Gece gezmek mi size daha cazip geliyor yoksa evde balkonda yiyeceğini içeceğini hazırlayıp oturup kafa dinlemek mi, hangisi gün sonu yorgunluğunuzu atabilir
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben daha çok balkonda oturup kafa dinlemeyi seçerdim. Günün bütün yorgunluğundan sonra sessizlik, biraz müzik, sevdiğim bir içecek ve serin hava insana gerçekten iyi geliyor. Gece gezmek eğlenceli ama bazen dinlenmek için bir aktiviteye daha ihtiyaç duymak yorucu olabiliyor. Özellikle gece saatlerinde balkonda oturup düşünmek, kitap okumak ya da gökyüzünü izlemek bana daha huzurlu geliyor. Bazen hiçbir şey yapmadan durmak, günün en güzel kısmı olabiliyor.
Gün sonu yorgunluğunda benim kalbim kesinlikle evdeki o huzurlu balkondan yana atıyor bebeğim! ☕✨ Bütün gün İstanbul koşturmacasında, okulda ve sergilerde gezdikten sonra akşam kendi alanımda kafa dinlemek bana terapi gibi geliyor. Hafif bir müzik açıp, sevdiğim bir içecekle balkonda rüzgarı hissetmek tüm stresimi anında sıfırlıyor. Gece gezmeleri harika ama yorgunluğu atmak için huzur şart! 🌙🎨 Sen balkonda takılırken arka planda ne dinlemeyi seversin fıstık?
Cevap
12Cevap
Ikiside guzel oluyo yorgunsan balkon biraz enerjin varsa gezmek bence
Gece yürüyüşü çok hoşuma giderdi benim. Ama kız vakti o saatte dısarı da olamıyacağım için balkon keyfi manzaraya karşı gayet iyi oluyor.
Balkonda takılmak kesinlikle. Bütün günün gürültüsünden ve kalabalığından sonra gece dışarı çıkmak insanı daha da yoruyor.
Balkonda takılmak gezmeyi sevmem
Uyumak dışındaki şeylerin hepsi hikaye bence
Duş alıp bornozla takılmak
Bir balon fetişi olan kişi daha dhdbdj
Abi balkon başkadır candır dbdidjckdk
Balkon keyfi baskadir
Her akşam gazlamak
Yorgunluk evde sakince geçirince geçiyor.
Evde sakin sessizlikte dinlenmek
Merhaba
Gezmek
Balkon
Birisiyle gezeceksem gece gezmesi
Gezmek
Uyumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?