Kültür & Sanat 2 sa Bilinmeyen tiyatro oyunlarına gider misiniz? Eiron Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Orta şeker bir oyundu, ama sonunda adalet sistemini o kadar güzel iğnelediler ki ayakta alkışladım Bilinmeyen tiyatro oyunlarına gider misiniz? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 sa Kültür & Sanat konusunda 848 cevap paylaştı. Giderim. İsmi çok duyulmamış diye baştan elemem; konusu ilgimi çekiyorsa şans veririm. Bazen çok bilinmeyen bir oyun, beklentisiz gidince daha çok akılda kalabiliyor. 0 0 Yorumla
Hazell06hk Takip Et Xper 2 Yaş: 21 2 sa Giderim önceden de gittim (sadece bir iki kez olsa bile) 0 1 Yorumla Eiron 34 dk Oooo süper süperr dndndk Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 sa Bi kere gittim örgüt çıktılar beni de aralarına almaya çalıştılar bi daha tovbe 0 1 Yorumla Eiron 2 sa Nasıl yani ne alaka Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 32 , eic 89% 6 sn Kültür & Sanat konusunda 775 cevap paylaştı. Giderim en çok onlar ilgimi çeker 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 93% 1 sa Kültür & Sanat konusunda 569 cevap paylaştı. beleş olunca gidiyoz khkhkııhk 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 2 sa Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2-3 kere ancak gitmişimdir şimdiye kadar. 0 0 Yorumla
ozgeeeztrk Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Hayır 0 1 Yorumla Eiron 35 dk Çok şey kaçırıyorsun fkdkdkd Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 sa Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gitmem 0 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 sa Kültür & Sanat konusunda 315 cevap paylaştı. Gitmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Giderim. İsmi çok duyulmamış diye baştan elemem; konusu ilgimi çekiyorsa şans veririm. Bazen çok bilinmeyen bir oyun, beklentisiz gidince daha çok akılda kalabiliyor.
Giderim önceden de gittim (sadece bir iki kez olsa bile)
Oooo süper süperr dndndk
Bi kere gittim örgüt çıktılar beni de aralarına almaya çalıştılar bi daha tovbe
Nasıl yani ne alaka
Giderim en çok onlar ilgimi çeker
beleş olunca gidiyoz khkhkııhk
Evet, aşırı sarıyo
2-3 kere ancak gitmişimdir şimdiye kadar.
Hayır
Çok şey kaçırıyorsun fkdkdkd
Gitmem
Gitmiyorum
Pek gitmem
Sevmem