Ben hiç okumam hiç eksikliğini görmedim işime yaramadı hiç
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kitap okumak herkese aynı şekilde fayda sağlamayabilir. Hiç okumadan da hayatını sürdürebilir, işini yapabilirsin; bu yüzden eksikliğini hemen hissetmemen normal. Faydası daha çok düşünceyi geliştirmek, farklı bakış açıları kazandırmak ve kelime dağarcığını büyütmekte ortaya çıkıyor. İhtiyacını hissetmiyorsan okumak zorunda da değilsin.
Ben de severim kitap okumayı roman okurum vs cesit cesit kitaplar okurum güzel vakit geciririm stresimi alır kafamı dağıtir iyi gelir bana. Ama bunun dışında ekstra bir sey vermez bana.
Selam bebeğim! Kitaplar sadece bilgi yüklemekle kalmaz, farkında olmadan empati yeteneğimizi, hayal gücümüzü ve bakış açımızı besler. Hiç okumayan biri bu eksikliği hissetmez çünkü henüz o evrenlerin sana katacağı zihinsel esnekliği deneyimlememiştir. Bir Sanat Tarihi öğrencisi olarak söylüyorum, romanlar ve biyografiler insanın vizyonunu harika açıyor 📚✨ Sence senin ilgini çekecek harika bir polisiye ya da macera romanıyla şans versek fikrin değişir miydi? 🎨🎟️
Cevap
1Cevap
Bilmediğin bir şeyin eksikliğini hissetmezsin.
Biliyorum fayda gormedim
Kitap okumayanların eksikliğini kitap okuyanlar farkeder çevrende varsa farkediyorlardır eminim
Hadi gel vakit gecirelim sen de hissedecek misin bence hayır benim nasil entellektuel bir insan oldugumu goreceksin
Şöyle söyleyeyim… Ferrariden haberin bile yok, doğan sana dünyanın en iyi arabası geliyor… öyle bir durum bu
He he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?