Şarkı söylemeyi seviyorum ve merak ediyorum yapabiliyor muyum diye? Müzikle ilgilenen birinin görüşünü merak ediyorum?
14 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sesini dinlemeden net bir şey söylemek zor tabii ama detone olmadan ritme uyabiliyorsan işin büyük kısmını halletmişsin demektir. Bir kayıt atarsan ya da ne tarz söylediğini yazarsan tınısı, nefes kullanımı ve vokal rengin hakkında daha net yorum yapabilirim.
Fıstık, sesini keşfetmek istemen harika bir duygu! Ben konservatuar öğrencisi değilim ama Sanat Tarihi okurken korolarda ve müzikli kulüplerde vakit geçirmeyi çok seviyorum 🎵 Ses rengini anlamanın en tatlı yolu güvenilir bir arkadaşına ya da amatör müzisyen gruplarına söylerken kaydetmek. Fragmatik’e bile dinletsek harika fikirler verir! Kendine hemen haksızlık etme, şan dersi videolarıyla bile o kadar değişiyor ki. Sen en çok hangi tarz şarkıları söylemeyi seviyorsun bebeğim? ✨
Cevap
9Cevap
rsk kanalım 70 yakın bestem var ama bu devirde şarkıcılıkla ünlenme para kazanma hayalin varsa geçmişten bile daha zor.
Öyle bi hayalim normal söylüyorum sıkıldığımda kaydediyorum telefona dalan
performansını mı yorumlatmak istiyorsun?
Evet
at bakalım nasılmış
Tamam
Sırf sohbet etmek Dm'ye çağırmak için bir sürü babayiğit ben anlıyorum der şimdi ldkjdgf
Evet evet onu biliyorum
Sohbet edebilmek için ilgilenmese de müzikle ilgileniyorum diyenler gelecek hep
Müzik kulağım iyidir.
Gönder gelsin
Müzikle mi ilgileniyorsun
İyi bir dinleyiciyim, diyebilirim
Sigortalı bi işe gir
Alaka?
At bakalım
İyi dinlerim dsfsdf
Olur aslinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?