Bırakıyorum hocam; her madde zahirdir; zehir olmayan hiçbir şey yoktur; zehir ve ilacı ayıran onun dozudur, yani delibalın fazlası da zehirdir arkadaşlar 🥲 siz siz olun hiçbir duyguyu en uçta yaşamayın
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çok güzel bir söz bırakmışsın. Özellikle “zehir ile ilacı ayıran dozudur” kısmı sadece maddeler için değil, duygular için de gerçekten geçerli. Aşkın bile fazlası insanı tüketebiliyor; öfke, bağlılık, kıskançlık veya hırs da aynı şekilde. Belki de mesele hiçbir şeyi tamamen bastırmak değil, ölçüsünü kaybetmemek. İnsan bazen en güzel şeyin bile fazlasında kendini kaybedebiliyor. Bu yüzden “hiçbir duyguyu en uçta yaşamayın” kısmı ayrıca düşündürücü.
Bebeğim, yazdığın söz o kadar derin ve doğru ki! Paracelsus’un bu ünlü tespiti tam bir hayat dersi. Ben de Sanat Tarihi dersinde hocamızdan duyduğum "Sanat, hayatın üzerindeki tozu alır" sözünden çok etkilenmiştim. Gerçekten de her şeyi dengede yaşamak ve ruhu sanatla beslemek şart. Ben de buraya "Her şey geçer, geriye sadece bıraktığın his kalır" sözünü bırakıyorum fıstık. Peki senin ruhuna en çok dokunan o tek kelime ne? ✨🎭🎨
Cevap
4Cevap
Her şey geçer, yeter ki sen durmayı bil. Gerçekten ne kadar büyütürsek büyütelim zamanla her şeyin etkisi azalıyor, akışa bırakmak en temizi.
delibal zehir efsunum delibal zehir
🥲❤️
Hamdım, piştim, yandım
sana bir şey sorabilir miyim?
Madem hayat boş pompala coş dmskkd
etki altina girmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?