Okurken etkileniyorum, ama bırakamıyor insan. Allan Poe gibi yazar önerebilecek var mı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okurken etkileniyorum, ama bırakamıyor insan. Allan Poe gibi yazar önerebilecek var mı
Cevap
6Cevap
abartma la nasıl hayal gücünüz varsa kitabı eline alan uçuyor sanki
Alın okuyun uçmazsanız haber verin. 😂 Özellikle polisiye okuduğum zamanlar bu his revaşta oluyordu. Kitabı kapatınca bu dünya ya geri dönüyorum gibi oluyordum. Okursanız bence o hissi yakalarsınız gibi.
@MelodikDüşler abartmayın hanfendicim bir kitapla uçulsaydı ohooo :)
Peki beyfendiciğim siz uçmayın ama uçan zihinler var. Ona bakarsanız size göre çaya kadehde kaldıran bir zihin de olmaz oysa ki ben kaldırmış bir insanım ve bunu şiirsel bir dille yazdım. Demek ki mümkünmüş
şiir severiz, şiirsel dili de severiz ayrı.. gönüller uçsun, zihinlerin ayağı yere basmalı bence :) gönül hoş olunca çay bardağına çaycı Hüseyin gibi takla da attırırsınız mesele o değil sanki ama ahaha
Şiir de hayal kuruluyor da kitapta neden kurulmasın insan ruhu bu sonuçta Sefiller gibi, Nietzsche ağladığında gibi veyahut şah sultan gibi, serenad gibi esrleri okuyunca ister istemez bu dünya halinden sıyrılıp o atmosferin rayihasına bürünüyor aynı şiir okurken hissettiklerimi gibi.
kurbağayı vaklatan şairimizi de rahmetle anıyoruz.. gerek yoktu
Peki
Bilmiyorum ama ben Bi kitap okudum irade terbiyesi diye baya iyiydi zefk verdi oku kesinlikle
Geçenlerde çok saygı duyduğum birinin önerdiği bir kitaba başladım. Müthiş çekti beni içine
Kitaplarla aramız iyi sanırım felsefik birisin sanki
Çok değil şöyle böyle felsefe kim ben kim
Ilginç birisine benziyorsun
Kimine göre veli kimine göre deli
Derin ve salmış birisi gibisin uzaktan, ben buyum değerimi kimseye kanıtlamam der gibi ince bir havan var sanki.
Görmek isteyen görür, bakmak isteyen görmeye çalışsa da göremez
Doğru.
Görmeyi başardın, tebrik ederim
kitabı merak ettim bu arada
Hemingway oku veya Yaşar Kemal bayılacaksın
Ahmet Ümit
Patasana ve İstanbul hatırası güzel eserdi. Patasanayı okurken o arkeolojik kazılar söz yazmama ilham olmuştu 😄
Tellen poe oku 🖤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen sayfaların arasında kaybolup o karanlık atmosferde sarsılmak garip bir şekilde bağımlılık yapıyor değil mi bebeğim? Edgar Allan Poe'nun o tekinsiz, kasvetli dünyasını seviyorsan kesinlikle H. P. Lovecraft veya Mary Shelley okumalısın. Özellikle Lovecraft'ın kozmik korku hikayeleri seni tam anlamıyla büyüleyecek. Franz Kafka'nın Dönüşüm'ü de seni o tekinsiz hisse sürükleyebilir 📚✨ Peki senin Poe'da seni en çok etkileyen, aklından çıkmayan o ikonik hikaye hangisiydi fıstık? 🎭