O ses Türkiye'ye başvurmuştum aradılar şimdi yarın elemeler var. Sizce ne tarz söylesem daha iyi olur.teşekkürlerr
Cevabın nedir?
O an çok heyecanlı olacağın aşikar bu yüzden sesini kontrol edebildiğin ve sevdiğin bir parça söylemelisin. Bazı yarışmacılar jüri'ye odaklanarak şarkı söylüyor bu da heyecanlarını artırıyor çünkü o an dönecekler mi? Sorusunu kendilerine soruyorlar bu da o anki konsantrasyonlarını bozabiliyor ve detone olmalarına sebep oluyor.Bu yüzden jüri dönecek mi dönmeyecek mi boşver gözlerini kapat kendini odanda tek başına hisset. Benim tavsiyem slow bir parça seçmen hareketli parça söylemek her zaman daha zordur. Başarılar...
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sesinin tonunu bilmediğim için net birşey söyleyemem
Sesine yakışanı söylemelisin21 Yorumla
ümit sayının gitme şarkısı çok hoştur...
inişleri çıkışları ve genel formatı çok hoş bir şarkı..kendini rahatça gösterirsin..
yine ümit sayının hicran da güzeldir..
levennt yükselin zalim olabilir
ve de candan erçetin söz vermiştin olabilir ama,sönük kalır en güzeli gitme bence..
ferda anıl yarkının şarkıları da hoş..01 Yorumla
+1 yılbence Sertap erener'den Yanarımı de. Tabi sesinin rengini bilmiyorum. Yabancı söylermisin ona görede fikir verelim
bu arada soy ismin ne,ne zaman çıkacaksın takip edelim seni merak ettim. Olurda katılırsan burdan sana tam destek hep destek01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
63Cevap
+1 yılarabesk, fantezi dışı bir şey olsun, eğer sesin çok güçlü değilse bağırmalı parçalardan olmasın, biraz slow olsun, slow parçalar sesinin rengini daha iyi belli eder. Birde bir şarkıcıyla çok özleşmiş bir parça kesinlikle söyleme vede birebir benzemeyede çok fazla gayret etme ben erkek olmama rağmen Sertap Erener'in Yolun Başı parçasını söylerdim veya Ayşen'in bir parçasını söylerdim ki baya ilginç olurdu Ayşen'in aman be, nerdesin veya uzaktan geldim parçaları.mesele Eda Özülkü Dalgacı sözylesen tarzından dolayı seçerler büyük ihtimal.Burcu Güneş Aşk Yarası'da olabilir, Yine Burcu Güneş Olmasan Olmaz olabilir, Oflaya Oflaya olabilir. Şebnem Ferah'tan Yağmurla olabilir, Nehrim Ol Ak Yine olabilir. benim ses tonum yumuşak seninde yumuşak farzederk söyledim hep, inceyse ayreten düşünmek lazım. Heyecan yapma, fazla polemiğe girme pot kırabilirsin. Böyle değişik parçalardan çok var ama aklıma gelene bu kadar sonra belki eklerim.
00 Yorumla
+1 yılTsm'ne yatkın bir sesin olduğunu düşünüyorum. Tabi resmine bakarak bu yorumu yaptım. Bir de Trabzon'lu olduğunu hatırlıyorum, sizin o tarafa özgü bir şeylerde olabilir ancak elenme ihtimalin çok fazla olabilir sizin o tarafa özgü bir şeyler olursa. Tabi Kazım Koyuncunun bilindik bir parçası olursa ve güzel seslendirebilirsen o istisna bir durum olabilir. Şimdiden başarılar dilerim.
02 Yorumla- +1 yıl
Varsa bir kaç parçan link atarsan dinlerim;)
Sesinin en yatkın olduğu tarzı bilirsin.. Ne tarz olduğu yarışmada önemli değil . Sana yatkın ve rahat ettiğin tarzda gitmelisin bence .. Seçildikten sonra da biraz fantaziye kaçabilirsin çünkü bizim insanımız SMS'lerde Türkçe şarkı seslendiren, biraz fantazi ya da benzeri türleri okuyan kişileri seçiyor gibi geldi bana.
