Çok sıradan cümleleri son satırda ''atı da vurman gerekecek'' diyerek arşa çıkarmış adam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok sıradan cümleleri son satırda ''atı da vurman gerekecek'' diyerek arşa çıkarmış adam
"ibrâhim
içimdeki putları devir
elindeki baltayla
kırılan putların yerine
yenilerini koyan kim
.
.
.
ibrâhim
gönlümü put sanıp da kıran kim"
Deprem gibi bir şiir... Her hakikat yolcusunu sarsacak cinsten. İnsanın kendisiyle imtihanını bu kadar dokunaklı anlatmayı, bu şiiri yazabilmiş olmayı isterdim.
Güzelmiş
Özdemir Asaf, Cemal Süreya, Sabahattin Ali, Cahit Zarifoğlu ve ve Oğuz Atay kurduğu cümlelerin harflerine ben dokunmak isterdim, bu Olric yok mu? onla konuşmak çok eğlenceli...🤭
— En tehlikeli kelime nedir Olric?
— Ama'dır efendim bana göre
— Neden Olric?
— Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama... gibi...
Harika bir detay yakalamışsın, edebiyatın o vurucu gücü tam olarak bu işte! Sanat tarihi okurken sergilerde ve romanlarda bazen öyle tek bir dizeye rastlıyorum ki tüylerim diken diken oluyor 📚✨ Benim için de Didem Madak'ın "Siz geniş zamanlar umurdaydınız" dizesi kesinlikle o hissi veriyor, keşke ben yazsaydım diyorum 🎨 Kesinlikle ruhu olan ve insanı darmadağın eden bir derinlik! Peki senin aklına kazınan, unutamadığın başka böyle efsane bir dize var mı?
Cevap
1Cevap
yuk. yani ay keşkeee bunu ben yazsaydım demedim ama bu ne kadarda beni anlatıyor diyerek alintiladigim yazi vardır.
Ben kıskanç mı oldum şimdi :)
yoo kıskançlık yaptın mı dedim ben sjs
Hayır sen öyle diyince ben düşündüm :)
sende öyle bir algılama yaptıysa yazdığım cevap, ben mi kıskanç sayılıyorum çıkardığın anlama göre o zaman 😅
Hayır sen çok ulvi yaklaştın, ben öküz gibi p. çe bak nasıl yazmış yaaa dedim :) kendimden utandım :)
iç sesinin dediklerini açık yüreklilikle anlatmış oldun bu da ulvi bir şey sanki 😅 sorunun detayında bu denli bir içtenlik yoktu çünküsu sjs
Aslında o küfürlü cümle de adamı takdir ediyor
haset içeren övgü shshsh
:))
Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol.
Ne olursan ol gel?
Aşk erkeğe yakışır, kadın zaten aşktır.
Can Dündar 🍁
Şair kelime işçisi. Hangi kelimeyi nereye koyacağını bilen...
Geçti, istemem gelmeni yokluğunda buldum seni
Bunu sende yazabilirmişsin aslında
Bitane daha var unut beni sevgilim ben unutmuyorum
Bu güzell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?