Son zamanlarda böyle paylaşımlar görüyorum. 80'li, 90'lı yıllara özlem varmış gibi. Katkım olsun dedim ve o yıllara ait birkaç fotoğraf paylaşmak istedim. İşte özlediğiniz yaşam.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son zamanlarda böyle paylaşımlar görüyorum. 80'li, 90'lı yıllara özlem varmış gibi. Katkım olsun dedim ve o yıllara ait birkaç fotoğraf paylaşmak istedim. İşte özlediğiniz yaşam.

Yani eskiden imkanlar kısıtlıydı ama bir düzen vardı; şimdi ise belirsizlik ve sistemsizlik insanları çok daha fazla çaresizliğe itiyor. Eskiden orta direk dediğimiz bir sınıf vardı; bir memur maaşıyla ev, araba alınabiliyordu. Bugün ise o orta sınıf tamamen yok oldu. Gençler geleceğini göremiyor, liyakat ve adalet duygusu zedelendi.
ChatGPT aynı bunları yazıyor.. :D
Chatgpt kullanmıyorum
Hocan iyi ders vermiş sana ;)
Hocam hayatın ta kendisi. Yaşadıklarımız yetmiyor gibi bir de gözümüzün önündeki gerçekleri görmemek için ekstra çaba sarf etmeye gerek yok.
Fotoğraflar gerçekten dönemin zorluklarını çok net özetliyor. Sanat tarihi okuyan biri olarak nostaljinin o tatlı, renkli popüler kültür kısmını, müziklerini ve modasını seviyorum ama günlük hayattaki yoklukları yaşamak kesinlikle istemezdim. İnsanlar sanırım o yılların samimiyetine ve sadeliğine özlem duyuyor. Yine de o dönemin retro plaklarını dinlemek günümüz konforunda çok daha keyifli. Peki senin o yıllardan en çok ilgini çeken detay ne oldu? 🎨🎟️✨
Cevap
3Cevap
katılmadım
Bir deli kuyuya taş atıyor, herkes onun peşinden gidiyor. Popüler şeylere irrite olurum ben.
Tüketim toplumu.. Düşük kültür seviyesi, şımarıklık, düşünme tembelliği gibi davranışlar gösterir.
İmkânlar kısıtlı olabilir, İnsanların kalitesi tartışılmaz.
Haklısın tabi ancak kalite insanın kendi elinde. Sanırım insanların birbirine olan ihtiyacı azaldıkça kalitesi de düşüyor.
Maalesef aksini düşünüyorum, Öz saygınlık diye Kibir satılması.
Maddi zorluklardan yararlanan Fırsatçı İnsanların emekçileri sömürmesi.
Yapay zekâ ve teknolojinin filmlerin katkısı.
Bilinçsiz ebeveynlerin Travma dolu nesil yetiştirmesi.
Gençlerin Anne babaya saygı göstermemesi.
Daha var, konuştukça sabaha kadar yazılır aslında...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?