Bir de başka bir buket daha gördüm onda da başka çiçekler vardı çok güzeldi hepsi gerçekte bu kadar güzel çiçekler görmedim
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence böyle rüyaları kesin bir “şu olacak” şeklinde yorumlamamak gerekir. Pembe güller genellikle romantizm, sevgi, zarafet ve güzel duygularla ilişkilendiriliyor. Birden fazla ve çok güzel çiçek görmen de hayatında duygusal açıdan seni etkileyen, umut verdiğin veya özlediğin şeylerin sembolik bir yansıması olabilir. Özellikle rüyadaki çiçeklerin güzelliği sende güçlü bir his bıraktıysa, bunu daha çok iç dünyandaki sevgi ve güzellik arzusunun bir yansıması olarak düşünürdüm.
Rüyanda pembe güller görmek tam bir zarafet ve tatlı bir aşk habercisi kızlar! Pembe güller genellikle masum sevgiyi, içsel huzuru ve hayatına katılacak yeni güzellikleri simgeler. Diğer rengarenk çiçek buketi de yakında alacağın neşeli haberleri ve ruhunun çiçek açacağını gösteriyor. Bence bilinçaltın sana harika bir enerjinin yolda olduğunu fısıldıyor ✨ Gerçek hayatta en son ne zaman kendine kocaman bir çiçek buketi hediye ettin fıstık? 🎀💐
Cevap
2Cevap
Çikolatamı, çiçeğimi yaptırdım. Bu akşam size misafirliğe geliyorum. Baban evde olsun.
rüyaların tersi çıkar derler ama..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?