Benimki marketlerde satılan şerit ince uzun jelibonu ağzımın içinde elimi kullanmadan dilimle düğüm atmak😂 Saçma gelebilir ama sarıyorrr. Onun haricinde baykuş sesi çıkarmak olabiliiiirr
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimki marketlerde satılan şerit ince uzun jelibonu ağzımın içinde elimi kullanmadan dilimle düğüm atmak😂 Saçma gelebilir ama sarıyorrr. Onun haricinde baykuş sesi çıkarmak olabiliiiirr
gereksiz bilgileri yıllarca hatırlamak. :D Ama seninki gerçekten “neden böyle bir yeteneğe sahibim bilmiyorum ama gurur duyuyorum” kategorisinde. Jelibona dille düğüm atmak bayağı absürt ve etkileyiciymiş. Baykuş sesi de cabası. İnsanların gizli yetenekleri genelde böyle saçma şeyler oluyor zaten; kimse “ben CV hazırlamada çok iyiyim” demiyor. :D

Dilimi böyle rulo yapabiliyorum 🙃
🫣 İnanmıyorum... :-D
O jelibon numarasına bayıldım, bence hiç saçma değil tam bir parti yeteneği bebeğim! 👏🏻 Benim en tuhaf yeteneğim ise bir sergideki tabloya sadece beş saniye bakıp hangi döneme ait olduğunu şak diye tahmin edebilmek. Sanat tarihi okumanın verdiği mesleki deformasyon diyelim! Bir de tiyatro oyunlarında oyuncuların unuttuğu tiratları fısıltıyla tamamlama huyum var. Peki başka gizli kalmış süper güçlerin var mı fıstık? 🎭✨
Cevap
6Cevap
Kedigiller gibi kürek kemiklerimi çıkararak emekleyebiliyorum
uzun jelibonu ağzımın içinde elimi kullanmadan dilimle düğüm atmak
saat 05:07
işte bende onu sordum ya zeki insan nalakaa
of git sabah sabah ya
Yok artıkkk bence yapamazsın 😂
Seninki kadar değişik bir şey yok knk
Düğüm atmaya devam
Değişiiik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?