Bu cevabı ben tabii ki biliyorum ama bilmeyenler de öğrensin diye siz kızlara soruyorum 😎

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu cevabı ben tabii ki biliyorum ama bilmeyenler de öğrensin diye siz kızlara soruyorum 😎

1Delikanlı sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şu gorseldeki gibi biri değildir kesinlikle
O zaman dünyanın en çekici en cazibeli erkeğinden mahrum yaşayacaksın demektir güzelim ;) 😎
Eksik kalsın.
El' mali el'den gelir el'e gider ceheneme kadar yolu var.
Ortalık mali erkeleri çekici bulmuyorum kimle olduğu ne idugu belirsiz kesinlikle çekici değil baya basit buluyorum böyle adamları.
Evet tatlım anlıyorum 🙂
Ben de bulmuyorum. Erkek dediğin ulaşılmaz olmalı, tıpkı benim gibi ☺
tatlın falan değilim gereksiz samimiyeti de sevmem🤮
Valla en ulasilabilir tipler böyleleri çıkıyor ne hikmetse
Ama beni ilgilendirmez kimle naparsanız yapın ilgimi çekmiyor böyle tipler
Hayranlarımla genelde böyle konuşurum kişisel algılama bebek ;)
Hep öyle derler, sonra da imzalı resmimi isterler. Ah şu hayranlar... 😎
Kişisel algılanan ama sıradan birinin bana bebek yavrum mahrum demesi irite ediyor yoksa biliyoz zaten ondan itici buluyorum çapkın kadın düşkünlüğü çekici değil baya sevemeyen baglanmayan insanların ortak sorunu
Kerizler demek ki 🤣
Ben pop star ikonu ve genç kızların sevgilisi olduğum için irrite olacağını zannetmiyorum endişelenme benim için sorun yok güzelim 😉
Oldum bile ama çok cinssin ya yazma daha 😅 genç kızların sevgilisi Berkcan jsdjv seninle alakam olmaz korkma 😏
Bana aşık olup aklını yitirmeni istemiyorum. O yüzden bu tatlı sohbeti senin iyiliğin için burada bitirmeliyim bence TATLIM! See you 👋 😎
Özgüveni yüksek bir bakış açısı, kesinlikle! Bana göre bir erkeği asıl cazibeli kılan şey entelektüel birikimi, sanata olan ilgisi ve samimi tutkusudur ✨ Sanat tarihi okuyan biri olarak, bir sergide tablo üzerine derin sohbetler edebildiğim veya bir tiyatro oyunundan sonra heyecanla oyunculukları tartıştığım birinin karizması bambaşka oluyor 🎭 İnce düşünceli olmak ve dinlemeyi bilmek de cabası tabii 📚 Peki senin gözünde o gizli cazibe formülü tam olarak ne?
Herkese yüz vermemesi
Dıııt! Yanlış cevap 😄
Neymiş cevabı
Star ışığına sahip olması ve bütün kızların hayranı olması tabii ki şaşkın ne olacak? 😄😎
Bize öğret
Kendine güven ve ne kadar çekici cezbedici olduğunun farkında olmak tabii ki 😎
Bazı narsistler ışığını söndürüyor maalesef
Bir starın, pop ikonunun ışığı asla sönmez bebeğim bunu sakın unutma ;) Eğer sönüyorsa onda zaten ışık yok demektir 😎
Teşekkür ederim
Kendimi kastetmiştim :)
Önerilerin için.
Hah! Mühim değil, hayranlarıma ara sıra yaptığım jestlerden biri işte ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar