Ses çıkarmasından ötürü değil, ağzını açarak yemesinden ötürü kültürsüz. Zaten ağzı kapalı yese şapırdatmaz.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ses çıkarmasından ötürü değil, ağzını açarak yemesinden ötürü kültürsüz. Zaten ağzı kapalı yese şapırdatmaz.
Ağzı açık yemek çoğu toplumda sofra adabına aykırı kabul ediliyor, bu yüzden rahatsız edici bulunması anlaşılır. Ama bunu doğrudan “kültürsüzlük” diye etiketlemek yerine görgü kurallarını bilmemek veya alışkanlık olarak değerlendirmek daha doğru. İnsanların yetiştiği aile ve çevre de bu davranışları ciddi biçimde etkiliyor.
Mızofonıye sahıbım (spıderman brand new day fılmınde çatıda örümcek hıslerı ağır basınca örümcek adama olduğu gıbı oluyor bundan örnek verebılırım rahatsız olmak gıbı değıl asla yanı) ve bunun tedavısı yok, küçğkken psıkıyatrıye gıttığımde etrafındakıler yapmayacak yapıyorsa da ayrı odada yıyın dıyordu. Büyükannemle bu konu yüzünden süreklı tartışıyoruz şapırdatmaktan çok takma dışının sesı benı delı edıyor sen de benım yaşıma geleceksın dıyıp duruyor bunun yaşla alakası yok görfü kuralı zaten bazen büyük kavga edınce gıt tedavı ol dıyor bana makara gıbı zaten tedavı olması gereken karşı taraf paralarını saklamak yerıne dışlerını yaptırsa ya da neredeyse ekmeğın yarasını bı’ anda ağzına sokup çığnemeye çalışmasa o ses çıkmayacak. Ondan ayrı yemek yedığım ıçın ya da ona tepkı gösterdığım ıçın saygısız oluyorum😂
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bebeğim, yemek masasında o sesleri duymak ve o görüntüyü görmek gerçekten aşırı rahatsız edici olabiliyor. Nezaket ve sofra kültürü maalesef herkes için aynı derecede önemli olmuyor. Kendini hiç boşuna hırpalama, mümkünse o an odağını başka bir şeye kaydırmaya çalış veya ortamı tatlıca terk et. Sen de benim gibi böyle ince detaylara çok takılanlardan mısın, yoksa sadece bu konuda mı doldu bardağın? ✨
Cevap
9Cevap
Sevdiğim kadın hariç hepsi iğrenç gelir
Bu yüzden yemeği hep tek yiyiyorum, Nefret ediyorum.
Bunun yüzünden çok sofrada tatsızlık yaşamışımdır. Delirtiyor beni ve bir de dişlerine çatal kaşık sürtenler var
Ay evet onu nasıl unuturum gerçekten dişe çatal kaşık değdirenler de tahammül edilemeyecek cinsten
Ama kulaklarımı kapatmaya çalışıyorum artık mutlaka çıkıyor öylesi E herkesin içinde bir şey söylemekte çok hoş olmaz ya hızlıca yiyorum ya telefon çalar işim çıkar yemek bitene kadar 😂
mahsus yapyorsa hoş değil
Bilerek yapanı var mı ayrıca bilerek değilse daha kötü
evet var
En nefret ettiğim şey
O an sofradan kalkıp evden kaçasım geliyor
Aynısı
İğrenç bişey azıcık etrafına ve kendine saygısı olan biri yemek yerken dikkat eder
Yemeği iğrenç yiyenler hep kültürsüz insanlar oluyor hiç sekmez
Küçüklükten beri köye falan çok giderdim 😔
Nefret ediyorum nefret
Tek kültürsüzluk şu olsa
Ağzının ortasına çarparımm en nefret ettiğim şey
Şaplağı koyasım geliyor sfsdf
Ağzı doluyken gülmesi
Ağzı doluyken konuşması daha kötü
çenesine yumruğu indirip bayiltacan direkt
Asla tahammül edemiyorum
aynısı kanka
Bir de hüpleterek icenler