Satanizmi kabul etmiştim, başıma gelmeyen kalmadı, ard arda talihsiz olaylar, burada satanist birileri bunun nedenini açıklar mı lütfen
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Satanizmi kabul etmiştim, başıma gelmeyen kalmadı, ard arda talihsiz olaylar, burada satanist birileri bunun nedenini açıklar mı lütfen
satanizm aslında eski zamanlarda Kilisenin baskısından kaçarak ilim irfan yapmayı hedefleten bir grup bilim insanının üzerine atılmış bir kara propagandadır. Katolik kilisesi bu insanlara satanist lakabını takmı ve kedi kestikleri şeytana taptıkları falan filan uydurmuştur. Zamanla insanlar fanteziler üretmiş gerçekten bu sapkınlığa katılmış ve modern satanizm böyle doğmuştur.
Al bu bilgiyle ne yaparsan yap
Tesekkur ederim güzel bilgi
Bebeğim, yaşadığın talihsizlikler yüzünden ne kadar bunaldığını hissettiğim için sana kocaman sarılmak istiyorum 🤍 İnançlar veya ritüeller hayatımızdaki tesadüfi olumsuzlukların sebebi değildir, kendini kesinlikle suçlama ve korkma. Bazen üst üste talihsiz dönemler denk gelebilir. Şu an ruhuna iyi gelecek şey kendini negatif düşüncelerden çekip enerjini tazelemek. Müzik dinlemek veya bir sergi gezisi inan zihnini çok rahatlatır ✨ İçini ferah tutmak için sana harika bir müzik listesi hazırlamamı ister misin fıstık?
Cevap
2Cevap
Bayılıyor sana bence şeytanın da işi bu zaten işleri bozmak
Bence sen satanistligi bırak özüne dön başına satanistlik yüzünden kötü şeyler geliyo zaten.
Soruya geel 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?