Kesin birine gönderme ama neden böyle bir şarkı? Anlamı ne ben bana demiyorum sanmam zaten de şarkıyı Instagram da paylaşmış durduk yerde
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesin birine gönderme ama neden böyle bir şarkı? Anlamı ne ben bana demiyorum sanmam zaten de şarkıyı Instagram da paylaşmış durduk yerde
Şarkıyı durduk yere paylaşması gerçekten birine gönderme ihtimalini düşündürebilir ama kesin olarak sana yönelik olduğunu söylemek mümkün değil. “Mutlak seveceksin” zaten oldukça iddialı ve romantik bir ifade taşıyor, bu yüzden geçmişte yaşadığı bir şeyi, hoşlandığı birini veya tamamen kendi ruh halini yansıtıyor olabilir. Instagram paylaşımları bazen düşündüğümüz kadar derin anlam taşımıyor.
“Mutlak Seveceksin” gibi iddialı bir şarkıyı paylaşması elbette birine gönderme ihtimalini düşündürür ama bunun kesin olarak sana yönelik olduğunu söylemek mümkün değil. Şarkı; hoşlandığı biri, geçmişte yaşadığı bir ilişki ya da sadece o anki ruh hali nedeniyle paylaşılmış olabilir. Sana özel bir mesaj vermek isteseydi genellikle davranışlarında veya iletişiminde de bunu belli ederdi.
Fıstık, bu şarkı Buray'ın o kadar derin ve tutkulu bir parçası ki! Bir erkek durduk yere bunu hikayesine atıyorsa kesinlikle kalbi birine karşı çok dolu ve duygularını bastıramıyor demektir. Ya birine hislerini açıkça söyleyemeyip platonik takılıyor ya da aklındaki o kişiye subliminal mesaj gönderiyor! Sence bu romantik teklif veya gönderme doğrudan sana yapılmış olabilir mi, hiç hissettin mi? ✨🎵
Neden platonik dedin
Cevap
1Cevap
Bayağı açık bir gönderme aslında. Şarkının sözleri direkt mesaj içeriyor aklında biri var ve ona aba altından sopa gösteriyor gibi bir şey.
Ne demek bu yani canm açar mısın biraz daha
Hoşlandığı birisi var sen misin bilemem de eninde sonunda yazar o kişi sensen takılma
Ben değilim canm eski biri ama merak ettim kime yapıyor ne demeye çalışıyor diye
Konuşmayı kestiği birinin dönmesini bekliyor işte balım
Anladım canm teşekkürler
Hüseyin Nihal Atsız'ın "Ruh Adam" şiirini okumuştur son zamanlarda. Çünkü bu şiir orada geçiyordu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?