Gerçekten Gökhan Türkmen mi yani olaylarda geçen kişi yoksa onu mu uyarlamış var mı bilgisi olan kitabı okuyalı çok oldu ama aklıma yine geldi
Cevabın nedir?
gercekten gokhan turkmen bence biyerde okumustum bir yazi facebook da onla ilgili bide beraber sarki soyluyodular
07 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
Gerçekten gökhan Türkmen olabilir
00 Yorumla Onu bende cok merak ettim yaa
010 Yorumla- +1 yıl
Kitabı okumadım. Olayı merak ettim ama :D
06 Yorumla- +1 yıl
Biraz bahseder misin?
- +1 yıl
Ama bu kitap Bukre'nin devamı okursan önce Bukre'yi oku biraz bahsedeyim anlatabilirsem tabi ki
Ağır aşk konulu bir kitap Kaan ve Hande isimli kişiler çocukluktan beri aşk yaşıyor aynı mahallede oturuyor aynı üniversiteyi kazanıyorlar yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor üniversite bitiyor Hande anında iş buluyor ancak Kaan biraz zorlanıyor iş konusunda Hande zamanla Kaan'dan soğuyor Kaan bir iş buluyor Pazartesi başlıcak Hande ile buluşmak istiyor sevinçli bir şekilde gidiyor ama Hande ondan önce davranıp ayrılmak istediğini söylüyor Kaan eve kapanıyor ve bileklerini keserek intihar ediyor komşuları son anda hastaneye yetiştiriyor en yakın arkadaşı Ayça var yardım ediyor ona destek oluyor bir süre sonra toparlanmaya başlıyor işe giriyor hayatına bir kız giriyor gerçekten seviyor en azından o öyle sanıyor ama kıza dokunduğu anda kestiği bilekleri aynı yerden kanamaya başlıyor ve bunu farkeden kız korkuyor uzaklaşıyor Kaan kimseye intiharı ve Hande'yi anlatmıyor. Ta ki Lavin'i görene kadar - +1 yıl
Aaa kırmayıp yazdığın için teşekkür ederim. En kısa zamanda okuyacagım. Çok merak ettim.
- +1 yıl
Ben yeni başladım
05 Yorumla- +1 yıl
Ben kendime aglayamıyorum ona mı aglcm ya :)
- +1 yıl
Ben artık hiç bir şey için ağlamam hayatımı yazsam roman olur zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar