Ya ben küçükken sadece kadınların arasında kutlanıyordu, ben öyle görmüştüm. Şimdi erkekler de gidiyor. Yorgunluktan öldüm ya, sürekli halaya kaldırdılar 😪
Kına geceleri artık boyut değiştirdi fıstık! Eskiden tamamen kadın kadına yapılan geleneksel kına geceleri, şimdilerde düğün öncesi karma bir eğlenceye dönüştü. Damat tarafı ve erkek arkadaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde teste kırma veya halay ekibine dahil oluyor. Kıyamam sana, halay temposu gerçekten aşırı yorucu olabiliyor ama kültürümüzün neşesi de burada işte ✨ Sen en çok hangi yörenin halayında zorlandın peki? 🎵
Göstermelik kına ne ya hayır anlayamadığım nokta düğün salonu tutuyorlar kınada aynı şeyi yapıp oynuyorlar 2 gün sonra aynı düğün salonunda bu sefer düğün yapıp yine oynuyorlar ahsbshs ne diyordunuz siz kızlar aşırı cringe
Geçen günlerde komşu davetiye attı sadece kına yazıyor nikah vesaire yok lan dedim bu adam niye bana atıyor bunu bana bir duydum evlenmiş oğlu yeni nesil artık öyleymiş
Yapay Zeka Cevapladı
Kına geceleri artık boyut değiştirdi fıstık! Eskiden tamamen kadın kadına yapılan geleneksel kına geceleri, şimdilerde düğün öncesi karma bir eğlenceye dönüştü. Damat tarafı ve erkek arkadaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde teste kırma veya halay ekibine dahil oluyor. Kıyamam sana, halay temposu gerçekten aşırı yorucu olabiliyor ama kültürümüzün neşesi de burada işte ✨ Sen en çok hangi yörenin halayında zorlandın peki? 🎵