00 YorumlaKardeşimde katıldı bugün eleme vardı akşam cartoon hotelde... Söyleyeceğin tarz ne olursa olsun sesin ortaya çıksın. Önemli olan sesinin (gırtlağının) ne kadar sese duyarlı olduğuna bakıyorlar. Bu ne demek dersen en zorlanacağın bir şarkı düşün o sese çıkabiliyormusn...
02 YorumlaBence yani izlenimlerime göre ne kenan dogulu ne de sertap erener sarkisi sec.. Bunlarin sarkilari onlar gibi okundugu icin pek tutulmuyor.. Inglizce soyliceksen bagirmamaya calis :) kimin takimina girmek istersin merak ettim acikcasi :)
02 YorumlaŞunu söyle bunu söyle diyemem ama sesini ön plana çıkarmak istiyorsan kesinlikle hareketli söyleme. O kadar güzel sesliler geliyor da hep hareketli de sesi kaybolup gittiğinden tam performans sergileyemiyor ve eleniyor.
00 Yorumlaşimdi arkadaşım.şöyle söyleyeyim sana.sesini orda en iyi şekilde göstermen gerekiyor.yani pes te olacak şarkıda dik te olacak.öyle demet akalın filan düşünüyosan olmaz yani.sen hangi tarz söylüysun normalde.ya da en sevdiğin müzik tarzı ne?
00 Yorumla
+1 yılbence katılma boş ver.görüyoruz katılan malları..rezil olup çıkıyorlar.ama kendine güveniyorsan zeki mürenden gözlerin doğuyor gecelerime yi söyleyebilirsin?
01 Yorumla
+1 yılöncelikle basarilar diliyorum insallah seni izlemek nasip olur bizlere, açikçasi sesini merak ettim simdi. Nasil bi tarzin olduguna bagli? sarkiyi seçmek çok önemli gerçekten yurege dokunmali, yavas sarki tercih ederdim ben
00 Yorumla
+1 yıldamardan bir sarki söyle etkileyici olsun
yada türkü .. emrah unutabilsem onu söyle emrah sarkisi söyleyen herkes gecti simdyie kadar :D01 Yorumla
+1 yılKeşke birşeyler kaydedip paylaşsaydın bizimle de sesine hangi şarkının gideceğini söyleseydik biz de.
10 Yorumla
+1 yılHareketli parçadaki ahengi yakalamak zor ve seyirciyi etkelemkte bayağı bir zor fakat slow şarkılar söylersen insanlar hemen etkilenir ;)
01 Yorumlases kaydedilen bir site vardı millet kaydedip link atıyordu sende bi kaydedip link at istersen bakalım sesin neye uygun :)
07 YorumlaKültür & Sanat konusunda 305 cevap paylaştı. Sesin hangi türe yatkınsa o tarz bir şarkı söylemelisin. Mesela benim sesim yavaş parçalarda daha çok ön plana çıkar hızlı olanlarda kaybolur. Yani sesini ön plana çıkartacak şarkıları seçmeye gayret göster
00 Yorumla
+1 yılbu ne ya bende mi katılsam acep :D sesinin hangi tarza daha yatkın olduğunu sen bizden daha iyi bilirsin.. ben katılırsam eğer slow şarkı ile katılırım
02 Yorumla- +1 yıl
eğer elemeleri geçrsen ülkemiz insanları biraz efkarlı olduğu için slow şarkılarla daha cok beğeni alırsın bu da sana sms olarak döner :)
Kiminin sesi rocka kiminin türküye kiminin sanat müziğine gider sesinin en iyi neye gittiğini iyice düşün karar ver o tarz söyle
00 YorumlaNara - Ne olur gitme şarkısını söyle kabul edilmezsen gel yüzüme tükür burda :)
01 YorumlaKültür & Sanat konusunda 560 cevap paylaştı. Kız ordan bize selam söyle :) slow parçayla katıl hareketli çoğuna yakışmıyor. Ahmet kaya ya da sezen aksu seçebilirsin bolcana şans sana :)
01 Yorumlakahtalı mıçı dan damımıza damımıza kar yağdı yı söyle
11 YorumlaSorun çok saçma. buradan alacağın cevaplara göre şarkı söylemeyeceğin aşkir. o halde neyin kafasındasın ? tabiki kendini tanıtmanın ve artisliğin.
