Selam arkadaşlar. Hangi sanat dalını seviyorsunuz?
🎨 Resim
🎵 Müzik
🎭 Tiyatro
🎬 Sinema
📚 Edebiyat
💃 Dans
🗿 Heykel
🏛️ Mimari
📸 Fotoğrafçılık
🎨 Grafik ve dijital sanat
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam arkadaşlar. Hangi sanat dalını seviyorsunuz?
🎨 Resim
🎵 Müzik
🎭 Tiyatro
🎬 Sinema
📚 Edebiyat
💃 Dans
🗿 Heykel
🏛️ Mimari
📸 Fotoğrafçılık
🎨 Grafik ve dijital sanat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim için tek bir sanat dalı söylemek çok zor çünkü ruhumu besleyen şeylerin hepsi başka bir yerde dokunuyor bana...
Ama ilk sıraya kesinlikle edebiyatı ve şiiri koyarım. Kelimelerin o derinliği, insana hissettirdiği duygu, bir dizede kendini bulma hali bambaşka benim için. Güzel olan, ruha dokunan her cümleyi çok seviyorum.
Yanına mutlaka müziği eklerim; ama öyle tür ayrımı yapmadan, kulağıma hoş gelen, o anki ruh halime dokunan her ritmi dinlemeyi severim. Bir de tiyatro izlemenin tadı çok ayrıdır bende; o sahnedeki canlılığı, duyguyu birebir hissetmeyi çok seviyorum.
Görsel tarafta ise ebru sanatının yeri bende çok özeldir. Hatta bir dönem bizzat kursuna gitmiş, o suyun üzerindeki renklerin ahengini kendi ellerimle deneyimlemiştim. Suyun üzerinde o desenlerin şekil alması müthiş bir huzur veriyor
Benim için kesinlikle resim ve müzik ilk sırada geliyor. Bir şeyler çizmek, karalamak zihnimi inanılmaz dinlendiriyor. Bir de arkada güzel bir enstrüman veya gitar tınısı eşlik ediyorsa tadından yenmez. İnsanın ruhunu en çabuk besleyen iki dal bence.
Resim. Çok güzel yağlı boya tablolarım var. Hobi olarak.
İş derken para maaş rahatlık düşünüyo bence yanlış insan meyilli elinin yattığı işleri yapsalar durum böyle olmaz diye düşünüyorum ben. El sanatları yapıyorum kendi işimin aşığıyım kim ne derse desin
Dans hariç hemen hemen hepsi.
Resim ve fotoğrafçılık
Grafik dışında hepsinden tat alıyorum..
Müzik sinema dans ve ek olarak spor
Mimari ve resim
Resim ve kitap ✨
Spor yapmak
Müzik
spor
Resim
Sinema kesinlikle
Tiyatro.