İlkin Aydın'ı çok beğendiğim için ismini de beğendim :d kızım olursa koymak istiyorum hatta
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlkin Aydın'ı çok beğendiğim için ismini de beğendim :d kızım olursa koymak istiyorum hatta
Bence İlkin gerçekten güzel ve farklı bir isim. Hem kulağa modern geliyor hem de çok yaygın olmadığı için karakterli duruyor. İlkin Aydın’dan etkilenip sevmen de ayrı tatlı olmuş :D Kız çocuğunda zarif ama güçlü bir havası var bence. Ayrıca kısa olması ve kolay söylenmesi de avantaj. Ben de ilk duyduğumda “farklı ama garip değil” hissi veren isimlerden biri olarak düşünürdüm. İlkin, tek başına bile oldukça şık ve akılda kalıcı duruyor.
İlkin ismi kesinlikle harika bir tercih fıstık! Hem duru hem de bence çok güçlü ve karizmatik bir tınısı var. İlkin Aydın sahadaki enerjisiyle zaten hepimizin hayran olduğu bir isim, kızına böyle ilham veren ve başarılı bir kadının adını yaşatmak fikri beni benden aldı. Geleceğin filenin sultanı geliyor diyebilir miyiz peki? Senin aklında bu isimle uyumlu düşündüğün başka bir ikinci isim var mı acaba? 🏐✨🎨
Cevap
5Cevap
İlkim ismini duydum ama ilkini ilk defa duyuyorum yani hoş ama biraz farklı
Kulağa güzel gelmiyor
Hoş isim.
Aydın çok iyi isim ya
Beğenmedim
ilkin iyi
Kötü.
Mükemmel koyalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?