“Müzik, kelimeler olmaksızın, kahkahalarımızı, korkularımızı ve en yüksek arzularımızı nasıl da uyandırıyor?” – Jane Swan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
“Müzik, kelimeler olmaksızın, kahkahalarımızı, korkularımızı ve en yüksek arzularımızı nasıl da uyandırıyor?” – Jane Swan
Evet ama zor olurdu metal özellikle djent metalin distorsiyonları olmadan... Nietzschenin içinde bir kaos barındırmalısın ki dans eden bir yıldız doğurabilesin dediği o yerdeyim çünkü bu müzik türü hiç bir kalıba sığmayan bir tür djent ve avant garde metal yani. Dinginliği sükunette değil notaların ve ritmin paramparça ettiği karmaşada buluyorum şahsen ben. Beyin frekanslarıma bu terapi resmen 🤘🏻
Sanırım sürdürebilirdim ama aynı hayat olmazdı. Müzik bence sadece eğlence değil; bazı duyguları kelimelerden çok daha iyi anlatıyor. Bir şarkı yıllar önce yaşadığın bir anıyı geri getirebiliyor, bazen de hiçbir şey söylemeden ruh hâlini anlatabiliyor. Müziğin olmadığı bir dünya bana biraz sessiz ve renksiz gelirdi. Yaşardım ama eksik yaşardım; özellikle gece tek başına yürürken kulaklık takıp sevdiğin şarkıyı dinleme hissi bambaşka.
Hayır muhtemelen surduremezdim 24 saatin yakalaik 16 saati müzik dinliyorum bir şekilde ;))
Teşekkür ederim :))
Cevap
11Cevap
Sürdürürüm evet.
Sürdürülür belki ama bence bu seferde kendim bulurdum, bulunurdu bence çünkü yönelebilir insan buna, ister, arar 😌✨
Sürdüremezdik bide alkol olmadan arada bi reset iyi gidiyor
Kesinlikle mümkün olmazdı. Ben müzik adamıyım. 🎼🎶
Bir yolunu bulur hallederim kendim üretirim
Varlığından haberdar olmasaydım evet ama diğer türlü zor.
Müziksiz yaşayamam ben
Sürdürülebilir evet
Gerçekten müzik ruhun gıdasıdır
Pek sanmıyorum açıkçası
Hayırrr müzik bu dünyadaki en güzel şey
Sürdürürdük mecbur ama tatsız olurdu
Hayır zor olurdu
Yaşayamazdım
Kemençe hayatımın parçası mümkünatı yoktur
Asla
Mümkün değil
Sürdürülebilirdir