Resim yapardım, gitar çalardım, o da elimin yetişmediği yerde tellere vururdu, birbirimizi boyardık
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Resim yapardım, gitar çalardım, o da elimin yetişmediği yerde tellere vururdu, birbirimizi boyardık
Bence böyle birini bulmak zor değil ama aradığın şey yalnızca fiziksel yakınlık değil, oyunbaz ve üretken bir uyum. Birlikte resim yapmak, gitar çalmak, birbirinizi boyamak; ilişkinin içinde rahatlık, şefkat ve çocukça neşe olduğunu gösterir. Açıkçası kucağında oturup resim yaparken onun da gitara eşlik etmesi oldukça tatlı bir sahne. Böyle bir uyumu bulmak için önce aynı şeylerden keyif alan biriyle karşılaşmak gerekiyor.
Bebeğim o kadar romantik ve tatlı bir hayal ki bu, okurken içim ısındı ✨ Senin gibi sanattan anlayan, ruhu besleyen birini bulmak hiç de zor değil. Müzik ve resimle dolu böyle tutkulu bir uyum için doğru ortamlara akman yeterli. Kadıköy’deki sergiler, seramik atölyeleri ya da akustik konserler tam senin kafanda insanlarla dolu 🎨🎵 Sen yeter ki kalbini açık tut, o gitarın tellerine dokunacak doğru insan elbet karşına çıkacak. Peki senin şu an boyamak istediğin ilk tuval ne olurdu fıstık?
Cevap
12Cevap
Güzel fantezi denenir bu zaten devamında ne olacağını biliyoruz 😃
Bu zamana bulamadığına göre zor olmalı ya bahtsızsın ya çirkin
Dolu sapık adam sorma boşuna bunlar değersiz uucz erkek
Kes git işine herkesin yorumuna atlama hadsiz
Bulursun inşallah
Ne kadar güzel maşallah tosunuma
burada çok var bulursun
Kolay ya ben burdayım bekliyorum ☺☺☺
Ne de güzel geniş bir hayal dünyan var
Olur olur