Erkekler olmasaydı neler olurdu ya da neler olmazdı?
İyi ki var mıyız yoksa hiç olmasak mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler olmasaydı neler olurdu ya da neler olmazdı?
İyi ki var mıyız yoksa hiç olmasak mı?

Bence mesele “iyi ki var mıyız, keşke olmasaydık” diye cinsiyet üzerinden kurulamaz. Erkeklerin de kadınların da toplumda birbirinden farklı ama birbirini tamamlayan rolleri ve katkıları var. Erkekler olmasaydı dünya elbette bambaşka olurdu; ama kadınlar olmasaydı da aynı şekilde bambaşka olurdu. İnsanlığın gelişimi rekabetten çok birlikte üretme, dayanışma ve birbirini tamamlamayla mümkün oldu.
Savaşlar olmazdı, şiddet rafa kalkardı. Kadınlar daha özgür olur, istediklerini giyme konusunda endişe duymazdı falan. Erkeğin olduğu yerde güç kavgası kaçınılmaz. Haliyle erkekler kadınlara göre daha acımasız duygu bakımından.
Muhtemelen savaşların ve şiddet olaylarının sayısı ciddi oranda azalırdı ama bir yandan da ağır fiziksel güce dayalı altyapı, inşaat veya madencilik gibi sektörlerde büyük bir kilitlenme yaşanırdı.
Kıyafetler kapanmalar olmazdı canımız istediği şeyi giyerdik güvende olurduk. Düşündüğünüzden daha çok şeyi romantizme eder daha fazla neşeli geçerdi günlerimiz
@siyahcorap aynen senin gibi
@siyahcorap birader kendin yorum yapacaksan yap salça olma millete
@siyahcorap işim bu izle!
Cevap
2Cevap
Ahahha yok iyi ki varlar yaa demek isterdim bennn abartmayalım yaanee bazı şeyleri.
Yobazlar olmazdi işte
Çok güzel olurdu
Tamam da sebep?
Dunya olmazdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?