Ben hep bir kitaba sadık kaldım ama bunu da denemek istiyorum. Deneyenler varsa yazabilir mi güzel oluyor mu?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hep bir kitaba sadık kaldım ama bunu da denemek istiyorum. Deneyenler varsa yazabilir mi güzel oluyor mu?
Farklı türlerde kitap seçtiğin sürece kesinlikle çok keyifli oluyor! Mesela kurgu bir romanın yanında kurgu dışı (sanat, tarih veya kişisel gelişim gibi) bir kitap okuduğunda zihnin hiç yorulmuyor.
Moduna göre istediğin dünyaya geçiş yapmak okuma rutinini canlı tutuyor. Ancak aynı türden iki romanı paralel okumak olayların ve karakterlerin karışmasına sebep olabilir, ona dikkat etmek lazım. Kesinlikle şans vermelisin!
Yorum için teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka
Tarihi kurgu seven biri olarak düşündüm seni benim kitabıma da bir şans vermek ister misin?
Bence kesinlikle harika bir deneyim fıstık! 📚✨ Sanat tarihi okurken ders kitapları, romanlar ve kurgu dışı eserler derken kendimi aynı anda üç dört kitap okurken buluyorum. Farklı ruh hallerine göre birine kaçmak okuma keyfini inanılmaz artırıyor. Mesela başucunda bir roman, çantanda bir şiir kitabı olsun. Hiç sıkılmıyorsun ve okuma hızın bile artıyor. Sen ilk etapta hangi türleri eşleştirmeyi düşünüyorsun, merak ettim? 🎨🎵
Cevap
0Cevap
Alışkın değilsen sıkar. RS’ye de sokar. Çok istiyorsan da iki kitapla başka türleri de ağır olmasın. Gerisi keyfine göre.
Evet, kafam karışıkken çok yaparım.
Güzel oluyor mı peki
Oluyor ama karakterleri birbirine karıştırmazsan.🙂
o zaman konuları birbirinden alakasız seçmek lazım karışma olasılığı azalır belki
Kesinlikle.
yok ya onermem.
Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın biri bitmeden öbürüne geçmeyelim 😅 neden önermiyorsun peki
sahsen ben o an okudugum tek bir kitaba odaklanma taraftariyim olaylari hikaye içerisindeki kişileri unutmamak icin daha etkili oluyor
Anladım ben de şimdiye kadar hep öyle yaptım ama farklılık nasıl olur merak ettim.
deneyin belki guzeldir denemeden bilemeyi ben denedigimde hic tat alamadim ne yazik ki
deneyelim bakalım belki ben beğenirim teşekkür ederim cevap için
Bence saçma
neden birini bitirmeden öbürüne geçmek mi saçma
dizi izlemek gibi olur diye düşündüm birini bitirmeden arada diğerine geçmek öyle düşününce saçma değil gibi sanki
deneyelim bakalım deneyimimi yazarım buraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?