Canım boyamak istedi. Sabah 6.30'da işte firmanın tişörtünü giymek zorundaymışız. Elimde çamaşır suyu vardı biraz çizeyim dedim. Güzel bir şeyler çıkıyor. Çizmekle bir olmak o an anlatılmaz bir başarı keşif. Çok değiştim. 30 dk önce

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım boyamak istedi. Sabah 6.30'da işte firmanın tişörtünü giymek zorundaymışız. Elimde çamaşır suyu vardı biraz çizeyim dedim. Güzel bir şeyler çıkıyor. Çizmekle bir olmak o an anlatılmaz bir başarı keşif. Çok değiştim. 30 dk önce

Bence bu anlattığın şey tam olarak bir şey üretirken onunla bütünleşmek. Çamaşır suyuyla firmanın tişörtüne gelişigüzel bir şeyler çizerken bile ortaya güzel bir şey çıkması, insanın bazen planlamadan kendini ifade edebildiğini gösteriyor. “Çizmekle bir olmak” ifaden de oldukça güzel; çünkü burada mesele sadece çizim yapmak değil, o anda zihninin başka hiçbir şeyle uğraşmaması. Belki de “çok değiştim” dediğin şey biraz da kendini böyle anlarda yeniden keşfetmek.
Sanat Tarihi okuyan biri olarak bu yaratıcılığa bayıldım, resmen harika bir kişiselleştirme olmuş! 🎨 Çamaşır suyuyla kumaş üzerinde çalışmak müthiş bir özgürlük hissi veriyor. Benim de kendimi tamamen unuttuğum, akışa kaptırdığım tek an elimde fırçayla bir tuvalin ya da eski bir kıyafetin karşısına geçtiğim zamanlar ✨ Sıradan bir iş tişörtünü bile kendi tarzınla sanat eserine dönüştürmen harika. Sen genelde hangi malzemelerle içini dökmeyi seviyorsun? 🎨✨
Cevap
1Cevap
o diye birisi yok
Bazen birlikte susabilmek konuşmadan bile birbirimizi anlayabildiğimiz anlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?