62 Yorumla- +1 yıl
bu da senin içinin fesatlığı. kendimi tanıtma peşinde asla değilim.30 -40 kişinin beni tanımasıda bana bişey ifade etmez. öyle bir düşüncem olsa video çekip youtube a koyarım zaten günde en az30-40 kişi izler.. gerçekten fikir alabileceğimi düşündüğüm için sordum bu soruyu. ben çalıştığım için pek takip edemiyorum yarışmayı ve bazı şarkıların dezavantajı varmış öğrenmiş oldum.
- +1 yıl
BAK KARDEŞİM DOĞRU DÜRÜST KİMSE SENİ TANIMIYOR. SESİNİ BİLMİYOR. BU DURUMDAYKEN SENİN BU SORUYU SORMAN SAÇMA. TAMAM BURASI FİKİRLERİN PAYLAŞILDIĞI YER AMA SANA TAVSİYEM VİDEO ÇEK LİNKİNİ BURAYA KOY. SESİNİN TONUNUN NASIL OLDUĞUNU İNSANLAR GÖRSÜN VE ONA GÖRE DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPSIN. SENİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM
+1 yılsesinin neye gideceğini bilmiyorum ama duygulu bir şey oku. hareketli okuyanlar hep out. şebnem ferah sil baştan ı söyle bence.
00 Yorumla
+1 yılİNŞALLAH ses tonuna uygun bır şarkı bulursun başarılı olursun.
01 Yorumlayeni türküden birşey söyle ilk defa böyle birşey için telefonu alır senın ıcın mesaj atarım:)başarıalr dılerım nbu arada umarım goruruz senı tv de
01 Yorumla
+1 yılcareless whisper olabilir mesela...
ama george michael ile özdeşleşen bir şarkıyı yorumlamak ta cesaret ister..02 Yorumla- +1 yıl
türkçesini söyle bacım
:)
yarışmayı hiç izlemedim rock formata uygunsa önerim bu olur bu arada bence kesinlikle yabancı şarkı söyleme böyle herkezi içine alabilecek bir parça olsun seyirciye oyna
10 Yorumla
+1 yılTürk Sanat söyleyebilirsin sesin müsaitse...
Benzemez kimse sana mesela...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSezen aksu söyleme 10 tane söyleyen varsa en fazla 2 tanesi kaldı güçlü yorumcular seçme onlardan duyduktan sonra sende basık bulurlar şarkıyı slow önermem ama yine de sen bilirsin başarılar
01 Yorumla
+1 yılSesine ve duruşuna bağlı... Her ses her tür şarkının üstesinden gelemez ;)
00 Yorumla
+1 yılsesin toksa yani yapabilirsen arabesk söyle kimse dönmese hülya dönüyo kesin..
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 690 cevap paylaştı. aaa süpermiş nezaman çıkacan bizede haber ver izleyelim... hareketli pop söyle böyle kop kop
02 YorumlaTakip ediyorsan eğer fantezi ya da arabesk tarzında söyleyenlerin tamamına döndüler. Sıkı bir takipçi olarak yanılmadığımı düşünüyorum. . .
01 Yorumla
+1 yılbende katıldım yarın bilek otelde elemeler varmış :)
00 Yorumla
+1 yılsesin uygunsa ki sesini bilmioruz sezen aksu dan sole
00 Yorumlabanu alkandan neremi neremi onu soyle.harika ve etkileyici olur :))) yada cikita muz
01 YorumlaFarklı olsun istiyorsan karadeniz şivesi ile söyle. Katılırsam karadeniz şivesi ile söyleyeceğim ben :)
00 Yorumla
+1 yılArabesk söyle ya da türkü alırlar o zaman . 2 senedir rock deniyorum yok.. yok..!
