Diyelim başarılı bir yazarsınız ve kitap kurgusu yazacaksınız, ne konuda yazardınız?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Sosyo - psikolojik roman veya deneme yazardim. Türkiye'de denemeler icin malzeme cok. Her biri 2-3 sayfalik denemelerden olusan ve merkezine sosyolojik tespitleri oturtan yazilar, Nuri Bilge Ceylan tadinda olur. Sosyo-psikolojik romanlar ise NB Ceylan filmlerini izleyenler tadinda!
Psikolojik, belki gerilimli vee kesinlikle aykırı bir kitap. İnsanları rahatsız etmeyi severim djdnd
ya da paranormal
O da olabilir belki
Muhtemelen tarih üzerine olurdu. Uygarlığın ve medeniyetin gelişimine rağmen, insanoğlunun binlerce yıldır değişmeyen ortak özellikleri, davranışları üzerine olabilir
Tarih severim
Felsefe, tarih ilgi çekici. Tarihi sevmez pek kadınlar. Sıkıcı bulur
Ben severim tarih hele ki tarih film ve belgesellerini
En çok hangi dönem ilgini çekiyor, Roma tarihini seviyorsan Rome diye HBO dizisi var öneririm
Bakacağım sonra
Gerçek hayat hikayeleri
@Cansu_Moon senin hikayen kaç cild sürer di
Tam benlik bu arada ama biraz sıra dışı olacak mesela natascha kampusch gibi
İlla kendi hayatım mı olmalı?
kimin hayatını yazmak isterdin
Birkaç arkadaş bana anlatmıştı, onlarınkini isterdim😇
inşallah yazar sın ama senin hayatın bence daha ilgi çekicidir
Hmm🤔 yazsam bile hayatımdaki bazı kişilerin hayatının bilinmesini istemeyeceğim için olmaz. O bazı kişiler ise ana karakter olduğu için, onlar olmazsa olmaz😇
Xjskakks anladim
İnsan ruhunun karanlık taraflarını yazardım
Ooo baya iddialı cevap
Bence şu an en büyük ihtiyaç bu, insan en çok oradan kaçıyor ama en çok orası onu yönetiyor, bölgelerde dolaşmamiz da bu yüzden
Entrika dolu bir roman yazardım
Mesela nasıl bi entrika
Heee
Kesin okurdum HSHSHSHGS
Şimdi akıcılığa göre değişir bide dizi filmler kısa olduğu için her sahne olmayacağından okurdum
Orası öyle HDHSHSHHSHS
JSJSJJSJSJSJS
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanat tarihi okuduğum için kesinlikle İstanbul’un gizemli sokaklarında geçen, tarihi tabloların arkasına saklanmış şifrelerle dolu bir macera romanı yazardım fıstık! Sanat galeri soyguncuları, eski konaklarda unutulmuş sırdaş haritalar ve zamanlar arası tatlı bir aşk hikayesi tam benlik olurdu. Okurken hem şehri gezdiren hem de gizem çözen enerjik bir kurgu harika olmaz mıydı? Peki sen benim kitabımı okumak ister miydin, yoksa senin hayalindeki tür bambaşka mı bebeğim? 🎨✨