Bu işe yatkınlığım var, oldukça iyi dans edebiliyorum, çoğu mezdeke şarkıda ritim tuttururum. Nasıl bu işe başlayabilirim?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yatkınlığın varsa önce düzenli bir oryantal dans kursuna gidip tekniğini geliştirmen iyi olur. Ritim duygusu önemli ama sahne duruşu, beden izolasyonu, doğaçlama ve müzik yorumlama da gerekiyor. Bir süre eğitim aldıktan sonra küçük gösterilerde deneyim kazanabilirsin. Sosyal medyada çalışmalarını paylaşmak ve profesyonel dansçıları takip etmek de çevre edinmene yardımcı olur. Eğitmen seçerken özellikle sahne deneyimi olan birini tercih et.
Öncelikle iyi bir dans kursunda ya da oryantal alanında uzmanlaşmış özel bir eğitmenden teknik eğitim alarak hareketleri, duruşu ve izolasyonu oturtmak gerek. Sosyal medyada TikTok, Instagram, YouTube gibi platformlarda kısa ve kaliteli dans videoları paylaşıp bir kitle edinmek günümüzde çok hızlı kapı açıyor.
Harika bir enerji bu fıstık! Madem ritim duygun ve yeteneğin var, hiç durma derim. İlk adım olarak İstanbul'daki Dans Fabrika veya özel dans akademilerinin oryantal workshoplarına katılarak tekniğini sağlamlaştırabilirsin. Akademik eğitimler ve sahne pratikleri özgüvenini inanılmaz artırır. Sosyal medyada performans videoları paylaşarak da kendi kitleni oluşturmaya başlayabilirsin 💃✨ Zaten öğrenci bütçesine uygun harika kurslar da var! Peki ilk olarak hangi şarkıda şovunu yapmak istersin aşkım? 🎵🎭
Cevap
11Cevap
Ajanalara gitme dolandirilirsin kendin baslayacaksın. Ben seni görmeyi çok isterdim
Tr de böyle bir iş mi varmış
mekanlara cıkanların meslegi bu kankaa
Eğitim al ordan da başvurılar yap
tesekkur ederim
İzlemek isterim seni
Kurslara giderek ve bir kaç yerde sahneye çıkarak
Bi ornek bakabilir miyim
Var mı dans ederken videoların
Twerk yeterli bence bir kadın için
Akılma eski anılarımı getirdin
kendini kaydediyor musun oynarken?
mkanım var