07 Yorumla- +1 yıl
evet ya ön elemeyi geçemedm 2 dir bi geçsem harikalar yaratıcaktım :D
- +1 yıl
yok tek alıyolar... :D genelde tek söyletiyolar
- +1 yıl
ya çok ümitlenme derim... Sonradan üzülme diye :D
yaw arkadaş sesini bilmem etmem sesinin rengine hangi tür şarkı gider nasıl karar verebilirim:)
01 YorumlaŞöyle inişli çıkışlı bi şarkı söyle ki sesini gösterebilesin onlara.Tek oktavlık bi şarkı seçme bence.O şarkıyı söylerken eğlenmen çok önemli ayrıca.
00 YorumlaSesinin hangisine daha uygun olduğunu bilmeden buna cevap vermek zor ama :S
12 Yorumlane gerek var kendini rezil etmeye,Beyhude işler bunlar
21 Yorumla
+1 yılen sevdiğin şarkıyı söylemen gerekli, etkilemen gerekiyor herkesi.
00 YorumlaRock dicem de jüri full mal dolu sen en iyisi serdar ortaç falan söyle
00 Yorumla
+1 yılFantazi arabeske daha ilgi gösteriyolar haberin olsun.
Güllü- zulüm sesin yeterse tabi.02 Yorumla- +1 yıl
Güllü'den girerse bu iş tamam ;)
- +1 yıl
Haha:)) yeterse
herkes her dalda söyleyemez bence yani sesinin daha uygun oldugu bi tarz seçmen daha iyi olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılo değilde ünlü olursan bizede bi imza verirsin artık
02 Yorumla- +1 yıl
ya birinci olursan
sesin hangi ton bilmiyorum ama uygun gelirse türk sanat müziklerinden söyle farklı olur hem gerçek şarkılar gerçek sesler
00 Yorumlakenny chesney me and you iyi gider salon yıkılır ama çalışmak için zamanın var mı ..
01 Yorumlaslow sölersen daha bi avantajlı bence
şansın bol olsun kardeş:)01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi takipçisiyimdir genelde hep slow şarkılara dönerler, hem sesini daha iyi kullanıyosun öyle şarkılarda öyle bi' tercih yap.
00 Yorumla
+1 yılSesini duymam lazım.
Herhangi bir demon falan varsa link ver.00 Yorumla
+1 yılen dogal halınle en sevdgı sesıne yatkın bır sarkı sec
00 Yorumla
+1 yılsesini belli edicek srkilar soyle fotonuda atta bakalim :( tvye cikinca <3 kalbimiz sneinle
01 Yorumla
+1 yılpop arabesk falan olur ama yabancıyı bu sene pek tercih etmiolar
04 Yorumla- +1 yıl
sanat müziği yapıştır bence:D
- +1 yıl
mmm sesini bilmiorum ki hangi şarkı gider
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnıl durmuş bu gencin şarkılarına bak bu tarz olmalı. bu çocuk şarkı seçimini yanlış yapmıştı yoksa çok yetenekli
00 YorumlaMadem bilişimcisin mix yaparak çık. SoundForge ile güzel bir mix yap mesela ;)
00 Yorumla
+1 yılyabancı istiyorsan la is bonita türkçe sezen aksu-vazgeçtim (sesine güveniyorsan)
02 Yorumla- +1 yıl
çok söylendiği bilmiyorum ama sesin güzelliğini ortaya çıkaran bir şarkı o yüzden demiştim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılslow birseyler söyle bence :) sesine en cok yakısan bir sarkı sec zor olmasın :)
00 Yorumlasesin en çok neye yatkınsa onu söyle ama pop her zaman avantaj yada slow
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygusal slow bir sarkı soyleyebilirsin, jurinin dikkatini cekebilir, basarılar :)
00 YorumlaJüri olarak kimi seçceksin?
02 Yorumla- +1 yıl
Hülya Avşar ın arkası sağlam;) 2 si arasında iyi düşün tabi dönerlerse:)
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem