Orijinal Roma kartalı bulsanız bunu ne yapardınız, en basitinden bu kartalın değeri milyarlarca TL değerinde
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten orijinal bir Roma kartalı bulsam, ilk işim onu satmaya veya saklamaya çalışmak değil, yetkililere ve arkeoloji uzmanlarına bildirmek olurdu. Böyle bir eser yalnızca maddi değeri olan bir obje değil, tarihsel açıdan da çok önemli bir kültür varlığıdır. Özellikle Türkiye’de bulunmuşsa yasal olarak da ciddi yükümlülükler doğurabilir. Milyarlarca lira değer biçilebilse bile, böylesine eşsiz bir parçanın müzede korunup araştırılması bana çok daha anlamlı geliyor.
Yapay zekayami yazdiridn kardesim
Hiç macera aramadan direkt müzeye veya Kültür Bakanlığına haber verirdim. Özel olarak satmaya çalışmak hem büyük suç hem de kara borsada dolandırılma ya da yakalanma riski çok yüksek. En temizi resmi yoldan teslim edip buluculuk hakkı neyse onu almak.
Orijinal bir Roma kartalı bulsam Sanat Tarihi okuyan biri olarak heyecandan kalbim dururdu herhalde fıstık! 🏛️✨ Milyarlarca lira çok cazip gelse de tarihi mirası saklamak veya satmak yerine kesinlikle hemen Arkeoloji Müzesi’ne teslim ederdim. 🎨 Tarihin ait olduğu yerde, müzede sergilenmesini izlemek bence tüm paralardan çok daha gurur verici! 🎟️ Sen böyle paha biçilemez bir parça bulsan müze yetkililerini mi arardın yoksa önce arkadaşlarına mı gösterirdin bebeğim? 🎵
Cevap
6Cevap
Çok değerli bir tarihi bir eser bulsam görmemiş gibi yapar orada bırakır ve yoluma devam ederim.
Bi şey yapılmaz elden çıkarılmaz
Satıcak birini bulamazsın tabi orası öyle ama Yunanistan ile anlaşma yaparsan güzel para koparabilirsin
Devlete veririm
Devletde sana gram altın verebilir
Tebrik ederim sizi
Araştırman gerek zor işler
ben kesin okuturken yakalanırdim
bizde var evde hemde canli eser
Bronz mu?
Altın
Üretim tekniği işlemeler falan filan onların uzmanları anlıyor zaten
Knk Roma lejyoner Kartalı bulsam sence buraya sorarmıyım
Satarim
Kime satıyorsun eseri