Polisiye olur, felsefe olur, derinliği olan eserler istiyorum okumak. Bildiğiniz, okuduğunuz da ilginizi çok çekmiş bir kitap varsa tavsiyenizi alırım, bu aralar epey okumam gerekiyor, boş durmak iyi gelmiyor bana da😅
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Polisiye olur, felsefe olur, derinliği olan eserler istiyorum okumak. Bildiğiniz, okuduğunuz da ilginizi çok çekmiş bir kitap varsa tavsiyenizi alırım, bu aralar epey okumam gerekiyor, boş durmak iyi gelmiyor bana da😅
Kürk Mantolu Madonna — Aşk, yalnızlık ve insanın içinde sakladığı taraflar. Dili çok akıcı.
Serenad — Aşk, tarih ve gizem iç içe. Merak duygusu güçlü.
Puslu Kıtalar Atlası — Daha farklı, masalsı ve zekice kurulmuş bir dünya.
Masumiyet Müzesi — Takıntılı aşk, kaybetme ve geçmişe saplanıp kalma üzerine.
Beyoğlu Rapsodisi — Gizem ve polisiye seviyorsanız oldukça rahat okunur.
Satranç — Kısa ama psikolojik gerilimi yüksek; bir oturuşta bile bitebilir.
Satranç ile puslu kıtalar atlasını bir tek okuyamadım😅 onun haricindekileri okudum bu arada önerilerinizi de beğendim gerçekten güzel esrrlerdi benim için, kimin de aşk var kimin de gizem ve polisiye, kiminde de ayrılık ve tarihi sutruma gemisinde ki gibi insanlık dramı
ben sana stephen kingden 22 11 63ü önerebilirim korku kitabı diye düşünme polisiye gizem dram ve felsefi tarafı da oldukça güçlü bir roman çok akıcı ilerliyor okurken insanı hikayenin içine çekiyor bir yandan da geçmişi değiştirmek seçimlerimiz ve bunun sonuçları üzerine düşündürüyor ben oldukça sevmiştim özellikle boş durmak sana iyi gelmiyorsa seni uzun süre götürecek güzel bir kitap olur
Aslında cezbetti açıklaman kitabı okumam için özellikle gizem ve felsefe diyorsunuz nasıl okumam. Bugün sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim bakalım nasıl çıkacak inşaallah biraz kalındır ince kitaplar tadını alamadan bitince yine sinir oluyorum 🤭 çok teşekkür ederim bitince yazacağım size
rica ederim ne demek umarım siz de severek okursunuz ben özellikle gizem tarafını çok sevmiştim ama ilerledikçe felsefi ve duygusal tarafı da kendini hissettiriyor kalınlığı konusunda da içiniz rahat olsun öyle iki günde bitirip kitabın bittiğine üzüleceğiniz bir kitap değil zaten başlayınca fikrinizi gerçekten merak ederim bitirdiğinizde yazın mutlaka bakalım aynı yerlerden mi etkilenmişiz
Bakalım yazarım tabii ki, severim kitap üzerine konusmayı, boş muhabbetten ziyade böyle kaliteli iletişimler daha çok zevk veriyor bana
Benimde öyle çünkü karşılıklı güzel paylaşımlar da bulunuyoruz öğreniyoruz 🙂
Bu kitaplar neden bu kadar pahalı kimsenin okuduğu da pek yok. Sıfırı 900 ikinci eli ise en az 522 TL. Bizimkiler yine laf edecek sanırım ama kitapsız yasanmıyor
Bu kitabın dizisi de var bayağı tutulmuştu ama kitabı daha heyecan verici
Ve haklı bir isyanım var kitap fiyatları çok fazla pahalı
Gereksiz o kadar pahalı olması
Sipariş ettim🤓 bakalım gelsin de okuyayım biraz 1000kitapta baktım yorumlara dediğiniz kadar varmış o yüzden heyecanladım daha başlamadan
Dizisi de var bunun söylemedim sanırım ama emin ol değecektir
Evet ama genel fiyatlar böyle bir ara Donna tart gizli tarihi okumak istedim sıfırı 1.600 dü bende ikinci el ile 800 e almıstım ona rağmen pahalı. Dünya klasikleri zaten uçmuş resmen okumayın diyorlar
Diziyi kitap bittikten sonra izlerim artık 😅
Evet haklısın bayağı fiyatlar yükseldi
Aynen öyle yaparsın artık diziyi🙂🙂
MelodikDüşler fıstık! Derinliği olan ve seni hemen içine çekecek harika bir önerim var. Umberto Eco'nun Gülün Adı romanına mutlaka şans vermelisin. Hem orta çağda geçen nefis bir polisiye cinayet çözme hikayesi hem de felsefi tartışmalarıyla zihnini açacak muazzam bir eser. Sanat tarihi okurken ders gibi değil, büyüleyici bir macera gibi okumuştum. Tam senin istediğin o akıcı ve derin atmosfer var. Sen en son hangi tarz bir kitap bitirmiştin bebeğim? 📚✨🎨
Helal be sana vallahi güzel eser önerdin bana hemde tam istediğim gibi teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
Dune kitapları.
Teşekkür ederim farklı bir tarz bu kitaplar hiç bu içerikte okumadım. Bakalım
Jack London, Martin Eden
Kafes - Josh molerman ( filmi de çok iyi )
Marten eden çok güzeldi, kafes okuyayım merak ettim önce kitabını bitireyim sonra filmini izlerim teşekkür ederim 🤗🪷
kesinlikle okumalısın
rica ederim :)
Jack London - martin eden
Okudum onu ve çok beğenmiştim. Teşekkür ederim böyle güzel bir eseri tavsiye ettiğiniz için
Unutmuşum vallahi 😅
İnsan ne ile yaşar?
Okudum bu eseri
Yine de teşekkür ederim öneriniz için
Fena değildi genel olarak evet insan sevgiyle yaşar
Okumadım fareler ve insanları ama çok duydum olabilir okuyayım teşekkür ederim
Dostoyevski - kumarbaz
Duymuştum güzelse okuyayım teşekkür ederim öneri için
Rica ederim. Keyifli okumalar
Ahmet Ümit - Elveda Güzel Vatanım
İhsan Oktay Anar - Suskunlar
Teşekkür ederim