kız kesin ajans modelidir çünkü bütün kızları genellikle ajanstan seçiyorlar klipler için... Nihat Odabaşı bilir artık bu bayanın adına tahminimce Sırp bir model olabilir.. :)
Bunu bilemem ama Victoria Secret modeli olmak kolay değildir 12-13 yaşında keşfediliyorlar zaten bin bir türlü güzellik yarışmalarına katılıp çok iyi dereceler elde etmende gerekiyor suçu Türkiye'ye gelmek değil kendi ülkesinde de modellik yapmış olabilir fakat başarılı olamayınca soluğu bu ülkede almıştır.. Evet Sırp modeller çok güzeldir tabi tenleri bakışları ciltleri pürüzsüzdür... Tarkan'ın klibindeki kızları beğeniyorum nedense onlarda ajanstan mesela Tarkan bile fazla para vermiyor klipteki kızlara ünsüz modellerle ya da foto modellerle işi kapatıyor :)
12-13 mü? Bak bunu bilmiyodum. Evleneceğim kadının ırkı belli oldu desene. :D Ayrıca tarkan mı kaldı artık ya. Yurtdışına gitmekle bitirdi kendini. İstesede oynatamaz artık öyle mankenleri.
Evet 12-13 yaşında keşfediliyorsun 18 yaşında bile orada model olunca sana yaşlı ve emekli gözüyle bakıyorlar. Yani o yaşlara gelince mesleğindeki başarıları kanıtlaman gerekiyor az da olsa... Hayırlısı olsun senin adına :) kızın çene yapısına dikkat et aynı İvana Sert gibi buradan bile yola çıkmak zor olmuyor açıkçası..
Tarkan artık bence göz önünde olmak istemiyor çünkü o yaşayacağını yaşadı dünya starı olmayı başardı kendini kanıtladı şimdi dinlenmek onun da hakkı Dön Bebeğim klibindeki kızı çok beğenirdim bende mesela =)
O zaman Adriana Lima'yı niye tutuyo bunlar hala :D Haklı olabilirsin ben henüz öyle vücut hatlarından yola çıkarak ırkını tahmin etme yeteneğine kavuşamadım. Sen öyle diyosan öyledir. :D Tarkanın durumunun dinlenmekle alakası yok bence. Tekrar Türkiye'ye döndükten sonra yeni şarkılar yaptı, çıkış yakalamaya çalıştı ama tutmadı eskisi gibi. Tutmadığını da görünce daha fazla düşmemek için bıraktı. İzledim şimdi klibi kız bana o kadar hitap etmedi ama şarkı için aynısını söyleyemicem. :D
Adriana Lima hala çok genç ve bakımlı işini en güzel şekilde yapmak için günde 8 saat spor yapıyor ve Victoria Secret defileleri için makul fiyat istiyor yani insanlar bu bayanları hala podyumda görmek istedikleri bu isimler var :=)
Ben çok şehirler gezdim artık bir bayanın simasından nereli olabileceğini az buçuk tahmin edebiliyorum bir de bu ülkede modellik yapanları göz önünde bulunduruyorum :) İnan son günlerde müzik camiasını takip etmiyorum sözlerinde haklı olabilirsin televizyonu hayatımdan çıkardığım için bu konuda biraz cahilim :) Bilgilerin için teşekkürler... Ben eski insanları daha doğal buluyorum o yüzden benim için değerliler çünkü o zamanları baz alırsak makyaj, ses, görüntü ile fazlaca oynamalar yapamıyordun teknoloji alt seviyede ve modeller daha doğal görünümündeydi mesela Çelik'in Aman Aman klibindeki ithal güzel beni benden almıştı çok kaliteli bir bayandı şimdi öyle güzel bayanları göremiyorum maalesef...
İsterse 24 saat spor yapsın, bitmiş bence Adriana. Artık jübilesini yapıp gençlerin önünü açması lazım :D Bende televizyon izlemiyorum zaten ama internette herşeyden haberim oluyo. Söylediklerinde haklı olabilirsin. Ben o kadar geçmişten örnek veremesemde şimdi aklıma Hakan Pekerin Yak Beni klibindeki kız geldi. Zamanında onada aşık olmuştum. :D Neyse bu liste böyle uzar gider. Ben sana teşekkür ederim asıl. :)
Aynen bak bu sağlam. Saçlarını uzatsa tam süper olucak. Kısa saç sevmiyorum kadında. :) Ha bide şu klipteki kız var. Bunun ırkını bilebilecek misin bakalım, sarı saçlı olan. :D
Kesinlikle sana katılıyorum bu konuda artık podyumlarda genç modellerin olması gerekir fakat düşün aralarındaki en yaşlı model Kate Moss ama kadın hala dünyanın en çok kazanan modeli :) Bende vakit buldukça internetten takip etmeye çalışıyorum gündemi :) Dediğin gibi Hakan Peker'in klibindeki bayanlarda o dönem güzellerdi.. Geçmişe dönersek işin içinden çıkmamız zor bu güzel muhabbetin için tekrar teşekkür ediyorum başka bir klipteki kıza aşık oluncaya kadar kendine iyi bak görüşmek dileğiyle =)
O dönem kısa saç rüzgarı esiyordu ben bile kısacık saçlıydım sen düşün gerisini :) Bu klipteki hangi modeli soruyorsun sarışın mı esmer olan hatun kişisini mi :)
Elimden gelen yardımı yaparım bu konuda şüphen olmasın :))) Sarı saçlı bağyan bence Rus model hatta esmerde Rus ama sarışın bayanın genlerinde biraz Bulgaristan, Sırbistan kökeni var gibi simasından çok belli..
Türkiye'de en fazla olan modeller Sırp, Rus, Bulgar, Ukrayna cidden birbirlerine yüz olarak çok benziyorlar bu ülkenin modelleri kemikli yüz yapıları, çekik gözleri, uzun boyları, etkileyici bakışları, beyaz ya da gold tenleriyle bazen ayırt etmek bile zor olabiliyor ne de olsa komşu ülkeler birbirlerine benzemeleri hayli normal ya havasından ya suyundan diyenin hesabı :)))
Bu konu hakkında bu kadar bilgi sahibi olmanı bişeye bağlamaya çalışıyorum. Ajansta falan mı çalışıyosun ya da sende mi modelsin anlamadım. Bu işin altında bişey var ama çözemedim henüz. :D
Ajanslar ve modellikle uzaktan yakından ilgim yok sadece yakın bir kaç arkadaşım ünlü bir koreograf ve modacılar yani onlardan da duymadım bu bilgileri 13 yaşımda bende keşfedilmek istenen biriydim fakat hiçbir zaman bu tekliflere açık olmadım tabi bu esnada araştırma yaptım bu bilgilerin azınlığı o zamanlarımdan kalmadır.. Daha sonra ise bir çok eyalette bulundum işim ve eğitimimle alakalı tecrübelerim bilgilerimle birleşince ortaya bu saçmalıklar çıktı işte :)))
Hayır model değilim kesinlikle benim işim ve alanım çok farklı :) Yine de doğru tahminde bulunduğunu kabul ediyorum seni kırmamak adına :) Estağfirullah benim tahminlerim tamamen doğrudur diye bir kural yok bende insanım yanılma payım oldukça yüksek her konuda... :)
En İyi Cevaplar